merginos, gal zinote ar balto aukso 585 pr. ziedai blizgiu pavirsiumi labai greit susibraizo? man mama aiskina, kad kuo baltesnis tuo minkstesnis ir braizosi lb..
QUOTE(Mazgelis @ 2010 01 15, 10:35)
merginos, gal zinote ar balto aukso 585 pr. ziedai blizgiu pavirsiumi labai greit susibraizo? man mama aiskina, kad kuo baltesnis tuo minkstesnis ir braizosi lb..
Turiu 750 prabos, tačiau per 3 metus nešiojimo jis laikosi puikiai. O jis minkštesnis už 585
QUOTE(Mazgelis @ 2010 01 15, 12:35)
mano suzadetusiu ziedas balto aukso 585. Tai tikrai nusibraize o dar ne metu nera, tik tas nusibraizymas i aki nekrinta nes visas tolygiai pasikeite, bet kai nusiimi ir palygini su vidine puse ot tada tai tikrai matosi kad skiriasi
Vakar su Giedrium is Ametisto susitarem del siu ziedeliu gamybos. Tik auksas bus atvirksciai. Tai kainele labai reali gavos
QUOTE(Dieter @ 2010 01 15, 12:12)
Turiu 750 prabos, tačiau per 3 metus nešiojimo jis laikosi puikiai. O jis minkštesnis už 585
manau yra atvirksciai.. aukstesnes prabos baltame aukse yra maziau sidabro..todel ir mazai braizosi.. o 585 sidabro deda dvigubai.. todel manau didesne tiesa, kad apsibraizys greitai na jei tolygiai tai niekis, tik nesinoretu giliu dryziu
cia jus viska apie gamyba ir papuosalus zinote, sakykite ar apsimoka pirktis atskirai akmenukus, deimantukus ir paskui gaminantis pas juvelyra statytis juos i papuosala ar zieda? ir kur galima nusipirkti deimantuku, kilo si mintis nes parduotuvese jei ziedelyje nors maziausias deimantukas idetas jo kaina iskart apie 1000lt o vienoj parduotuveje maciau atskirai parduodamus briliantukus po 300lt nedidukus zinoma , gal taip apsimoketu idomu kiek istatymas kainuoja?
QUOTE(vilara @ 2010 01 15, 14:23)
Vakar su Giedrium is Ametisto susitarem del siu ziedeliu gamybos. Tik auksas bus atvirksciai. Tai kainele labai reali gavos
labai grazus ziedukai sakykit o jus visa savo auska turejot? ar jis turi kokiu pavyzdziu ar butina jau savo nestis parodyti? kiek kainuos jeigu nepaslaptis, nes mes irgi pas ji eisim, tik dar mums biski aukso truksta
na, o mes jau apvaziavom numatytus juvelyrus, klausem kiek kainuotu musu pasirinktu ziedu padarytmas, tai brangiausiai praso basanaviciaus g.... 800 lt., tada rotundo-600 lt, tiek pat nori ir tam kioskely laisves pr., pylimo g. - 500 lt, o vytauto g. - 400 lt. Tai va dabar galvosim, kuriais pasitikesim? Labiausiai patiko, nes nuosirdziausiai pasakojo, pylimo g. Tai gal ten ir eisim
QUOTE(MildukasK @ 2010 01 15, 18:18)
basanaviciaus g.... 800 lt., tada rotundo-600 lt, tiek pat nori ir tam kioskely laisves pr., pylimo g. - 500 lt, o vytauto g. - 400 lt.
bet tai kaip kainos skiriasi.. dvigubai...!!!