Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai - 9 dalis

QUOTE(tigriuss @ 2010 01 11, 15:37)

sveika, grazus labai ziedai, daretes? koks svoris? ir labai domintu kainyte, labai noriu panasiu zieduku ir as 4u.gif
Atsakyti
Musu ziedai 4u.gif jusu vertinimui 4u.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2010 01 12, 00:38)
Musu ziedai 4u.gif  jusu vertinimui 4u.gif

Sumanymas paprastas, nieko įmantraus, dvelkiantis klasika. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurguciuke @ 2010 01 11, 17:58)
sveika, grazus labai ziedai, daretes? koks svoris? ir labai domintu kainyte, labai noriu panasiu zieduku ir as  4u.gif

aciu, jo daremes mes juos salone "Gija" klaipedoje. del svorio tai neatsimenu koks yra blush2.gif , o abu ziedeliai mums isejo 3200 lt. labai patenkinti esam, smagiai nesiojasi ir nuo uzsakymo dienos lygiai per menesiuka padare thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tigriuss @ 2010 01 12, 12:02)
aciu, jo daremes mes juos salone "Gija" klaipedoje. del svorio tai neatsimenu koks yra  blush2.gif , o abu ziedeliai mums isejo 3200 lt. labai patenkinti esam, smagiai nesiojasi ir nuo uzsakymo dienos lygiai per menesiuka padare  thumbup.gif

Sakykit,kai ieskojot ziedu ar buvo didelis pasirinkimas jau pagamintu ziedu parduotuvese ?Matau,kad Anglijoj gyvenat,tai gal domejotes ar uzsisakius ziedus yra siuntimo galimybe ? Turbut greiciau nei per menesi nieks nepagamina ziedu ? g.gif
Zodziu,man jau depresija nuo tu ziedu,vaziuosiu viena be SB,tai jau ir taip bus sunku issirinkt vienai,o dar ir pasirinkimas matyt bus nekoks... doh.gif
Atsakyti
siaip yra tu ziedu pagamintu, galima rinktis, tik kad del dydzio klausimas.. Ar abiems tiks kurie yra vitrinoj???
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2010 01 12, 12:31)
siaip yra tu ziedu pagamintu, galima rinktis, tik kad del dydzio klausimas.. Ar abiems tiks kurie yra vitrinoj???

Nu va,dydis irgi problema nemaza...Musu abieju pirstai gan mazi,MB ilgi ir ploni,moterisiki tokie...Na nezinau,pirktume Airijoj,bet cia 14 k aukso neimanoma gaut,isskyrus cladagh ziedus,maciau,kad kelios merginos tokiu nori,bet mums visai ne prie sirdies tokie,o 18 k labai jau minkstuciai tie ziedai,o dar ir kaina tikrai kandziojas...Na radau sau galvos skausma doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Galway_girl @ 2010 01 12, 15:39)
Nu va,dydis irgi problema nemaza...Musu abieju pirstai gan mazi,MB ilgi ir ploni,moterisiki tokie...Na nezinau,pirktume Airijoj,bet cia 14 k aukso neimanoma gaut,isskyrus cladagh ziedus,maciau,kad kelios merginos tokiu nori,bet mums visai ne prie sirdies tokie,o 18 k labai jau minkstuciai tie ziedai,o dar ir kaina tikrai kandziojas...Na radau sau galvos skausma  doh.gif  biggrin.gif

aukso gija ir per 2 sav. gali pagamint. o is tu paprastu nieko gero nera.
Atsakyti
QUOTE(Griezlee @ 2010 01 12, 12:45)
aukso gija ir per 2 sav. gali pagamint. o is tu paprastu  nieko gero nera.

Rimtai ?Nes dauguma cia raso,kad per menesi jie padaro.
Atsakyti
o siaip UK yra parduotuves kur gamina is breuning, saint maurice kolekciju
http://saintmaurice....?bezug_welt=222

Papildyta:
QUOTE(Galway_girl @ 2010 01 12, 15:59)
Rimtai ?Nes dauguma cia raso,kad per menesi jie padaro.

na mums per 2 sav. padare. jie ten paklaus ar skubiai ar per men.
va cia airijoj

http://saintmaurice....?bezug_welt=103
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Griezlee: 12 sausio 2010 - 14:08
QUOTE(Griezlee @ 2010 01 12, 13:01)
o siaip UK yra parduotuves kur gamina is breuning, saint maurice kolekciju
http://saintmaurice....?bezug_welt=222

Papildyta:

na mums per 2 sav. padare. jie ten paklaus ar skubiai ar per men.
va cia airijoj

http://saintmaurice....?bezug_welt=103

Na as savo mieste buvau visose juvelyrinese ir tikrai nera breuning niekur.Ir net tam puslapy nurodytoj parduotuvej esu buvus,ten grynai airiski ziedai...Gal Dubline ir imanoma rasti,bet kaina bus taipat airiska.Rasiau emaila breuning.com tai jie man atsiunte uk kainas,kurios prasideda nuo 1,500 svaru,o uk viskas pigiau nei airijoj,tad jei cia ir rasciau tai nuo 2000 euru tik prasidetu kainos.O LT kaip matau uz 3000 lt nemazai yra nusipirkusiu.Na noriu as tu ziedu labai,bet kaina irgi didelis rodiklis...
Atsakyti
QUOTE(Galway_girl @ 2010 01 12, 16:31)
Na as savo mieste buvau visose juvelyrinese ir tikrai nera breuning niekur.Ir net tam puslapy nurodytoj parduotuvej esu buvus,ten grynai airiski ziedai...Gal Dubline ir imanoma rasti,bet kaina bus taipat airiska.Rasiau emaila breuning.com tai jie man atsiunte uk kainas,kurios prasideda nuo 1,500 svaru,o uk viskas pigiau nei airijoj,tad jei cia ir rasciau tai nuo 2000 euru tik prasidetu kainos.O LT kaip matau uz 3000 lt nemazai yra nusipirkusiu.Na noriu as tu ziedu labai,bet kaina irgi didelis rodiklis...

LT tu uzsakomu ziedu kainas skaiciuoja pagal euro kursa. pvz. vienas ziedas kainuoja 691 euro, tai lt.gavosi 2391.
Atsakyti