Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai - 9 dalis

Nesuprantu g.gif . Gal per sita atidarytu... g.gif

http://foto.mail.ru/...ziukas/1/6.html
Atsakyti
QUOTE(Garbanelele @ 2010 01 04, 15:56)
Nesuprantu g.gif . Gal per sita atidarytu... g.gif

http://foto.mail.ru/...ziukas/1/6.html

Tiesą sakant, man nepatiko. schmoll.gif Mano akimis žiūrint visko per daug. Išraižyti atskiri trikampiukai, juose viskas paraižyta, ir dar matosi kraštuose pabangavimai. Tiesiog per daug.
Galbūt dar nuo aukso ar nuotraukos kokybės, tačiau pats darbas neatrodo atliktas gerai, toks jausmas, kad padarytas bet kaip.
Čia tiesiog tokia mano nuomonė. smile.gif

Man irgi Kristinos.J žiedukų stilius priimtinesnis. smile.gif
Atsakyti
Gyvai graziau atrodo ax.gif . Kiekvienam savo rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos gyvos bigsmile.gif prisijungsiu ir as prie jusu pokalbiuku ax.gif tai va su brangiausiuoju mes nusprendeme tokius ziedelius darytis
user posted image

O gal galite patarti kur Kaune geriausia darytis ziedelius? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanelele @ 2010 01 04, 22:07)
Gyvai graziau atrodo ax.gif . Kiekvienam savo  rolleyes.gif

man tokie pagoniski atrodo 4u.gif jus visa gyvenima i juos ziuresit, jums ir turi buti grazus biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2010 01 04, 23:00)
sveikos gyvos  bigsmile.gif  prisijungsiu ir as prie jusu pokalbiuku  ax.gif tai va su brangiausiuoju mes nusprendeme tokius ziedelius darytis

O gal galite patarti kur Kaune geriausia darytis ziedelius?  blush2.gif  4u.gif

Įdomūs, nematyti tokie smile.gif. Ten gėlytės per viduriuką ant tavo žiedo jei gerai įmatau? O dėl darymo tai Gertrūdos g. juvelyrus dauguma giria. Ar tik ne šitoj temoj visai neseniai apie tai buvo kalbėta, pasiieškok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 01 05, 00:44)
Įdomūs, nematyti tokie  smile.gif. Ten gėlytės per viduriuką ant tavo žiedo jei gerai įmatau? O dėl darymo tai Gertrūdos g. juvelyrus dauguma giria. Ar tik ne šitoj temoj visai neseniai apie tai buvo kalbėta, pasiieškok  mirksiukas.gif

Na taip ten siokios tokios gelytes mirksiukas.gif na reiks pasmirineti po tema blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Ziuokute, dailus ziedeliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja* @ 2010 01 05, 01:16)
Ziuokute, dailus ziedeliai  4u.gif

dekui, as buvau kitokius issirinkusius, bet maniskiui nepatiko, kaip vyriskas atrodo, tai ieskojau kol tiks ir jam ir man bigsmile.gif
Atsakyti
Ziuokute, tikrai gražus žiedų stilius. Kaip aš suprantu tavo žiede tos gėlės ne vienoje vietoje, o dar dvejose ar bant jau vienoje? Tai jos ten po tris lygiais tarpais? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanelele @ 2010 01 03, 22:51)

Gaila, bet toks ziedelis ne mano skonio.. schmoll.gif bet jei jums jie grazus, tai saunu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ziuokute @ 2010 01 05, 01:00)
sveikos gyvos  bigsmile.gif  prisijungsiu ir as prie jusu pokalbiuku  ax.gif tai va su brangiausiuoju mes nusprendeme tokius ziedelius darytis
user posted image

O gal galite patarti kur Kaune geriausia darytis ziedelius?  blush2.gif  4u.gif

Mes kai su vyru rinkomes ziedelius, tai man sie irgi lb patiko, bet ju nesidareme vien del to, kad lb daug deimantuku ir butu lb brangiai jie kainave 4u.gif

O ziedelius kaune rekomanduociau darytis Gertrudos gatvej Ametiste. ten mes patys daremes, tai ir kainos pacios geriausios ir kokybe garantuota, nes jis lb darbstus ir puikiai atlieka savo darba. Mes jam atneseme nuotraukyte su ziedais ir is jos mums pagamino lygiai tokius pat ziedelius smile.gif thumbup.gif mes jam palikome ta foto kaip pavyzdi parodyti kitiems smile.gif
Papildyta:
QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 01 05, 01:44)
Įdomūs, nematyti tokie  smile.gif. Ten gėlytės per viduriuką ant tavo žiedo jei gerai įmatau? O dėl darymo tai Gertrūdos g. juvelyrus dauguma giria. Ar tik ne šitoj temoj visai neseniai apie tai buvo kalbėta, pasiieškok  mirksiukas.gif

As kiek esu isigilinusi i juos, tai cia yra 3 pusese gelytes ir 9 deimantukai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 01 05, 14:08)
O ziedelius kaune rekomanduociau darytis Gertrudos gatvej Ametiste. ten mes patys daremes, tai ir kainos pacios geriausios ir kokybe garantuota, nes jis lb darbstus ir puikiai atlieka savo darba. Mes jam atneseme nuotraukyte su ziedais ir is jos mums pagamino lygiai tokius pat ziedelius smile.gif  thumbup.gif  mes jam palikome ta foto kaip pavyzdi parodyti kitiems smile.gif
Papildyta:
As kiek esu isigilinusi i juos, tai cia yra 3 pusese gelytes ir 9 deimantukai mirksiukas.gif

na as ir taip pamaniau, kad 9 turetu buti mirksiukas.gif na va tai speju ten mes ir apsilankysime smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti