Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai - 9 dalis

QUOTE(lepidoptera_jl @ 2010 01 08, 12:07)
Tiesiog, kiek žinau, vestuvinis žiedas yra nevisai papuošalas, tai jūsų sujungtų gyvenimų simbolis.

Jūs pasakykit man, kuo vienas maišo kitam? smile.gif Kodėl pvz simbolis negali būti gražus ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lepidoptera_jl @ 2010 01 08, 12:07)
O vat aš turiu vieną klausimą, kaip Jūs renkatės vestuvinius žiedus? Ar pagalvojate apie santuokos ir žiedų prasmę ir t.t.? Ir ar nesusimastote, kodėl mūsų tėvų žiedai buvo visiškai lygūs, tik skyrėsi jų plotis.
Tiesiog, kiek žinau, vestuvinis žiedas yra nevisai papuošalas, tai jūsų sujungtų gyvenimų simbolis. Kiti žiedai gali būti labai skirtingi, bet tuo ir skiriasi vestuvinis žiedas nuo nevestuvinio (juk ir prasmė jų skirtinga, tai ir atrodyti turėtų skirtingai, mano galva). Aišku, tai tik prietarai, bet sakoma, kad kuo lygesnis žiedas, tuo lygesnis gyvenimas, kuo daugiau visokių groivelių ir t.t., na panašus ir gyvenimas bus... Ir keista, bet mūsų tėvai tikrai ilgiau gyveno kartu, nei dabartinės poros  mirksiukas.gif
QUOTE(lepidoptera_jl @ 2010 01 08, 12:43)
Dėkui, Mazgelį, už palaikymą. Mums su MB mūsų žiedai patinka, nes mes būtent taip juos ir suprantame. Visiškai lygus iš balto ir raudono aikso.
Man buvo užėjęs noras kažkokius įmantrius žiedus užsakyt, bet paskui labai greitai jis dingo. Nes neįsivaizduoju ant vyriškos rankos žiedo su gėlytėm, deimančiukais ir t.t. O žmonos ir vyro žiedai, manau, turėtų būti identiški.

Mes apie žiedus galvojame kitaip.
Aš ir MB papuošalų jokių nenešiojame, jokių grandinėlių, apyrankių, žiedų (tik aš vieną), neturime auskarų. Tad šį 'papuošalą' mums teks nešiot visą likusį laiką kol būsim santuokoje. Ir mes neketinam rinktis tokio, kuris mums nepatiks.
Mūsų žiedai bus paprasti, klasikiniai, lygūs. Balto aukso arba titano (pastarojo MB labai nori). Jie bus siauri ir ploni, mano gal su deimančiuku. Nemanau, kad jie turėtų būti vienodi, tokie kaip, kad mūsų tėvų ir senelių buvo. Man asmeniškai jie negražūs, baisaus rusiško aukso, per laiką susilankstę...

Manau, kad nereikįtų taip jau labai į tą 'simbolį' taip žiūrėt. Nuometas, rūtų vainikėlis, balta suknelė irgi simboliai, tačiau ar tekėdamos daugelis merginų turi skaistybę???
Atsakyti
http://i50.tinypic.com/2n7fgio.jpg
cia musu ziedukai, ant rankos atrodo graziau, bet neturiu foto ax.gif
Atsakyti
musu ziedukai
http://public.fotki....i/img-5275.html
Atsakyti
turbut mano klausimas jau pasikartos, bet nebeatsimenu kaip ten yra su 375 aukso praba, ar ja isgrynina ir ar galima naudoti perlydimui ir ziedu gamybai? mama turi du nereikalingus ziedus bet mazos prabos, kazi jie butu naudingi mums? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurguciuke @ 2010 01 09, 20:00)
turbut mano klausimas jau pasikartos, bet nebeatsimenu kaip ten yra su 375 aukso praba, ar ja isgrynina ir ar galima naudoti perlydimui ir ziedu gamybai? mama turi du nereikalingus ziedus bet mazos prabos, kazi jie butu naudingi mums?  g.gif

Taip gali lydyti jūsų turimus žiedus ir iš to paties lydinio padaryti jums naujus, arba dar įdėjus tokios visokių priemaišų pagaminti iš to lydinio kitus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2010 01 09, 15:36)
cia musu ziedukai, ant rankos atrodo graziau, bet neturiu foto  ax.gif

man visai patiko, tik noretusi platesniu smile.gif
Atsakyti
mes irgi jau pradejom dairyts smile.gif Buvom uzeje i kelias vietas siaip pasimatuoti, paziureti kas ziurisi, kaip patogu ar ne? Tai ziaurus skirtumas tarp ranku darbo ziedu ir tu gamykliniu...
O del modelio, tai kazkaip priimtiniausi mums buvo raudono ir balto aukso maisyti taip istrizai per puse smile.gif Tik niekaip nepavyko rasti foto, kad galetume juvelyrui parodyti.... Tai maniskis sake pats pies ir taip bandys paaiskinti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2010 01 10, 12:23)
man visai patiko, tik noretusi platesniu smile.gif

ant rankos jie visai normalei, nei platus nei siauri. tikrai platesni uz tuos tevu ir seneliu tradicinius biggrin.gif na bet uz Griezlee ziedukus man atrodo plonesni, bent jau kaip ziuriu i ta foto tai tikrai.

Papildyta:
QUOTE(MildukasK @ 2010 01 10, 12:45)
mes irgi jau pradejom dairyts smile.gif Buvom uzeje i kelias vietas siaip pasimatuoti, paziureti kas ziurisi, kaip patogu ar ne? Tai ziaurus skirtumas tarp ranku darbo ziedu ir tu gamykliniu...

tai aisku kad skirtumas yra, kur padaro pagal tavo reikalavimus kur nusiperki jau padaryta ir gali tik kaska pakeisti. mes irgi ispradziu norejom darytis, bet apejau viso kauno parduotuves (ziurinejom ko mazdaug norim kad paaiskint juvelyrui) ir radom tokiu kokiu norim. tik gal as galvojau kad pas mane turetu buti su deimantuku, bet ir be jo labai labai grazei atrode. kaip kaskas rase kad turi ziedai atrodyti vienodai bet moteris nori kaskokiu grozybiu, tai cia mum buvo aukso viduriukas. ir man labai grazus ir vyrui neperkrautas. ten foto toks matinis atrodo o realei tas baltas auksas blizga ir atrodo kaip prideta akmenuku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 01 08, 22:26)
Jūs pasakykit man, kuo vienas maišo kitam? smile.gif Kodėl pvz simbolis negali būti gražus ? smile.gif

Grožį kiekvienas suprantame savaip. Vienam patinka lygūs platūs žiedai iš vienos ar dviejų rūšių aukso, kitam patinka gėlytės, akmenukai ir visokie pasiraižymai.
Atsakyti
[quote=mazge123,2010 01 10, 14:15]
ant rankos jie visai normalei, nei platus nei siauri. tikrai platesni uz tuos tevu ir seneliu tradicinius biggrin.gif na bet uz Griezlee ziedukus man atrodo plonesni, bent jau kaip ziuriu i ta foto tai tikrai.

na musu ziedai 7,5mm. plocio smile.gif gan masyvus, abieju ziedu svoris 23 gr.
gal cia tik foto taip atrodo .
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif noreciau suzinoti daugiau info apie ta juvelyra kaune gertrudos gatveje blush2.gif kurios daresi gal telefoniuka ar adresiuka tikslu galetu parasyti i AZ ar cia mirksiukas.gif nes kazkkaip su saviskiu norim nulekti ten pasiziureti ir pasikalbeti su juo mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti