[SIZE=7]Dėmesio,jau veikia nauja ,Juvelyrikos salono "TAVO STUDIO" internetinė svetaine,visą informacija rasite čia : www.tavostudio.lt
QUOTE(pukuotukas @ 2010 01 25, 14:40)
teks
Dieter anksciau buvai minejus apie titano, platinos ziedelius. Gal radot kur LT ? zadejom mes is JAV sakytis bet pabijojom kad niekas mum ju cia nepataisys jei netiks
Dieter anksciau buvai minejus apie titano, platinos ziedelius. Gal radot kur LT ? zadejom mes is JAV sakytis bet pabijojom kad niekas mum ju cia nepataisys jei netiks
is platinos tikrai daro "Tavo studio" www.tavostudio.lt jie turi iranga ir dirba su platina
QUOTE(inguska..28 @ 2010 01 27, 14:36)
[SIZE=7]Dėmesio,jau veikia nauja ,Juvelyrikos salono "TAVO STUDIO" internetinė svetaine,visą informacija rasite čia : www.tavostudio.lt
Na man labai grazus is sito psl 18nr.
QUOTE(pukuotukas @ 2010 01 27, 15:00)
Na man labai grazus is sito psl 18nr.
aha, grazus, man dar idomus 41nr. Idomu ten tikri antspaudai ar tik siaip imitacija?
QUOTE(@leja @ 2010 01 27, 15:04)
aha, grazus, man dar idomus 41nr. Idomu ten tikri antspaudai ar tik siaip imitacija?
manau imitacija
Papildyta:
QUOTE(@leja @ 2010 01 27, 14:54)
is platinos tikrai daro "Tavo studio" www.tavostudio.lt jie turi iranga ir dirba su platina
tikrai, kazin kokios kainos ten
QUOTE(pukuotukas @ 2010 01 27, 15:07)
gali parasyti meila paklausti, arba pasiskambint
Na bandziau jiem parasyti per ju pateikta forma kai paspaudziau siusti tai ismete klaida tai nesu tikra ar issiunte , na ne esme jei jau isirinksiu tai paskambinsiu bet man labai patiko . Dabar ieskau juvelyro kaune , nes visgi klaipedoje kainos pas visus uzkeltos labai
O mes ziedus radom parduotuvej, kurie mums laabai patiko. Bet drauge sako nepirk, o darykis pas juvelyra.
Pas pora buvau nuejus, turi daug pavyzdziu,, bet butent tokio neturi, o paaiskint sunkoka
Man is paveiksliuko sunku issirinkt, nes vienaip ant pirsto atrodo, o kitaip nuotraukoj.
Ir dabar pasimete esam ka toliau daryt
Pas pora buvau nuejus, turi daug pavyzdziu,, bet butent tokio neturi, o paaiskint sunkoka
Man is paveiksliuko sunku issirinkt, nes vienaip ant pirsto atrodo, o kitaip nuotraukoj.
QUOTE(aureka @ 2010 01 27, 15:25)
O mes ziedus radom parduotuvej, kurie mums laabai patiko. Bet drauge sako nepirk, o darykis pas juvelyra.
o jus pabandykite nunesti sampano ir paprasyti nusifotografuoti ziedelius
QUOTE(pukuotukas @ 2010 01 27, 14:10)
cia gal ir gera ideja.Nes siaip neatsiklausus fotkint kazkaip nelabai
Ar juvelyrui pasiulyt kartu vaziuot ir paziuret
QUOTE(aureka @ 2010 01 27, 16:20)
cia gal ir gera ideja.Nes siaip neatsiklausus fotkint kazkaip nelabai
na zinai juvelyras gal nebus taip pageidaujmas beto foto bus pries akis jam neuzsimirs