Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai - 9 dalis

QUOTE(*GUCCI* @ 2010 01 02, 17:59)
*Kristina J* ziedukai jusu lb grazuciai pamirsau pamineti 4u.gif  o del kainytes tada tikrai butu maza, jei turetumete savo auksa smile.gif  o keliu karatu deimantukas bus?

Aciu labai. 4u.gif Del deimantuko karatu tai zinok pamirsau. doh.gif g.gif Juvelyras pagal dydzius rode juos ir turejo ziedeli kaip pavyzdi,kad isivaizduotume kaip atrodys ant zieduko.Sake,bet tikrai neatsimenu.. doh.gif biggrin.gif Turbut del kainos buvau "susileidus" lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nes kai buvom "ausko gijoj" pasimatuoti siu ziedeliu ir pasake kad vieno zieduko kaina 2500lt kito 3000lt.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina.J @ 2010 01 03, 00:09)
Aciu labai. 4u.gif Del deimantuko karatu tai zinok pamirsau. doh.gif  g.gif Juvelyras pagal dydzius rode juos ir turejo ziedeli kaip pavyzdi,kad isivaizduotume kaip atrodys ant zieduko.Sake,bet tikrai neatsimenu.. doh.gif  biggrin.gif Turbut del kainos buvau "susileidus"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nes kai buvom "ausko gijoj" pasimatuoti siu ziedeliu ir pasake kad vieno zieduko kaina 2500lt kito 3000lt.. lotuliukas.gif

nu aukso gijoj tai jie nerealias kainas uzsikele doh.gif mes norim vienu zieduku is breuning kolekcijos, bet ju internetiniame puslapyje nerandu, tai kaip man parodyt juvelyrui, kad padarytu? nueiti ir nusifotkinti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 01 03, 11:12)
nu aukso gijoj tai jie nerealias kainas uzsikele  doh.gif  mes norim vienu zieduku is breuning kolekcijos, bet ju internetiniame puslapyje nerandu, tai kaip man parodyt juvelyrui, kad padarytu? nueiti ir nusifotkinti?  blush2.gif

Jei tau leis fotkint, tai gerai, bet gal būtų galima kažkaip nupasakot arba nupiešt eskiziuką, gali nusinešt nuotrauką panašių ir paaiškinsi, ko norėtumėt kitaip. Aš su piešinuku eisiu turbūt blush2.gif Nes irgi nerandu nuotraukos būtent tokių, kokių norėtumėm.
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 01 03, 13:13)
Jei tau leis fotkint, tai gerai, bet gal būtų galima kažkaip nupasakot arba nupiešt eskiziuką, gali nusinešt nuotrauką panašių ir paaiškinsi, ko norėtumėt kitaip. Aš su piešinuku eisiu turbūt  blush2.gif Nes irgi nerandu nuotraukos būtent tokių, kokių norėtumėm.

nu nezinau, su piesinuku gali buti daug rizikos, manau juvelyras turi pats pamatyti realu vaizda, nes as pvz. pasakysiu, kad ziedas sudarytas is siauros balto aukso ir platesnes geltono aukso juosteles, o koks sujungimas tarp tu juosteliu ir nepasakysiu, jis pats turi profo akim pamatyti, labai bijau, kad po to ne taip pagamins kaip noresim. Manau siusiu MB, kad nufotkintu, jis pas mus derybininkas, manau turetu pavykti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 01 03, 12:22)
nu nezinau, su piesinuku gali buti daug rizikos, manau juvelyras turi pats pamatyti realu vaizda, nes as pvz. pasakysiu, kad ziedas sudarytas is siauros balto aukso ir platesnes geltono aukso juosteles, o koks sujungimas tarp tu juosteliu ir nepasakysiu, jis pats turi profo akim pamatyti, labai bijau, kad po to ne taip pagamins kaip noresim. Manau siusiu MB, kad nufotkintu, jis pas mus derybininkas, manau turetu pavykti.  smile.gif

Jeigu sudėtingas žiedelis, tai jo, ir norit identiško, be abejo, reikia kažkaip bandyt nufotkint. Manieji tai fantazijos vaisius, nors ir nieko sudėtingo. Manau, gerai paieškojus rasčiau ir nuotrauką.
Atsakyti
Kristina.J, grazus ziedai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurguciuke @ 2010 01 02, 23:18)
norejau dar suzinoti, o kiek reikejo ausko tokiem ziedukam?  ax.gif

mes turejom 15 gr aukso smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristina.J @ 2010 01 03, 01:09)
Aciu labai. 4u.gif Del deimantuko karatu tai zinok pamirsau. doh.gif  g.gif Juvelyras pagal dydzius rode juos ir turejo ziedeli kaip pavyzdi,kad isivaizduotume kaip atrodys ant zieduko.Sake,bet tikrai neatsimenu.. doh.gif  biggrin.gif Turbut del kainos buvau "susileidus"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nes kai buvom "ausko gijoj" pasimatuoti siu ziedeliu ir pasake kad vieno zieduko kaina 2500lt kito 3000lt.. lotuliukas.gif

na bet jis didelis ar nelb? smile.gif ten Aukso gijoj tai nenormalios kainos doh.gif mes irgi buvom ten nueje, tai kai pasake kokios kainos vienokiu ar kitokiu ziedu, tai pabegom is ten lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

cia mano ziedas. norejom, kad nebutu lygus, bet butu kartu ir paprastas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 03 sausio 2010 - 20:24
QUOTE(Garbanelele @ 2010 01 03, 22:21)
user posted image

cia mano ziedas. norejom, kad nebutu lygus, bet butu kartu ir paprastas ax.gif

Man kazkodel nerodo verysad.gif
Atsakyti
http://public.fotki....nis-ziedas.html

taip paprasciau bus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 03 sausio 2010 - 20:54
QUOTE(Garbanelele @ 2010 01 03, 20:51)

neatsidaro sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Derra @ 2010 01 04, 15:54)
neatsidaro sad.gif

Derra, galiu klausima... o kodel taip anksti ziema tuokiates kaip taip salta?

nepykit, bet man tie ziedukai tai schmoll.gif ne mano skonio, man labiau tokie kaip Kristinos J patinka
Atsakyti