Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai - 9 dalis

QUOTE(Mazgelis @ 2009 12 30, 22:26)
skambinomes i Pylimo g., Rotundo/Gedimino pr. ir Vytauto g. juvelyrines.. cia rekomenduotos daugiausia sito forumo..
o netinka 375 matyt, nes norim balto aukso ziedu.. as kazkaip irgi manau, kad jie negrynins musu aukso.. bet cia velgi gali apgaut.. sakys va, is jusu ziedu atnestu yra gramas aukso..teks pirkt is musu tiek ir tiek  blink.gif  nu turbut mes rinksimes Pylimo g., nes uz darba maziausiai ima  ax.gif

O tai ar ne geriau tokiu atveju(jeigu abejojate) ta savo turima auksa nunesti ir priduoti i lauza g.gif Tada bent pinigeliu kazkiek uz ji gautumet g.gif Jei vistiek tas auksas netinkamas ziedeliams g.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 12 30, 01:08)
neblogas, tikrai. tik niekada nesu nešiojusi "kampuoto" žiedo, neįsivaizduoju, ar patogu. ypač jei platus, kokiu 8 - 9 mm g.gif

V amusu ziedeliai "kampuoti" bet nejauciu kazkokio nepatogumo del to mirksiukas.gif ziedelio plotis 6mm, o apie tokio plocio ziedus manau visiskai nepraktiska ir nat moteriskos rankos negrazu (isimtis, jei ranka lb stambi) 4u.gif
Atsakyti
O man is paskutiniu idetu ziedu nuotrauku nei vienas nepatiko. Megstu klasika.
Atsakyti
QUOTE(Irinka1983 @ 2009 12 30, 23:23)
O man is paskutiniu idetu ziedu nuotrauku nei vienas nepatiko. Megstu klasika.

Na, aš tai jau tikrai supratau, kad kas čia įdėta (žiedai, batai, suknelės, nuometai ar kiti galvos puošiniai) jums ne prie širdies mirksiukas.gif
Kiekvienas turi savo nuomonę. mirksiukas.gif
Kartais iš šalies ją labai smagu išgirsti, nors ji ir nemiela, tačiau kartais labai suveikia.

Aš pati noriu tokių klasikinių, plonų, siaurų, tačiau kad jie būtų neišgaubti. Noriu kad žiedas būtų lygus. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dieter: 30 gruodžio 2009 - 23:26
QUOTE(Dieter @ 2009 12 31, 00:25)
Na, aš tai jau tikrai supratau, kad kas čia įdėta (žiedai, batai, suknelės, nuometai ar kiti galvos puošiniai) jums ne prie širdies mirksiukas.gif
Kiekvienas turi savo nuomonę. mirksiukas.gif
Kartais iš šalies ją labai smagu išgirsti, nors ji ir nemiela, tačiau kartais labai suveikia.

Aš pati noriu tokių klasikinių, plonų, siaurų, tačiau kad jie būtų neišgaubti. Noriu kad žiedas būtų lygus. smile.gif

Dieter,

Visiskai pataikete i desimtuka smile.gif biggrin.gif Man is tikruju nepatinka nemazai naujausiu kolekciju sukneliu, imantriu sukuosenu ir batu su aukstais kablais biggrin.gif Bet tegul valdo tolerancija wink.gif

Kas del ziedu - tai jau rasiau, kad pati turiu siaura, klasikini, geltono aukso, aciu Dievui, kad renkantis ziedus, musu norai su vyru sutapo. Nes jam irgi patinka siauri klasikiniai ziedeliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irinka1983: 31 gruodžio 2009 - 07:23
Musu ziedukai bus tokie (kur daugiau raudono aukso).Tik musu bus blizgus,o ne matiniai ir MB be deimanciuko.Zeido plotis 6mm. O svoris 7g. (cia vieno).Turejom savo raudono aukso 8g.Daromes per gerus pazystamus,tai uz abu ziedukus mokesim 800lt. ax.gif

user posted image
Atsakyti
Kristina.J, labai gražus modelis. thumbup.gif

Irinka1983, taip, lai valdo tolerancija drinks_cheers.gif thumbup.gif

MB vis dėlto norėtų volframinių žiedų. mastau.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina.J @ 2009 12 31, 17:11)
Musu ziedukai bus tokie (kur daugiau raudono aukso).Tik musu bus blizgus,o ne matiniai ir MB be deimanciuko.Zeido plotis 6mm. O svoris 7g. (cia vieno).Turejom savo raudono aukso 8g.Daromes per gerus pazystamus,tai uz abu ziedukus mokesim 800lt. ax.gif

user posted image

Mano nuomone tai lb brangu. g.gif mes daremes tokio pat plocio ziedus, tik vienspalvius blizgaus geltono aukso. abu ziedai sveria apie 15gr. manasis su deimantuku, o vyro be. taip pat jie yra raizyti. ir uz darba+deimantuka mokejo 450lt. smile.gif (auksa turejom visa savo) smile.gif
Atsakyti
*GUCCI*, auksas buvo jūsų pačių visas, plius deimantukas galbūt mažo karato, ne visai švarus ir nuo spalvos priklauso. Visa tai lemia kainą. smile.gif O ir juvelyrai skirtinagai ima. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 01 01, 15:36)
Mano nuomone tai lb brangu.  g.gif  mes daremes tokio pat plocio ziedus, tik vienspalvius blizgaus geltono aukso. abu ziedai sveria apie 15gr. manasis su deimantuku, o vyro be. taip pat jie yra raizyti. ir uz darba+deimantuka mokejo 450lt. smile.gif (auksa turejom visa savo) smile.gif

Jei mes butume tureje visa savo auksa mes butume mokeje 400lt. 4u.gif Todel iki siol galvojam,kad musu zieduku kainyte labai maza,cia bent jau mums. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dieter @ 2010 01 01, 12:57)
Kristina.J, labai gražus modelis. thumbup.gif

Aciu labai, friends.gif sitie ziedukai patys pirmi kurie krito i aki.Su MB nusprendem,kad norim dvieju spalvyciu raudono ir balto aukso.Bet nenorejom labai imantriu.Ziurinejom visokius variantus,tada nuvaziavom i salona pasimatuoti ir isvisu zieduku nusiziuretu sitie vieninteliai kurie graziai atrode. wub.gif Paprasti,bet grazus. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 01 01, 20:51)
*GUCCI*, auksas buvo jūsų pačių visas, plius deimantukas galbūt mažo karato, ne visai švarus ir nuo spalvos priklauso. Visa tai lemia kainą. smile.gif O ir juvelyrai skirtinagai ima. smile.gif

Na deimantas ne is didziuju, bet del raizymo, didelio ir neidesi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 01 02, 21:58)
Na deimantas ne is didziuju, bet del raizymo, didelio ir neidesi smile.gif

*Kristina J* ziedukai jusu lb grazuciai pamirsau pamineti 4u.gif o del kainytes tada tikrai butu maza, jei turetumete savo auksa smile.gif o keliu karatu deimantukas bus?
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2009 12 01, 14:19)
Aciu lb merginos uz kompimentus blush2.gif  Daremes Kaune, SV. Gertrudos gatvej Ametiste, ten dirba juvelyras Giedrius thumbup.gif  nunesem pavyzdeli ir pasakem, kad norim tokiu, tik pvz 3 deimantukai, o manajam 1 smile.gif  po menesio laiko atvaziavom ir pasiemem thumbup.gif  auksa turejom patys, tai uz darba sumokejom 300lt ir plius 150lt deimantukas smile.gif

norejau dar suzinoti, o kiek reikejo ausko tokiem ziedukam? ax.gif
Atsakyti