Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai - 9 dalis

Ziuokute,grazus ziedeliai,bet as asmeniskai daryciaus tik su trim deimanciukais g.gif
Atsakyti
Kodėl tik trim? mastau.gif
Aš mastau ar daryt su jais ar ne jų. mastau.gif Ir niekaip negaliu apsispręsti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dieter: 05 sausio 2010 - 18:45
QUOTE(Dieter @ 2010 01 05, 18:44)
Kodėl tik trim? mastau.gif
Aš mastau ar daryt su jais ar ne jų. mastau.gif Ir niekaip negaliu apsispręsti. smile.gif

siaip manau kad vienoj toj detalej yra 15 briliantu-3 dideli ir 12 mazyciu. visa karve kainuotu g.gif

mes uzsisakem be nieko raudono-balto-raudono aukso(gatavus juvelyrinej), tai mb pasakiau kad mastau ar det brilianta ar graviruot, pasake gal abu daryk biggrin.gif ir dar is vidaus varda isirasyt biggrin.gif duociau jam butu mirgu margu biggrin.gif
Atsakyti
O man atrodo, kad ten tik tie trys, o tuose 4 'lapeliuose' nėra akučių mastau.gif
Nei su akiniais, nei be jų neįveiziu doh.gif lotuliukas.gif

Na, mūsų žiedai bus vienspalviai. Tai ir galvoju dėl to deimantuko mastau.gif Lyg ir norėtųsi, lyg ir ne. mastau.gif
O dėl kainos, tai kas kiek gali ir nori, tas tiek ir leidžia. Nors ir dvi karves smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dieter: 05 sausio 2010 - 19:00
QUOTE(Dieter @ 2010 01 05, 18:59)
O man atrodo, kad ten tik tie trys, o tuose 4 'lapeliuose' nėra akučių mastau.gif
Nei su akiniais, nei be jų neįveiziu doh.gif  lotuliukas.gif

Na, mūsų žiedai bus vienspalviai. Tai ir galvoju dėl to deimantuko mastau.gif Lyg ir norėtųsi, lyg ir ne. mastau.gif
O dėl kainos, tai kas kiek gali ir nori, tas tiek ir leidžia. Nors ir dvi karves  smile.gif

na tada turetu labai gerai isgraviruoti, nes manau kad ten tikrai mazyciai yra g.gif as taupi motera, tai negaleciau leist sau ziedo vertes kaip masina biggrin.gif

musiskiai va tokio modelio, tik is sonu raudonas auksas, vidurine juostele truputi siauresne:
user posted image
galvoju ar deti vidurinej juostoj kazka, ar graviruoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 05 sausio 2010 - 19:08
Gražūs bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif
Man tokie patinka, klasikiniai, lygūs. Tik vat aš to išlinkimo nenorėčiau sau. smile.gif
Na, aš galvoju, kad visai mažų deimantukų neverta dėti. Nelabai kokią vertę turi mastau.gif Kažkokia pasimetus šioj sutuacijoj unsure.gif Nors jau daugumoj tokia lotuliukas.gif
Na, o į tokius žiedus gal nieko ir nedėčiau, nes jau ir taip dvi spalvos bus. mastau.gif O dėl graviravimo, kiekvienam savo mirksiukas.gif Aš nemėgstu to, tai pas mane ir nebus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 01 05, 19:10)
Gražūs bigsmile.gif  wub.gif  thumbup.gif
Man tokie patinka, klasikiniai, lygūs. Tik vat aš to išlinkimo nenorėčiau sau. smile.gif
Na, aš galvoju, kad visai mažų deimantukų neverta dėti. Nelabai kokią vertę turi mastau.gif Kažkokia pasimetus šioj sutuacijoj unsure.gif Nors jau daugumoj tokia lotuliukas.gif
Na, o į tokius žiedus gal nieko ir nedėčiau, nes jau ir taip dvi spalvos bus. mastau.gif O dėl graviravimo, kiekvienam savo mirksiukas.gif Aš nemėgstu to, tai pas mane ir nebus. smile.gif

noreciau kazko as savo ziede dar, nesiu pas juvelyra ir klausiu del briliantu ar verta ir ar iseina. tik kol kas neaisku kada gausim, nes klause ar laiko turim biggrin.gif
Atsakyti
Gerai, kai jau žinot ko norit biggrin.gif Ir jau beveik turit. smile.gif
O kai nežinai, čia visos bėdos ir prasideda. Turiu kokius 3-4 modeliukus nusižiūrėjus. smile.gif Bet nežinau kurie man labiau...
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 01 05, 19:37)
Gerai, kai jau žinot ko norit biggrin.gif Ir jau beveik turit. smile.gif
O kai nežinai, čia visos bėdos ir prasideda. Turiu kokius 3-4 modeliukus nusižiūrėjus. smile.gif Bet nežinau kurie man labiau...

na as visokiu visokiausiu buvau prisiziurejus, tiesiog vakar pamatem, kad nuolaida aukso gaminiams 40% ir paskutine akcijos diena, dar pazystama pasake kad auksa dar brangins, tai nuvaziavom, abiems iskart krito i aki sitie ir daug negalvoje uzsisakem biggrin.gif
praeikit per koki akropoli ir pasimatuokit, pamatysit kurie patogiausi, graziausiai ziuris mirksiukas.gif i ka paziuret tikrai yra, bet kainos tai is fantastikos srities doh.gif
Atsakyti
Dėl kainų tai tikra tiesa. drinks_cheers.gif
Buvau užėjus keliose parduotuvėse, bet balto aukso žiedų pasirinkimas mažas. O geltonojo ar raudonojo aukso, net neverta matuotis. Jo nenoriu, o ir tokio pat modelio balto aukso gali visai kitaip atrodyti. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina.J @ 2010 01 02, 11:54)
Jei mes butume tureje visa savo auksa mes butume mokeje 400lt. 4u.gif Todel iki siol galvojam,kad musu zieduku kainyte labai maza,cia bent jau mums.

Čia su deimantu ir jo dėjimu?

QUOTE(Dieter @ 2010 01 05, 18:59)
Na, mūsų žiedai bus vienspalviai. Tai ir galvoju dėl to deimantuko mastau.gif

Baltame aukse labai dailu. Ir šiaip jau jei vienas deimantas - tikrai gražiau didesni ir bent jau man - keturkampis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 01 05, 20:44)
Baltame aukse labai dailu. Ir šiaip jau jei vienas deimantas - tikrai gražiau didesni ir bent jau man - keturkampis wub.gif

Kiek mačiau tai ir man dailu. Na, aš kaip klasikinė motera, tai lieku prie klasikinės deimanto formos, apvalios. Dabar bežiūrinėdama radau, kad jų būna ir ne aukštų, nes jei būtų aukštas automatiškai žiedas turėtų būt storesnis, o man tokie nepatogūs, atrodo, kad pirštus skečia. smile.gif
Šiaip, jau turiu vieną žiedą su deimantu, kurį nešioju visad. Tai galvoju kaip čia su tuo vestuviniu apsielgus.
user posted image
Atsakyti