Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai - 9 dalis

QUOTE(Kristina.J @ 2010 01 06, 13:54)
Pamirsau pamineti,kad deimanciukas bus apvalus nes kvadratiniai man nepatinka.. blush2.gif

man tai labai gražu tie kvadratiniai, baisingai tokio norėjau, pavyzdį dailiausią nešiausi, bet, kaip sakiau, paskui prasidėjo kūrybos, interpretacijos ir t.t. smile.gif

QUOTE(Midnattssola @ 2010 01 07, 10:56)
štai jie:

puiku - tikrai nekasdieniška ok.gif
Atsakyti
Dieter ir something else ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Midnattssola @ 2010 01 07, 08:56)
Savo vestuvinių žiedų dizainą radome internete, nunešėm foto juvelyrui ir jis viską puikiai atliko smile.gif

kazka panasaus uzmaciau interente, labai idomus man.irgi pirma karta tokius matau blush2.gif
ziedai
Atsakyti
QUOTE(lietuvaiteee @ 2010 01 07, 13:54)
kazka panasaus uzmaciau interente, labai idomus man.irgi pirma karta tokius matau blush2.gif
ziedai

Aha, tikrai labai įdomūs. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaiteee @ 2010 01 07, 14:54)
ziedai

mh, šitie įdomiai atrodo smile.gif anksčiau tokių nemačiau, gražu kai tiek grioveliai iš kitos spalvos aukso thumbup.gif
Atsakyti
Įdomu kaip dėl nešvarumų pakliuvimo į tuos griovelius. Ar labai prisivelia. mastau.gif
Atsakyti
o man dar vienas klausimas iskilo g.gif kaip atrodytu ant vyro pirsto toks g.gif man su tom gelytem daugiau moteriskas.tada vyrui reiktu kazkoki kita rasta parinkti smile.gif bandziau dar kur nors tokiu panasiu ieskoti,niekur daugiau tokiu nemaciau g.gif smile.gif
o del apsinesimo,net neisivaziduoju....
Midnattssola o pas jus tas rastas kokiu budu padarytas? isgraviruota? ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(lietuvaiteee @ 2010 01 07, 15:20)
o del apsinesimo,net neisivaziduoju....

esu nešiojusi raižytą, tai kol kokios tešlos neminkai - tikrai nėra problemų dėl apsinešimo smile.gif
Atsakyti
O vat aš turiu vieną klausimą, kaip Jūs renkatės vestuvinius žiedus? Ar pagalvojate apie santuokos ir žiedų prasmę ir t.t.? Ir ar nesusimastote, kodėl mūsų tėvų žiedai buvo visiškai lygūs, tik skyrėsi jų plotis.
Tiesiog, kiek žinau, vestuvinis žiedas yra nevisai papuošalas, tai jūsų sujungtų gyvenimų simbolis. Kiti žiedai gali būti labai skirtingi, bet tuo ir skiriasi vestuvinis žiedas nuo nevestuvinio (juk ir prasmė jų skirtinga, tai ir atrodyti turėtų skirtingai, mano galva). Aišku, tai tik prietarai, bet sakoma, kad kuo lygesnis žiedas, tuo lygesnis gyvenimas, kuo daugiau visokių groivelių ir t.t., na panašus ir gyvenimas bus... Ir keista, bet mūsų tėvai tikrai ilgiau gyveno kartu, nei dabartinės poros mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lepidoptera_jl @ 2010 01 08, 13:07)
O vat aš turiu vieną klausimą, kaip Jūs renkatės vestuvinius žiedus? Ar pagalvojate apie santuokos ir žiedų prasmę ir t.t.? Ir ar nesusimastote, kodėl mūsų tėvų žiedai buvo visiškai lygūs, tik skyrėsi jų plotis.
Tiesiog, kiek žinau, vestuvinis žiedas yra nevisai papuošalas, tai jūsų sujungtų gyvenimų simbolis. Kiti žiedai gali būti labai skirtingi, bet tuo ir skiriasi vestuvinis žiedas nuo nevestuvinio (juk ir prasmė jų skirtinga, tai ir atrodyti turėtų skirtingai, mano galva). Aišku, tai tik prietarai, bet sakoma, kad kuo lygesnis žiedas, tuo lygesnis gyvenimas, kuo daugiau visokių groivelių ir t.t., na panašus ir gyvenimas bus... Ir keista, bet mūsų tėvai tikrai ilgiau gyveno kartu, nei dabartinės poros  mirksiukas.gif

graziai ir sakyciau teisingai parasyta smile.gif as panasiai suprantu ju prasme.. tik jei abiem ziedai dar ir grazus tada isvis idealu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 01 08, 12:15)
graziai ir sakyciau teisingai parasyta smile.gif as panasiai suprantu ju prasme.. tik jei abiem ziedai dar ir grazus tada isvis idealu smile.gif

Dėkui, Mazgelį, už palaikymą. Mums su MB mūsų žiedai patinka, nes mes būtent taip juos ir suprantame. Visiškai lygus iš balto ir raudono aikso.
Man buvo užėjęs noras kažkokius įmantrius žiedus užsakyt, bet paskui labai greitai jis dingo. Nes neįsivaizduoju ant vyriškos rankos žiedo su gėlytėm, deimančiukais ir t.t. O žmonos ir vyro žiedai, manau, turėtų būti identiški.
Atsakyti
mes pasigaminome lygius, bet tokius sakyciau platokus, tik mano bus su deimanciukais. abu pakalbejome ir nusprendėme, kad vestuviniai ziedai turi buti vestuviniai ir kuo labiau panasus i tradicinius (tevu, seneliu...). siaip planavome gamintis tokius siaurucius su labai subtiliais paraizymais, bet kai nuvykome i vieta, tai iskart susizavejome tais, kuriais ir apsikeisime. musu bus labai panasus i: http://www.odemas.lt...i...pid=10&p=64, reikia ziureti VZK 069, tik pas mane, ne 12 deimanciuku, o 6 siek tiek didesni ir patys ziedai padaryti su tokiais nupjautais "borteliais" (nezinau, kai cia tiksliau paaiskint... g.gif ). realiai ziedai atrodo daug graziau, nei sitoj nuotraukoj, gal kada veliau idesiu, kaip tikrai atrodo (na veliausiai po vestuviu ax.gif )
Atsakyti