Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai - 9 dalis

QUOTE(Dieter @ 2010 01 28, 13:46)
Ir vyro su akute. blink.gif mastau.gif Geras bigsmile.gif Ir tinka? Gražiai ant vyriškos rankos atrodo su akute?

Aga labai graziai atrodo smile.gif bent jau mums patinka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(MildukasK @ 2010 01 28, 13:47)
o, cia tie grazus, kur i musiskius panasus smile.gif o kur daret ir kiek mokejot? Mes savaitgali irgi planuojam savuosius gamybai atiduoti smile.gif Labai nekantrauju greiciau pamatyti kas gausis?  blush2.gif

Na mes darem kaune mickeviciaus gatvej pas juvelyra... mums jie nebuvo labai brangus kadangi mes darem is savo aukso... mokejom tik uz darba ir brilijantukus. tai brilijantukai po 200 lt ir darbas vieno zieduko 200 lt tai mes mokejom 800 uz abu. smile.gif o jus?
Atsakyti
Ir as noriu parodyti ziedukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Snake @ 2010 01 29, 12:51)
Ir as noriu parodyti ziedukus  ax.gif

Na idomus idomus smile.gif tik nlb gerai matosi nuotraukytej
Atsakyti
na, mes 6dieni palikom ziedukus daryti Akropoly, juvelyrinej salia ermitazo... Tai dabar reik menesiuka apsisarvuoti kantrybe smile.gif Tik va mane kas nustebino, kai paklausem aukso kainos.. Sako supirkimo? - 35 lt... blink.gif Kai pries kelias sav. domejomes, tai visi sake 50-55 lt... O dabar mazdaug aukso kaina krenta - taip gali buti?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2010 02 01, 11:28)
na, mes 6dieni palikom ziedukus daryti Akropoly, juvelyrinej salia ermitazo... Tai dabar reik menesiuka apsisarvuoti kantrybe smile.gif Tik va mane kas nustebino, kai paklausem aukso kainos.. Sako supirkimo? - 35 lt...  blink.gif Kai pries kelias sav. domejomes, tai visi sake 50-55 lt... O dabar mazdaug aukso kaina krenta - taip gali buti??  g.gif

tai cia supirkimo kaina 35 lt jei nesit savo auksa tai jum nuo gramo atskaiciuos po 35 litus, o jei is ju auksa pirksit tai pirkimo kaina bus kita apie 50-60 lt
Atsakyti

Po truputi ir as renku info savo ziedukams. Planuojam is savo turimo aukso pasigaminti ziedelius. Gal kas zinote gera juvelyra Klaipedoje? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 02 01, 10:34)
tai cia supirkimo kaina 35 lt jei nesit savo auksa tai jum nuo gramo atskaiciuos po 35 litus, o jei is ju auksa pirksit tai pirkimo kaina bus kita apie 50-60 lt

hm.. g.gif siaip sakyciau logiska, bet pries tai niekas sito fakto neminejo, nors sakem, kad aukso turim per daug ir noresim jo kaina minusuoti nuo pagaminimo sumos.... Ir i klausima - kiek konkreciai mums reiktu primoketi isvis nei vienas nei apytiksliai neatsake, tik numykdavo kazka....
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas @ 2010 01 25, 12:40)
drinks_cheers.gif  teks

Dieter anksciau buvai minejus apie titano, platinos ziedelius. Gal radot kur LT ? zadejom mes is JAV sakytis bet pabijojom kad niekas mum ju cia nepataisys jei netiks g.gif

QUOTE(Dieter @ 2010 01 25, 12:55)
Žinau tik tiek, kad yra jų čia:
UAB "Odemas"
Kęstučio g. 54-2,
08112 Vilnius
Tel/faks. +370 5 2733468
El. pastas: info@odemas.lt
Jie rodos vežasi juos iš Vokietijos firmos. Viena forumietė lyg buvo nuėjus, aš pati nebuvau smile.gif Su SB planuojam atostogaudami pasidomėti jais. smile.gif

As buvau nuejusi "Madoje" turi kazkiek titaniniu ziedu, bet ju kainos neatitinka kokybes. As ne ekspertas, bet jie paprasciausiai negrazus 4u.gif

Mano klasioke uzsisake is sio tinklapio thumbup.gif ir jau istekejo. oi grazus jos titaniniai ziedukai wub.gif

http://www.titaniumrings.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panda26: 02 vasario 2010 - 17:27
QUOTE(Panda26 @ 2010 02 02, 17:24)
As buvau nuejusi "Madoje" turi kazkiek titaniniu ziedu, bet ju kainos neatitinka kokybes. As ne ekspertas, bet jie paprasciausiai negrazus  4u.gif

Mano klasioke uzsisake is sio tinklapio  thumbup.gif ir jau istekejo. oi grazus jos titaniniai ziedukai  wub.gif

http://www.titaniumrings.com/

Galbūt ten jie buvo per tamsūs. smile.gif Nes ir mums tokie nepatinka. Norim šviesių, kaip balto aukso spalvos. smile.gif
Ir kaip jai jie nešiojasi? Viskas gerai? Ar žiedas nestoras? Ir užsisakius dydis tiko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 02 02, 20:20)
Galbūt ten jie buvo per tamsūs. smile.gif Nes ir mums tokie nepatinka. Norim šviesių, kaip balto aukso spalvos. smile.gif
Ir kaip jai jie nešiojasi? Viskas gerai? Ar žiedas nestoras? Ir užsisakius dydis tiko? smile.gif

Jie ziedukus titaninius nesioja jau nuo 2007metu. Jie visiskai nenusidevejo! Nesiojasi puikiai! laikiau rankoj tai tokie lengvuciai, dailuciai, nera stori smile.gif o tikti tai tiko nes is "ebay" uzsisake pirsto matuokli biggrin.gif sake man paskolys ax.gif

Ju ziedukai wub.gif

http://public.fotki....i/ziedukai.html
Atsakyti
QUOTE(aistera @ 2010 01 28, 12:44)
Sveikutes...  smile.gif  na va ir mes pasidarem vestuvinius ziedukus kokius norejome. Musu vestuves vasara bet mes uzsisakem sausio pradzioj tai jau gavome. Daremes anksciau nes poto pries vasara daug daranciu buna ir ilgai laukt reiktu  ax.gif  va musu ziedukai  blush2.gif
http://public.fotki....iniai-ziedukai/

paprasti, bet labai mielus ziedeliai... thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Sweikos 4u.gif

O ar graviruosit vestuvinius ziedus? ir gal jau zinot ka? man wisokiu minciu pilna - ir data, ir inicialus, ir siaip kazkokia sentencija susirast... ka jus darysit?
Beje gal kuri zinot kur Kaune graziai graviruoja? ax.gif
Atsakyti