Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai - 9 dalis

QUOTE(The_Dieter @ 2009 09 10, 09:57)
Čia toks daiktas kurį teks nešioti visur ir visada, visą gyvenimą.  mirksiukas.gif Tad manau verta investuoti.

Man įdomu iš dariusiųjų kiek kainuoja darbas? Su savo auksu. Kažkas čia rašė, kad apie 200Lt. Čia Vilniuje? Ir ar priklauso su kokiu auksu dirba, geltonu ar baltu?

Matai tas darbas darbui nelygu, gali buti, kad paprastas juvelyras, kuris daro pagal tavo atnesta pavyzdi arba tradicinius ziedelius ir paims 200lt, o juvelyras - menininkas, kuris pats kuria ir dar yra zinomas paims 2000Lt... Be to girdejau, kad yra juvelyru, kurie tau i akis paziureje kainas nustato, todel reikia banyt deretis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jalina @ 2009 09 10, 11:29)
Matai tas darbas darbui nelygu, gali buti, kad paprastas juvelyras, kuris daro pagal tavo atnesta pavyzdi arba tradicinius ziedelius ir paims 200lt, o juvelyras - menininkas, kuris pats kuria ir dar yra zinomas paims 2000Lt... Be to girdejau, kad yra juvelyru, kurie tau i akis paziureje kainas nustato, todel reikia banyt deretis  drinks_cheers.gif

Ačiū 4u.gif
Vadinasi reiks važiuot be mašinos ir prasčiau apsirengus. lotuliukas.gif Teks pasidomėti labiau.
Atsakyti
QUOTE(The_Dieter @ 2009 09 10, 11:33)
Ačiū  4u.gif
Vadinasi reiks važiuot be mašinos ir prasčiau apsirengus.  lotuliukas.gif Teks pasidomėti labiau.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
musu ziedeliai ax.gif
user posted image
Atsakyti
tikrai renkantis, kur gamint ziedus, paziurekit keliose vietose, pvz mes ejome pas kelis juvelyrus su savo modeliuku, tai vieni zadejo padaryt uz beprotiskus pinigus, kiti isvis bande mus atkalbet, kad nesamone taip daryt ir t.t. visgi radome kas padaris ir rezultatu likome patenkinti smile.gif o dareme mes placius raudono aukso ziedus su graviravimu ant ziedo virsaus, todel taip ir likome nesuprate, uz ka mus atkalbinejo ir uz ka norejo pinigus baisinius paimt g.gif
Atsakyti
Sveikos busimos nuotakos,

musu si grazi svente jau praejo... wub.gif

rasau prie ziedliu temos, nes prie ziedeliu galima derintikitus papuosaliukus... save atradau ju gaminime ir noreciau nuotakoms pasiulyti papuosaliuku (auskarai, apyrankes, karoliukai) ir perlu, sakoma perlai nesa laime, taip pat is svarovskiu ir kitu akmenuku... taip pat galeciau pasiulyti ir jusu pamergytems kokius auskariukus priderinus prie sukneliu... taigi, jei kas susidomejote - rasykite man i az...

idedu keleta nuotraukyciu... bus noro - galesiu atsiusti daugiau wink.gif

Atsakyti
http://zd.amfoto.lt/...../zzdd-544.jpg

Mūsų žiedeliai ax.gif
Atsakyti
Mes žiedus gaminomės pas juvelyrą Andrių Musteikį, Vilniuje. Gražūs žiedai išėjo, aš patenkinta:) Ir dar padarė greitai - mes užsisakėm vos ne paskutiniu momentu prieš vestuves, nes vis laiko nebuvo. Tokie nei paprasti, nei per daug įmantrūs: iš geltono blizgaus aukso ir balto matinio aukso, o vyro - atvirkščiai. Iš šio juvelyro jau darytų žiedų nuotraukų išsirinkom, tik dar kai ką pakeitėm. Ir dar šio juvelyro pagamintą sužadėtuvių žiedą nešioju - irgi man labai patinka, ir nėra iš tų standartinių sužadėtuvių žiedų.
Atsakyti
QUOTE(angeber @ 2009 09 10, 13:45)
musu ziedeliai  ax.gif
user posted image

Labai gražus žiedai ir manikiūras wub.gif
Atsakyti
aš tai nelabai ką čia teįžiūriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 09 22, 14:10)
aš tai nelabai ką čia teįžiūriu ax.gif

Kiek mano akulioriai traukia, tai man rodos čia baltas auksas su geltonu. Ir toks vaizdas, kad geltoname aukse kažkokie du rėželiai padaryti. g.gif Nežinau, gal akiniai nevalyti, prastai rodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatute @ 2009 09 22, 10:41)
Labai gražus žiedai ir manikiūras        wub.gif

aciu ax.gif 4u.gif
QUOTE(Dieter @ 2009 09 22, 12:52)
Kiek mano akulioriai traukia, tai man rodos čia baltas auksas su geltonu. Ir toks vaizdas, kad geltoname aukse kažkokie du rėželiai padaryti. g.gif Nežinau, gal akiniai nevalyti, prastai rodo smile.gif

aikniai tikrai gerai rodo smile.gif net nera ka pridurti,tiksliai pasakyta mirksiukas.gif
Atsakyti