Nesuprantu . Gal per sita atidarytu...
http://foto.mail.ru/...ziukas/1/6.html
QUOTE(Garbanelele @ 2010 01 04, 15:56)
Tiesą sakant, man nepatiko. Mano akimis žiūrint visko per daug. Išraižyti atskiri trikampiukai, juose viskas paraižyta, ir dar matosi kraštuose pabangavimai. Tiesiog per daug.
Galbūt dar nuo aukso ar nuotraukos kokybės, tačiau pats darbas neatrodo atliktas gerai, toks jausmas, kad padarytas bet kaip.
Čia tiesiog tokia mano nuomonė.
Man irgi Kristinos.J žiedukų stilius priimtinesnis.
Gyvai graziau atrodo . Kiekvienam savo
sveikos gyvos prisijungsiu ir as prie jusu pokalbiuku tai va su brangiausiuoju mes nusprendeme tokius ziedelius darytis
O gal galite patarti kur Kaune geriausia darytis ziedelius?
QUOTE(Garbanelele @ 2010 01 04, 22:07)
Gyvai graziau atrodo . Kiekvienam savo
man tokie pagoniski atrodo jus visa gyvenima i juos ziuresit, jums ir turi buti grazus
QUOTE(Ziuokute @ 2010 01 04, 23:00)
sveikos gyvos prisijungsiu ir as prie jusu pokalbiuku tai va su brangiausiuoju mes nusprendeme tokius ziedelius darytis
Įdomūs, nematyti tokie . Ten gėlytės per viduriuką ant tavo žiedo jei gerai įmatau? O dėl darymo tai Gertrūdos g. juvelyrus dauguma giria. Ar tik ne šitoj temoj visai neseniai apie tai buvo kalbėta, pasiieškok
QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 01 05, 00:44)
Įdomūs, nematyti tokie . Ten gėlytės per viduriuką ant tavo žiedo jei gerai įmatau? O dėl darymo tai Gertrūdos g. juvelyrus dauguma giria. Ar tik ne šitoj temoj visai neseniai apie tai buvo kalbėta, pasiieškok
Na taip ten siokios tokios gelytes na reiks pasmirineti po tema
QUOTE(Aurėja* @ 2010 01 05, 01:16)
Ziuokute, dailus ziedeliai
dekui, as buvau kitokius issirinkusius, bet maniskiui nepatiko, kaip vyriskas atrodo, tai ieskojau kol tiks ir jam ir man
QUOTE(Garbanelele @ 2010 01 03, 22:51)
Gaila, bet toks ziedelis ne mano skonio.. bet jei jums jie grazus, tai saunu
Papildyta:
QUOTE(Ziuokute @ 2010 01 05, 01:00)
Mes kai su vyru rinkomes ziedelius, tai man sie irgi lb patiko, bet ju nesidareme vien del to, kad lb daug deimantuku ir butu lb brangiai jie kainave
O ziedelius kaune rekomanduociau darytis Gertrudos gatvej Ametiste. ten mes patys daremes, tai ir kainos pacios geriausios ir kokybe garantuota, nes jis lb darbstus ir puikiai atlieka savo darba. Mes jam atneseme nuotraukyte su ziedais ir is jos mums pagamino lygiai tokius pat ziedelius mes jam palikome ta foto kaip pavyzdi parodyti kitiems
Papildyta:
QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 01 05, 01:44)
As kiek esu isigilinusi i juos, tai cia yra 3 pusese gelytes ir 9 deimantukai
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 01 05, 14:08)
O ziedelius kaune rekomanduociau darytis Gertrudos gatvej Ametiste. ten mes patys daremes, tai ir kainos pacios geriausios ir kokybe garantuota, nes jis lb darbstus ir puikiai atlieka savo darba. Mes jam atneseme nuotraukyte su ziedais ir is jos mums pagamino lygiai tokius pat ziedelius mes jam palikome ta foto kaip pavyzdi parodyti kitiems
Papildyta:
Papildyta:
na as ir taip pamaniau, kad 9 turetu buti na va tai speju ten mes ir apsilankysime