Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai - 9 dalis

Na zinot as skaitau kokios ziedeliu padarymo kainos tai kazkaip mazdaug tokiai nusiteikusi vaziavau pas ta mineta juvelyra vytauto g, klaipedoje ir kai pasake nezinojau ka jam atsakyt nes , padarymas su musu auksu nuo 1000 i prieki blink.gif plius kadangi pas mus auksas ne baltas tai gr, keitimas 10lt , tada mazdaug dar isieina apie 150lt . akmenuku kainos nuo 400lt blink.gif
ar as ko nesupratau gal cia skaitytada kad mergytes uz 400-600 ziedelius pasidaro, ar tik klaipedoje cia kainos uzkeltos taip g.gif
Papildyta:
QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 01 22, 19:17)
Pūkuotukai, man 2 ir 4  wub.gif

man 4 kaip ir favoritai nors ir 7 labai patinka na nezinau atrodo nieko ypatingo nenoriu bet kainos kaip parduotuvej pirkti darymo g.gif gal teks vaziuoti i kauna , o gal kas zino kokiu juvelyru kedainiuose nes mano MB tevaui is ten tai patogu mum butu 4u.gif
Atsakyti
Oho, kažkaip nesitikėjau to. blink.gif
Aš irgi pastebėjau, kad dauguma čia labai pigiai pasidaro smile.gif O gal čia nuo žiedo 'madrumo' priklauso. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 01 25, 14:31)
Oho, kažkaip nesitikėjau to. blink.gif
Aš irgi pastebėjau, kad dauguma čia labai pigiai pasidaro smile.gif O gal čia nuo žiedo 'madrumo' priklauso. mastau.gif

tai kad pas mane tie ziedukai nieko mandro nebus klasika su gal kokiom neimantriom detalem ax.gif
as jam mazdaug parodziau kokius tai sako na paprasti gal kokiu 1200-1400 uzteks blink.gif ir teko girdet kad visgi pas mus mieste kainos panasios visur g.gif nes mazai gana juvelyru ar bent jau as nematau ju niekur biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukas: 25 sausio 2010 - 12:35
QUOTE(pukuotukas @ 2010 01 25, 13:23)
Na zinot as skaitau kokios ziedeliu padarymo kainos tai kazkaip mazdaug tokiai nusiteikusi vaziavau pas ta mineta juvelyra vytauto g, klaipedoje ir kai pasake nezinojau ka jam atsakyt nes , padarymas su musu auksu nuo 1000 i prieki  blink.gif  plius kadangi pas mus auksas ne baltas tai gr, keitimas 10lt , tada mazdaug dar isieina apie 150lt . akmenuku kainos nuo 400lt  blink.gif
ar as ko nesupratau gal cia skaitytada kad mergytes uz 400-600 ziedelius pasidaro, ar tik klaipedoje cia kainos uzkeltos taip  g.gif
Papildyta:

vaziuokit i Kauna ir pasidarysit uz 300 Lt ziedelius, aukso lauzas 46 Lt, jokio keitimo nereikia daryti. Tikrai maziau sumokesite net ir keliones islaidas pridejus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 01 25, 14:35)
vaziuokit i Kauna ir pasidarysit uz 300 Lt ziedelius, aukso lauzas 46 Lt, jokio keitimo nereikia daryti. Tikrai maziau sumokesite net ir keliones islaidas pridejus  mirksiukas.gif

tai va tuo labiau kad vazinejam pas tevelius i kedainius tai ten jau nebedaug ir lieka biggrin.gif
auksiuka mes turim savo tik va norejom balto aukso daug kur keicia tiesiog, o cia dar uz ketima gr\10lt g.gif
o as kai nesidomejau kauno juvelyrais net nezinau kur cia geriau butu . g.gif
o kur cia uz 300lt daro ? blink.gif skirtumas yra tikrai 1000lt doh.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukas: 25 sausio 2010 - 12:38
QUOTE(Lineta* @ 2010 01 25, 12:35)
vaziuokit i Kauna ir pasidarysit uz 300 Lt ziedelius, aukso lauzas 46 Lt, jokio keitimo nereikia daryti. Tikrai maziau sumokesite net ir keliones islaidas pridejus  mirksiukas.gif

Tikrai manau, kad taip bus geriau smile.gif
palyginus kainas, tai gerai sako ir kelionė atsipirks, ir dar papietaut tą dieną kur galėsit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 01 25, 14:37)
Tikrai manau, kad taip bus geriau smile.gif
palyginus kainas, tai gerai sako ir kelionė atsipirks, ir dar papietaut tą dieną kur galėsit mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif teks

Dieter anksciau buvai minejus apie titano, platinos ziedelius. Gal radot kur LT ? zadejom mes is JAV sakytis bet pabijojom kad niekas mum ju cia nepataisys jei netiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas @ 2010 01 25, 13:36)
tai va tuo labiau kad vazinejam pas tevelius i kedainius tai ten jau nebedaug ir lieka  biggrin.gif
auksiuka mes turim savo tik va norejom balto aukso daug kur keicia tiesiog, o cia dar uz ketima gr\10lt  g.gif
o as kai nesidomejau kauno juvelyrais net nezinau kur cia geriau butu .  g.gif
o kur cia uz 300lt daro ? blink.gif  skirtumas yra tikrai 1000lt doh.gif  blink.gif

mergytes cia labiausiai giria juvelyra is sv. Gertrudos gatves Kaune, turiu jo numeriuka, kai reiks rasykit as, pasiskambinsit ir susitarsit su juo. Jie dirba ir sestadieniais iki 15 val berods 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas @ 2010 01 25, 12:40)
drinks_cheers.gif  teks
Dieter anksciau buvai minejus apie titano, platinos ziedelius. Gal radot kur LT ? zadejom mes is JAV sakytis bet pabijojom kad niekas mum ju cia nepataisys jei netiks g.gif

Žinau tik tiek, kad yra jų čia:
UAB "Odemas"
Kęstučio g. 54-2,
08112 Vilnius
Tel/faks. +370 5 2733468
El. pastas: info@odemas.lt
Jie rodos vežasi juos iš Vokietijos firmos. Viena forumietė lyg buvo nuėjus, aš pati nebuvau smile.gif Su SB planuojam atostogaudami pasidomėti jais. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas @ 2010 01 25, 13:23)
Na zinot as skaitau kokios ziedeliu padarymo kainos tai kazkaip mazdaug tokiai nusiteikusi vaziavau pas ta mineta juvelyra vytauto g, klaipedoje ir kai pasake nezinojau ka jam atsakyt nes , padarymas su musu auksu nuo 1000 i prieki  blink.gif  plius kadangi pas mus auksas ne baltas tai gr, keitimas 10lt , tada mazdaug dar isieina apie 150lt . akmenuku kainos nuo 400lt  blink.gif
ar as ko nesupratau gal cia skaitytada kad mergytes uz 400-600 ziedelius pasidaro, ar tik klaipedoje cia kainos uzkeltos taip  g.gif
[

galit dar pradzioj kokiam Kauno (ar Vln.) juvelyrui emaila nusiust su savo norimu zieduku foto ir pasiteirauti, kiek kainuotu padarymas? Nes kartais cia mums atrodo, kad ziedukas visai paprastas, o ji padaryti nera taip lengva ir tada kaina kyla...
Bet aisku, uz 1000 lt cia jau turetu buti kazkokie super sudetingos technikos ziedai.... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Dieter @ 2010 01 25, 13:55)
Žinau tik tiek, kad yra jų čia:
UAB "Odemas"
Kęstučio g. 54-2,
08112 Vilnius
Tel/faks. +370 5 2733468
El. pastas: info@odemas.lt
Jie rodos vežasi juos iš Vokietijos firmos. Viena forumietė lyg buvo nuėjus, aš pati nebuvau smile.gif Su SB planuojam atostogaudami pasidomėti jais. smile.gif

pries kelias sav. kai skambinausi jiems, tai sake remontuojasi ir lyg vasari jau turetu atsidaryti..
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 01 25, 12:31)
O gal čia nuo žiedo 'madrumo' priklauso. mastau.gif

Man regis, labiau nuo MENININKO dydžio hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 01 25, 13:07)
Man regis, labiau nuo MENININKO dydžio  hihihi.gif

Realus variantas hihihi.gif thumbup.gif
Atsakyti