Tai niekas nezino juvelyru Klaipėdoje??? Nesa cia visas veiksmas ziuriu tik kaune arba vilniuje. Ei Klaipedietes kur jus???
QUOTE(Monali @ 2010 02 03, 15:09)
Tai niekas nezino juvelyru Klaipėdoje??? Nesa cia visas veiksmas ziuriu tik kaune arba vilniuje. Ei Klaipedietes kur jus???
nueik i Klaipedos nuotaku tema, ten turbut apie viska rasi
QUOTE(3kitten @ 2010 02 03, 14:55)
Sweikos
O ar graviruosit vestuvinius ziedus? ir gal jau zinot ka? man wisokiu minciu pilna - ir data, ir inicialus, ir siaip kazkokia sentencija susirast... ka jus darysit?
Beje gal kuri zinot kur Kaune graziai graviruoja?
O ar graviruosit vestuvinius ziedus? ir gal jau zinot ka? man wisokiu minciu pilna - ir data, ir inicialus, ir siaip kazkokia sentencija susirast... ka jus darysit?
Sveiki visi
prisijungiu ir as prie jusu pokalbiu...
mums vestuves rugpjucio men., zieduku dar neturime...
Paskaicius sia temele, nusprendeme darytis patis o ne pirkti!
Graviruosime! gal pvz., "Myliu ..." ir data...
QUOTE(Panda26 @ 2010 02 03, 12:43)
Jie ziedukus titaninius nesioja jau nuo 2007metu. Jie visiskai nenusidevejo! Nesiojasi puikiai! laikiau rankoj tai tokie lengvuciai, dailuciai, nera stori o tikti tai tiko nes is "ebay" uzsisake pirsto matuokli sake man paskolys
Ju ziedukai
http://public.fotki....i/ziedukai.html
Ju ziedukai
http://public.fotki....i/ziedukai.html
gazus labai
Papildyta:
QUOTE(Monali @ 2010 02 03, 15:09)
na pries kelis psl pasisakiau apie zedu daryma klaipedoje . kainos trigubai didesnes nei pvz kaune. labai giria juvelyrus is vyrauto g, ir is aukso kalves merginos
mes nusprendeme visgi darytis kaune
Papildyta:
QUOTE(Galway_girl @ 2010 01 27, 23:20)
Gal zinote kur daresi ?
Vytauto g.
QUOTE(3kitten @ 2010 02 03, 13:55)
Sweikos
Ka graviruosime tai nezinau, dar nesumasteme Mes tai ziedelius daromes pas juvelyra Giedriu, jis sake mums ir isgraviruos, vasario gale eisim atsiimti ziedeliu jau Rinkomes visokius, bet galiausiai, kai nuejome darytis, tai vienbalsiai pasakem klasikinius, net nemastant auksa savo turejom, tai uz darba 200Lt sumokesim ir viskas
merginos, pasufleruokit kita gera juvelyra Kaune isskyrus ta is sv. Gertrudos gatves
QUOTE(3kitten @ 2010 02 03, 14:55)
Sweikos
Taip, musu ziedeliai graviruot, standartinis uzrasas - data ir vardas O Kaune graziai ir nebrangiai graviruoja Sv Gertrudos 18, Ametiste
Papildyta:
QUOTE(Lineta* @ 2010 02 08, 13:04)
merginos, pasufleruokit kita gera juvelyra Kaune isskyrus ta is sv. Gertrudos gatves
Esu kazka girdejusi apie juvelyra prie juzes, bet ten yra ir geru atsiliepimu ir blogu
Papildyta:
QUOTE(aistera @ 2010 01 28, 13:44)
Sveikutes... na va ir mes pasidarem vestuvinius ziedukus kokius norejome. Musu vestuves vasara bet mes uzsisakem sausio pradzioj tai jau gavome. Daremes anksciau nes poto pries vasara daug daranciu buna ir ilgai laukt reiktu va musu ziedukai
http://public.fotki....iniai-ziedukai/
http://public.fotki....iniai-ziedukai/
Lb panasus i musiskius, tik kad musu iseina su dviem jiestelem ,o ties bangele sueina i viena linija o ir deimantukas ne per pacia bangele eina o apacioj jos, nes juvelyras patare jog taip tvirciau laikysis
Keista, kad jusu busimasis vyras norejo su deimantuku ziedo, nes as saviskiui neisiuliau niekaip, nors man tai lb grazu
QUOTE(*GUCCI* @ 2009 11 19, 22:23)
Mes nunesem juvelyrui tokia foto:
Ziedai
O padare tokius:
Musu ziedeliai
Jau 4 menesius juos nesiojam ir lb dziaugiames
Ziedai
O padare tokius:
Musu ziedeliai
Jau 4 menesius juos nesiojam ir lb dziaugiames
Kokios prabos Jusu ziedai? 585?...
QUOTE(Katinas79 @ 2010 02 08, 14:36)
Kokios prabos Jusu ziedai? 585?...
tikriausiai as tuose reikaluose nelb nusimanau
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 02 08, 15:06)
tikriausiai as tuose reikaluose nelb nusimanau
taigi ant ziedo turi buti praba
QUOTE(@leja @ 2010 02 08, 16:06)
taigi ant ziedo turi buti praba
Lb smulkiai imusta, tad nesimato visai jokiu skaiciuku
O kaip jums tokie ziedai ? http://public.fotki....ings.html#media
tik as noreciau, kad butu visi geltono aukso.
tik as noreciau, kad butu visi geltono aukso.