Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai - 9 dalis

[SIZE=7]Dėmesio,jau veikia nauja ,Juvelyrikos salono "TAVO STUDIO" internetinė svetaine,visą informacija rasite čia : www.tavostudio.lt
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas @ 2010 01 25, 14:40)
drinks_cheers.gif  teks

Dieter anksciau buvai minejus apie titano, platinos ziedelius. Gal radot kur LT ? zadejom mes is JAV sakytis bet pabijojom kad niekas mum ju cia nepataisys jei netiks g.gif

is platinos tikrai daro "Tavo studio" www.tavostudio.lt jie turi iranga ir dirba su platina
Atsakyti
QUOTE(inguska..28 @ 2010 01 27, 14:36)
[SIZE=7]Dėmesio,jau veikia nauja ,Juvelyrikos salono "TAVO STUDIO" internetinė svetaine,visą informacija rasite čia : www.tavostudio.lt

Na man labai grazus is sito psl 18nr. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas @ 2010 01 27, 15:00)
Na man labai grazus is sito psl 18nr.  bigsmile.gif

aha, grazus, man dar idomus 41nr. Idomu ten tikri antspaudai ar tik siaip imitacija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 01 27, 15:04)
aha, grazus, man dar idomus 41nr. Idomu ten tikri antspaudai ar tik siaip imitacija?  g.gif

manau imitacija ax.gif

Papildyta:
QUOTE(@leja @ 2010 01 27, 14:54)
is platinos tikrai daro "Tavo studio"  www.tavostudio.lt jie turi iranga ir dirba su platina

tikrai, kazin kokios kainos ten g.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas @ 2010 01 27, 15:07)
manau imitacija  ax.gif

Papildyta:

tikrai, kazin kokios kainos ten  g.gif

gali parasyti meila paklausti, arba pasiskambint mirksiukas.gif
Atsakyti
Na bandziau jiem parasyti per ju pateikta forma kai paspaudziau siusti tai ismete klaida g.gif tai nesu tikra ar issiunte , na ne esme jei jau isirinksiu tai paskambinsiu ax.gif bet man labai patiko . Dabar ieskau juvelyro kaune , nes visgi klaipedoje kainos pas visus uzkeltos labai doh.gif
Atsakyti
O mes ziedus radom parduotuvej, kurie mums laabai patiko. Bet drauge sako nepirk, o darykis pas juvelyra.
Pas pora buvau nuejus, turi daug pavyzdziu,, bet butent tokio neturi, o paaiskint sunkoka doh.gif
Man is paveiksliuko sunku issirinkt, nes vienaip ant pirsto atrodo, o kitaip nuotraukoj.
Ir dabar pasimete esam ka toliau daryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2010 01 27, 15:25)
O mes ziedus radom parduotuvej, kurie mums laabai patiko. Bet drauge sako nepirk, o darykis pas juvelyra.
Pas pora buvau nuejus, turi daug pavyzdziu,, bet butent tokio neturi, o paaiskint sunkoka  doh.gif
Man is paveiksliuko sunku issirinkt, nes vienaip ant pirsto atrodo, o kitaip nuotraukoj.
Ir dabar pasimete esam ka toliau daryt  ax.gif

o jus pabandykite nunesti sampano ir paprasyti nusifotografuoti ziedelius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas @ 2010 01 27, 14:10)
o jus pabandykite nunesti sampano ir paprasyti nusifotografuoti ziedelius  4u.gif

bigsmile.gif cia gal ir gera ideja.Nes siaip neatsiklausus fotkint kazkaip nelabai blush2.gif
Ar juvelyrui pasiulyt kartu vaziuot ir paziuret ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2010 01 27, 16:20)
bigsmile.gif  cia gal ir gera ideja.Nes siaip neatsiklausus fotkint kazkaip nelabai  blush2.gif 
Ar juvelyrui pasiulyt kartu vaziuot ir paziuret  ax.gif

na zinai juvelyras gal nebus taip pageidaujmas beto foto bus pries akis jam neuzsimirs mirksiukas.gif
Atsakyti
O mums pagal uzsakyma pagamino ziedukus fashiongold parduotuveje www.fashiongold.lt
Ten labai daug graziu ziedeliu , yra is ko issirinkti ) Ir juvelyra jie ten savo turi smile.gif zodziu labai man ten patiko .
Atsakyti