Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai - 9 dalis

va, butent tokius ir nuziurejom smile.gif aciu tau labai 4u.gif
Atsakyti
rasau cia Giedriaus kontaktus, nes ziuriu daugumai jo reikia
darbo 837320022, mob. 868500407
Papildyta:
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2010 01 11, 11:33)
Mes nusinesem tokia ziedu nuotrauka:

user posted image

labai grazus ziedukai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilma-saule: 11 sausio 2010 - 11:33
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2010 01 11, 11:33)
Mes nusinesem tokia ziedu nuotrauka:

user posted image

Pas mano drauge tokie ziedai smile.gif tik ju seima sugalvojo, kad per kiekvienas vestuviu metines po deimanciuka i zieda des smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2010 01 11, 11:40)
va, butent tokius ir nuziurejom smile.gif aciu tau labai  4u.gif

Prasom mirksiukas.gif

QUOTE(vilma-saule @ 2010 01 11, 12:34)

Tikiuosi tokie pat grazus ir iseis biggrin.gif jau greitai turi buti pagaminti, tai vis nekantrauju kada gi bus blush2.gif

QUOTE(Laiminga_saule @ 2010 01 11, 12:47)
Pas mano drauge tokie ziedai smile.gif tik ju seima sugalvojo, kad per kiekvienas vestuviu metines po deimanciuka i zieda des smile.gif

Na tradicija tai labai grazi, bet nepraktiska labai. Jau ir man juvelyras visus minusus susake del tu 3 deimanciuku, o jeigu dar kiekvienais metais deti po viena, tai galiausiai ju bus daug ir jeigu netycia prireiks mazinti ar didinti zieda (pvz. po gimdymo), zymiai brangiau kainuos ir netaip lengva pritaikyti tokio paties skaidrumo deimanta prie kitu jau esamu, nebent juvelyras is to paties tasko gaus deimantus.
Atsakyti
Skorpioniuke,jei ne paslaptis kiek sumokesit su siuos ziedelius? ax.gif Labai jau man jie patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nervuota:) @ 2010 01 11, 13:33)
Skorpioniuke,jei ne paslaptis kiek sumokesit su siuos ziedelius? ax.gif Labai jau man jie patinka wub.gif

1600-1700lt. abu ziedai turetu gautis, pas mane dar siek tiek didesni deimanciukai bus, aukso gana daug reikia jiems, nes bus 6mm plocio ax.gif o turint savo aukso dar pigiau gautusi mirksiukas.gif
Na ir paciu ziedu pagaminimo technologija yra sunkesne, negu vieno aukso butu buve. Nes dabar tokiems ziedams gaminami 4 is viso ziedai, jie pjaunami skersai ir sulydomi. Todel uz darba siek tiek brangiau gaunasi sumoketi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *skorpioniuke*: 11 sausio 2010 - 12:40
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2010 01 11, 12:27)
Na tradicija tai labai grazi, bet nepraktiska labai. Jau ir man juvelyras visus minusus susake del tu 3 deimanciuku, o jeigu dar kiekvienais metais deti po viena, tai galiausiai ju bus daug ir jeigu netycia prireiks mazinti ar didinti zieda (pvz. po gimdymo), zymiai brangiau kainuos ir netaip lengva pritaikyti tokio paties skaidrumo deimanta prie kitu jau esamu, nebent juvelyras is to paties tasko gaus deimantus.

Dėl mažinimų ar didinimų tai sutinku. Tačiau nemanau, kad tam pačiam juvelyrui bus sunku gauti tokio pat baltumo ir dydžio deimantuką smile.gif Jie dažnai turi 'savus' iš kurių užsakinėja, perka. smile.gif
Atsakyti
]

QUOTE(*skorpioniuke* @ 2010 01 11, 07:35)
Mes tokius uzsisakem pas savo juvelyra  ax.gif  tik viena juosta balto aukso, kita raudono ir moteriskas bus su 3 deimanciukais. O Aukso gijoj tokie ziedukai kainuoja apie 3000lt. abu  doh.gif  kaina pagal mane yra kosmine.

Brangoki tikrai...bet maciau,kad aukso gijoj dabar ispardavimas g.gif Ar geriau pas juvelyra uzsisakinet ? g.gif Bet kaszin ar spetu padaryt unsure.gif Gal kas zinot gera juvelyra Klaipedoje ?Nes as grysiu su mazyliu,neturesiu galimybes vazinet i kitus miestus. ...
Skorpioniuke,kiek laiko jums gamino juos ?Manau tikrai nebloga kaina,vis ne 3000 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma-saule @ 2010 01 11, 12:34)
rasau cia Giedriaus kontaktus, nes ziuriu daugumai jo reikia
Papildyta:

dekui uz informacija aciuks.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziuokute: 11 sausio 2010 - 15:28
musu ziedeliai
Atsakyti
QUOTE(tigriuss @ 2010 01 11, 16:37)

Labai grazus ziedukai thumbup.gif as siandien sakysiu saviskiui, kad pasuktu tam juvelyrui, mazu dar kokia eile ten pas ji bus lotuliukas.gif doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Galway_girl @ 2010 01 11, 14:41)
Skorpioniuke,kiek laiko jums gamino juos ?Manau tikrai nebloga kaina,vis ne 3000  unsure.gif

Mums dar gamina, o uzsisakem gruodzio pradzioje, kadangi niekur neskubam, tai ir juvelyrui pasakem kad dar neskubus ziedai mums ax.gif

QUOTE(tigriuss @ 2010 01 11, 16:37)

Grazus ziedai 4u.gif as juos buvau issisaugojusi kaip patikusius smile.gif
Atsakyti