Ziuokute,grazus ziedeliai,bet as asmeniskai daryciaus tik su trim deimanciukais
QUOTE(Dieter @ 2010 01 05, 18:44)
Kodėl tik trim?
Aš mastau ar daryt su jais ar ne jų. Ir niekaip negaliu apsispręsti.
Aš mastau ar daryt su jais ar ne jų. Ir niekaip negaliu apsispręsti.
siaip manau kad vienoj toj detalej yra 15 briliantu-3 dideli ir 12 mazyciu. visa karve kainuotu
mes uzsisakem be nieko raudono-balto-raudono aukso(gatavus juvelyrinej), tai mb pasakiau kad mastau ar det brilianta ar graviruot, pasake gal abu daryk ir dar is vidaus varda isirasyt duociau jam butu mirgu margu
QUOTE(Dieter @ 2010 01 05, 18:59)
O man atrodo, kad ten tik tie trys, o tuose 4 'lapeliuose' nėra akučių
Nei su akiniais, nei be jų neįveiziu
Na, mūsų žiedai bus vienspalviai. Tai ir galvoju dėl to deimantuko Lyg ir norėtųsi, lyg ir ne.
O dėl kainos, tai kas kiek gali ir nori, tas tiek ir leidžia. Nors ir dvi karves
Nei su akiniais, nei be jų neįveiziu
Na, mūsų žiedai bus vienspalviai. Tai ir galvoju dėl to deimantuko Lyg ir norėtųsi, lyg ir ne.
O dėl kainos, tai kas kiek gali ir nori, tas tiek ir leidžia. Nors ir dvi karves
na tada turetu labai gerai isgraviruoti, nes manau kad ten tikrai mazyciai yra as taupi motera, tai negaleciau leist sau ziedo vertes kaip masina
musiskiai va tokio modelio, tik is sonu raudonas auksas, vidurine juostele truputi siauresne:
galvoju ar deti vidurinej juostoj kazka, ar graviruoti
Gražūs
Man tokie patinka, klasikiniai, lygūs. Tik vat aš to išlinkimo nenorėčiau sau.
Na, aš galvoju, kad visai mažų deimantukų neverta dėti. Nelabai kokią vertę turi Kažkokia pasimetus šioj sutuacijoj Nors jau daugumoj tokia
Na, o į tokius žiedus gal nieko ir nedėčiau, nes jau ir taip dvi spalvos bus. O dėl graviravimo, kiekvienam savo Aš nemėgstu to, tai pas mane ir nebus.
Na, aš galvoju, kad visai mažų deimantukų neverta dėti. Nelabai kokią vertę turi Kažkokia pasimetus šioj sutuacijoj Nors jau daugumoj tokia
Na, o į tokius žiedus gal nieko ir nedėčiau, nes jau ir taip dvi spalvos bus. O dėl graviravimo, kiekvienam savo Aš nemėgstu to, tai pas mane ir nebus.
QUOTE(Dieter @ 2010 01 05, 19:10)
Gražūs
noreciau kazko as savo ziede dar, nesiu pas juvelyra ir klausiu del briliantu ar verta ir ar iseina. tik kol kas neaisku kada gausim, nes klause ar laiko turim
QUOTE(Dieter @ 2010 01 05, 19:37)
Gerai, kai jau žinot ko norit Ir jau beveik turit.
O kai nežinai, čia visos bėdos ir prasideda. Turiu kokius 3-4 modeliukus nusižiūrėjus. Bet nežinau kurie man labiau...
O kai nežinai, čia visos bėdos ir prasideda. Turiu kokius 3-4 modeliukus nusižiūrėjus. Bet nežinau kurie man labiau...
na as visokiu visokiausiu buvau prisiziurejus, tiesiog vakar pamatem, kad nuolaida aukso gaminiams 40% ir paskutine akcijos diena, dar pazystama pasake kad auksa dar brangins, tai nuvaziavom, abiems iskart krito i aki sitie ir daug negalvoje uzsisakem
praeikit per koki akropoli ir pasimatuokit, pamatysit kurie patogiausi, graziausiai ziuris i ka paziuret tikrai yra, bet kainos tai is fantastikos srities
QUOTE(Kristina.J @ 2010 01 02, 11:54)
Jei mes butume tureje visa savo auksa mes butume mokeje 400lt. Todel iki siol galvojam,kad musu zieduku kainyte labai maza,cia bent jau mums.
Čia su deimantu ir jo dėjimu?
QUOTE(Dieter @ 2010 01 05, 18:59)
Na, mūsų žiedai bus vienspalviai. Tai ir galvoju dėl to deimantuko
Baltame aukse labai dailu. Ir šiaip jau jei vienas deimantas - tikrai gražiau didesni ir bent jau man - keturkampis
QUOTE(something else @ 2010 01 05, 20:44)
Baltame aukse labai dailu. Ir šiaip jau jei vienas deimantas - tikrai gražiau didesni ir bent jau man - keturkampis
Kiek mačiau tai ir man dailu. Na, aš kaip klasikinė motera, tai lieku prie klasikinės deimanto formos, apvalios. Dabar bežiūrinėdama radau, kad jų būna ir ne aukštų, nes jei būtų aukštas automatiškai žiedas turėtų būt storesnis, o man tokie nepatogūs, atrodo, kad pirštus skečia.
Šiaip, jau turiu vieną žiedą su deimantu, kurį nešioju visad. Tai galvoju kaip čia su tuo vestuviniu apsielgus.