Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai - 9 dalis

Sveikos, mes kaip tik planuojame vestuve,s tai pirma pradėsim nuo žiedų. Dar nežinau, kur ieškoti, bet man kažkaip labiau norėtųsi pirkti, o ne pas juvelyrą gaminti, kad iš karto rezultatą matytumėte. Tai vat ir galvoju, kur čia pirma pasidairyti?
Atsakyti
QUOTE(saulegraza28 @ 2010 01 13, 17:48)
Sveikos, mes kaip tik planuojame vestuve,s tai pirma pradėsim nuo žiedų. Dar nežinau, kur ieškoti, bet man kažkaip labiau norėtųsi pirkti, o ne pas juvelyrą gaminti, kad iš karto rezultatą matytumėte. Tai vat ir galvoju, kur čia pirma pasidairyti?

Paprasčiausia pradėti nuo bet kurios juvelyrinės parduotuvės. smile.gif
Mes buvom akropoly, tuo pačiu perėjom ir peržiūrėjom visų iš eilės parduotuvių apsiūlymus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 01 13, 19:54)
Mes buvom akropoly, tuo pačiu perėjom ir peržiūrėjom visų iš eilės parduotuvių apsiūlymus. smile.gif

sveikos,
nespejom mes LT kai buvom atostogu issirinkti ziedu, tai nezinau ka dabar daryti, kaip ieskoti ir kaip issirinkti doh.gif o i LT grisim 2 sav iki vestuviu..siaubas koks galvos skausmas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 01 13, 16:54)

Ir koks ispudis ?Ar yra ka ziuret ?
Atsakyti
QUOTE(juo_2ke @ 2010 01 13, 18:42)
sveikos,
nespejom mes LT kai buvom atostogu issirinkti ziedu, tai nezinau ka dabar daryti, kaip ieskoti ir kaip issirinkti doh.gif  o i LT grisim 2 sav iki vestuviu..siaubas koks galvos skausmas unsure.gif

Gal bandykit interneto puslapiuose, gal bus pavyzdžių. smile.gif

QUOTE(Galway_girl @ 2010 01 13, 20:14)
Ir koks ispudis ?Ar yra ka ziuret ?

Hmz mastau.gif
Kaip čia pasakius, mes žiūrėjom tik į balto aukso, tai jų pasirinkimas labai mažas, vienoj vietoj visai jų nebuvo, kitoj vos kelios poros.
Dauguma geltono aukso (raudono irgi nedaug buvo). Tai tokių pasirinkimas nemažas ir yra simpatiškų tikrai. Tiek su deimantukais, tiek raižytų, lygių. smile.gif
Tik man tokius sunku įsivaizduoti ar pats modelis gražus, nes nemėgstu geltonojo aukso, tai savaime tiesiog visus nurašau. doh.gif
Atsakyti
Akropolyje yra tokia "Aukso sala" (jei nesuklysiu del pavadinimo), mes ten savus išsirinkome, jie turi daug firmos Breuning žiedų, man jie tikrai gražūs. Iš tikro, tai kažkaip ilgokai ieškojom, ieškojom, daug kur buvo vis negražu ir negražu, o iš Breuning beveik visi buvo gražūs, kad net sunku buvo išsirinkti, kurie yra "TIE":)
Papildyta:
Mūsų yra iš Breuning Inspiration kolekcijos, tai man ten dauguma žeidų - labai labai:)
Papildyta:
Ir dar: pas juos balto aukso pasirinkimas nemenkas tikrai:)
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 01 13, 19:35)
Kaip čia pasakius, mes žiūrėjom tik į balto aukso, tai jų pasirinkimas labai mažas, vienoj vietoj visai jų nebuvo, kitoj vos kelios poros.
Dauguma geltono aukso (raudono irgi nedaug buvo). Tai tokių pasirinkimas nemažas ir yra simpatiškų tikrai. Tiek su deimantukais, tiek raižytų, lygių. smile.gif
Tik man tokius sunku įsivaizduoti ar pats modelis gražus, nes nemėgstu geltonojo aukso, tai savaime tiesiog visus nurašau. doh.gif

O as maniau,kad atvirksciai balto aukso didesnis pasirinkimas...Gal del to,kad esam ties breuning apsistoje,tai ten geltono aukso ziedu mazai.Nu bet visur reikia uzsisakinet ziedus ane ?

QUOTE(ievuzhe_d @ 2010 01 13, 19:44)
Akropolyje yra tokia "Aukso sala" (jei nesuklysiu del pavadinimo), mes ten savus išsirinkome, jie turi daug  firmos Breuning žiedų, man jie tikrai gražūs. Iš tikro, tai kažkaip ilgokai ieškojom, ieškojom, daug kur buvo vis negražu ir negražu, o iš Breuning beveik visi buvo gražūs, kad net sunku buvo išsirinkti, kurie yra "TIE":)

Cia kuriam mieste ? Kiek laiko gamino jusiskius ?
Atsakyti
QUOTE(Galway_girl @ 2010 01 13, 18:01)
Jetau,negasdinkit merginos  unsure.gif  Net nezinau ka ir bedaryt,internete is klaipedos parduotuviu vienintele aukso gija turi kazkokiu pavyzdziu savo svetainej,todel butent ten ir rinkomes...Gal kas parekomenduotu gera juvelyra/juvelyrine Klaipedoj ?Nes jus cia pagrinde apie Vilniaus ir Kauno visos kalbat...

siaip gali bandyti internete panarsius rasyti el. laiskus i juvelyrines, salonus. Ten manau suteiks issamesne info per kiek laiko gamina ir pan. smile.gif Juo labiau tos pacios parduotuves turi gi filialus tiek vilniuje manau, tiek klaipedoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Galway_girl @ 2010 01 13, 21:27)
O as maniau,kad atvirksciai balto aukso didesnis pasirinkimas...Gal del to,kad esam ties breuning apsistoje,tai ten geltono aukso ziedu mazai.Nu bet visur reikia uzsisakinet ziedus ane ?

Breuning žiedų daug yra ir geltono aukso ir maišyto geltono su baltu, raudono su baltu. smile.gif
Dėl užsisakinėjimo, jeigu jūs pardavime pamatot jums patinkančius, dydis tinka, tai perkat ir tiek. O jei jau kažko norit ko nėra, tai tada užsisakote. smile.gif

Mes su B nusprendėm, kad norėtume išbandyti titaninius. smile.gif Galvojam važiuodama atostogų apžiūrėti ten tokius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 01 14, 11:50)
Breuning žiedų daug yra ir geltono aukso ir maišyto geltono su baltu, raudono su baltu. smile.gif
Dėl užsisakinėjimo, jeigu jūs pardavime pamatot jums patinkančius, dydis tinka, tai perkat ir tiek. O jei jau kažko norit ko nėra, tai tada užsisakote. smile.gif

Mes su B nusprendėm, kad norėtume išbandyti titaninius. smile.gif Galvojam važiuodama atostogų apžiūrėti ten tokius smile.gif

breuning ir kitu firmu uzsakomu ziedu pardavime nera, ten tik pavyzdziai. nes kiekvieno ziedo kaina priklauso nuo pasirinktos aukso prabos, spalvos, profilio, ar su/be briliantu.
Atsakyti
Pažiūrėjau iš aš Breuning internete - patiko tikrai ne vieni. Reikės važiuoti žiūrėti, man atrodo, Vilniaus Akropolyje yra Aukso sala, kur juos pardavinėja. Bus savaitgaliui darbas ir pramoga:)
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2010 01 14, 07:39)
siaip gali bandyti internete panarsius rasyti el. laiskus i juvelyrines, salonus. Ten manau suteiks issamesne info per kiek laiko gamina ir pan.  smile.gif Juo labiau tos pacios parduotuves turi gi filialus tiek vilniuje manau, tiek klaipedoje smile.gif

Aukso gijai rasiau ne viena laiska,bet neatsakineja matyt jie i pasta...Man atrodo Klaipedoj tik jie breuning prekiauja...

QUOTE(Dieter @ 2010 01 14, 08:50)

Na mes norim tik geltono,neeina MB ikalbet,nenori jis jokiu maisyty ir pan.Tai pasirinkimas mazokas...
Atsakyti