Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai - 9 dalis

QUOTE(Dieter @ 2010 01 21, 17:07)
Matot, dauguma žmonių į laužą atiduoda nebereikalingus daiktus, sutrūkinėjusias grandinėles, nebenešiojamus auskarus, sutrukusius ir pan žiedus, kurie jau ir 'pagyvenę' būna. O kai pagyvenę, tai jau ir daugiau raudono ar geltono aukso. smile.gif Kažkaip anksčiau nebuvo baltas populiarus čia. smile.gif

Na kai pagalvoji tai tikrai apie ta balta auksa ne taip jau baisiai senai ir isgirdom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas @ 2010 01 21, 16:54)
thumbup.gif  niu tai labai gerai dabar ramiai galesiu ieskoti juvelyru, bet pirma vaziuosiu i ta vytauto g. Klaipedoje cia, nes kiek zinau ir Vilniuje tokioje gatveje yra juvelyras  lotuliukas.gif

aha.. as ir cia vienu momentu pasimeciau.. Galvoju - kalba apie Klp, o eina pas juvelyra Vytauto g. (kas man atrodo yra Vilniuje) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cristale @ 2010 01 21, 14:27)
As tai noriu paprastu ziedeliu, bet kad butu grazus. Kaip jums tokie?

labai gražūs thumbup.gif

QUOTE(MildukasK @ 2010 01 21, 14:44)

Tiesa, gal Vilnietes kur matete graziu dezuciu dviems ziedukams? As tik vienoj vietoj kol kas aptikau, bet ir tai nesuzavejo...

O pagalvėlės nenorit, ane? O kaip jūs įsivaizduojat tą gražią dėžutę? ax.gif Šiaip juvelyrinėse reiktų žiūrėt, kitur, vargu ar rasit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 01 21, 15:36)
Lb dailus ziedukai thumbup.gif  Mes taip pat pas ji gaminomes savuosius ziedelius ir likome lb patenkinti smile.gif  wub.gif
Papildyta:
As isiterpsiu jeigu jus nieko pries 4u.gif  jis turi pavyzdeliu, bet nelb daug, o ir tie patys is interneto smile.gif o ir jis gamina ziedelius tik is uzsakovu aukso, pats neturi smile.gif

dar kart aciu uz pagiras, jau ir ziedeliai dar grazesni tapo.. O sakykit pas Giedriu per kiek laiko jums padare? Kazkaip neatsake jis man, sako oi, dar marios laiko kovo vidurys. Nesinori vel trukdyti kol lauzo trukstamo neisigijom. g.gif
Atsakyti
Na va drauge daresi tai padare per 2sav. Klaipedoje 4u.gif 4u.gif bet ji daresi rudeni jau, o vasara manau tikrai daugiau uzsakymu turi tai ir tas laikas ilgesnis , as manau kai jau turesite auksa iskart neskite jei tvirtai zinote ko norite ir bus ramu mirksiukas.gif
Va is situ bandysim rinktis , bet visi man grazus doh.gif

mes tai turime bet va iki galo nezinome ko norime ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
idomus toks bet tik moretiskas 4u.gif vyruj nelabai gal...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 01 21, 18:55)
O pagalvėlės nenorit, ane? O kaip jūs įsivaizduojat tą gražią dėžutę?  ax.gif Šiaip juvelyrinėse reiktų žiūrėt, kitur, vargu ar rasit  mirksiukas.gif

nu va man kazkaip pagalveles tai nelabai.. nebent kazka grazaus uzmatysiu..
o dezute kazkada maciau su kazkuriais ziedais internete... sirdele tokia smile.gif tik sakau, retai kur uzmatau, kad du ziedai detusi... nes i viena skyle grusti tai nei sis, nei tas ... smile.gif
Atsakyti
Pūkuotukai, man 2 ir 4 wub.gif
Atsakyti
man 6,7 wub.gif nes patys galvojam panasius daryti tik vis dar neissirenkam kokius
g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilara @ 2010 01 21, 14:34)
Mes pat pat ieskojome kazka siauliuose, bet deja neradom juvelyro. Gamina Praboj, Tilzes gatvej, bet kaina kosmine. Jeigu imi is ju auksa, tai padarymas ir auksas 150 lt/g. O jie savo auksa nesi , apie 1500 uz darba blink.gif Tai pasiklausem, pakarpem ausimis ir apsisukom.. pigiau nuvaziuoti i Kauna su savo auksu pas rekomenduota juvelyra mirksiukas.gif

O mes uzsukom juvelyrine salia "Varpo g." kavines (cia tik is brodvejaus issukus), tai parode vestuviniu zieduku kataloga, bet tokiu, kaip mes norim, ten nebuvo. Tai sutarem, kad atnesim savo pavyzdi ir padarys tokius, kokiu norim. Vieno zieduko pagaminimas pas juos kainuoja 250Lt. o dar uzsukom i "Santima", tai pardaveja baisiai atkalbinejo del ziedu darymo ir vos ne per prievarta bruko tradicinius plonucius raudono aukso ziedukus blink.gif o neseniai tekejusi drauge sake, kad "999" yra nemazas idomiu zieduku pasirinkimas, bet ar juvelyra jie turi, tai nzn..
Atsakyti
QUOTE(Mildainis @ 2010 01 23, 11:46)
neseniai tekejusi drauge sake, kad "999" yra nemazas idomiu zieduku pasirinkimas, bet ar juvelyra jie turi, tai nzn..

Turit minty 999 prabos? g.gif
Nus mane nuolat tokios kalbos stebina...
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 01 23, 21:40)
Turit minty 999 prabos?  g.gif
Nus mane nuolat tokios kalbos stebina...

man atrodo turi omeny parduotuve "999" biggrin.gif
Atsakyti
hihihi.gif
Atsakyti