Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai - 9 dalis

QUOTE(Feline @ 2009 12 28, 18:24)
labai grazus ziedai, is kur jie?  wub.gif

paskaiciau tema, tai dauguma auksa turejot savo  g.gif o gal isivaizduojat, kur jo butu galima isigyti?  rolleyes.gif tiesiai is juvelyro, pas kuri gamintum?

kvailas biski mano klausimas, bet kad as visiskai nenutuokiu nieko apie auksus ir ziedu darymus, o vat prispyre reikalas  smile.gif

Kiek man yra žinoma tai auksą žmonys turi patys (iš senų žiedų, pakabukų ir t.t.), galima pirkti pas juvelyrą kuris ir darys žiedus, galima ir pas kitą. Taip yra aukso laužo supirktuvių arba ir lombardų. Jie ten pigiau parduoda aukso laužą. Aukso laužas tai būna žiedai, auskarai, pakabučiai išimtomis akutėmis, sutrūkinėją plonos grandinėlės ir t.t.
Taip pat galima pirkti žiedus tiesiai iš parduotuvės. Tačiau, net ir perkant auksą iš juvelyro žiedų kaina bus mažesnė. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 12 28, 21:44)
Kiek man yra žinoma tai auksą žmonys turi patys (iš senų žiedų, pakabukų ir t.t.), galima pirkti pas juvelyrą kuris ir darys žiedus, galima ir pas kitą. Taip yra aukso laužo supirktuvių arba ir lombardų. Jie ten pigiau parduoda aukso laužą. Aukso laužas tai būna žiedai, auskarai, pakabučiai išimtomis akutėmis, sutrūkinėją plonos grandinėlės ir t.t.
Taip pat galima pirkti žiedus tiesiai iš parduotuvės. Tačiau, net ir perkant auksą iš juvelyro žiedų kaina bus mažesnė. mirksiukas.gif

butent mes ir daremes is tokio lauzo savo ziedelius, tik ji gavom is tevu smile.gif o perkant jau normalaus svorio ir su deimantukais, tai kainos parduotuvese 1000 lt (cia vieno ziedelio) blink.gif
Atsakyti
aciu labai uz issamius paaiskinimus smile.gif

tik va dar labai idomu is kur tie grazus ziedai, kazin, padarytu tokius juvelyrai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Feline @ 2009 12 28, 22:08)
tik va dar labai idomu is kur tie grazus ziedai, kazin, padarytu tokius juvelyrai?  g.gif

padarytu, bent jau kaune ir mazeikiuose kiek lankemes pas juvelyrus, tai siule ir savo pavyzdzius, ir klause ar patys kartais neturim susigalvoje rolleyes.gif .
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
2, 4 patys graziausi.
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 12 29, 12:38)
user posted image

neblogas, tikrai. tik niekada nesu nešiojusi "kampuoto" žiedo, neįsivaizduoju, ar patogu. ypač jei platus, kokiu 8 - 9 mm g.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 12 29, 23:08)
neblogas, tikrai. tik niekada nesu nešiojusi "kampuoto" žiedo, neįsivaizduoju, ar patogu. ypač jei platus, kokiu 8 - 9 mm g.gif

Aš visai neseniai matavausi keletą žiedukų. Tiesiog šiaip, dėl pločio, storio. Tai platus dar pusė velnio, bet jau storas doh.gif Vos tik užsimovus pasijutau labai nesmagiai, kad pirštai skečiami tiesiog. doh.gif
O šiaip mano rankytės smulkios, tai siauresnis žiedas man gražiau žiūrisi. O ir MB nemėgsta plataus žiedo. smile.gif
Esu turėjusi vieną tokio modelio, kaip mano antri auksiniai įdėti, toks paraitytas. Tai visai gražiai žiūrėjosi, ir buvo patogu, nes buvo plonas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dieter: 30 gruodžio 2009 - 10:50
apskambinom pagaliau tris juvelyrus, kad palygintume juos.. (cia Vilniuje)..tai liko tik vienas klausimas.. turim 375 prabos aukso, o reikia 585..tai du juvelyrai sake, kad gali isgryninti ta musu turima, o trecias sako kad taip niekas nedaro, kad neva tiesiog panaudoja savo auksa.. kaip db suprast blink.gif gal kas esat dare is 375?
Atsakyti
Jei nenori papildomo darbo, tai ir negrynina. Pasiima jusu atnesta auksa, o panaudoja savo turima. Tiesiog paskaiciuoja, kiek gryno aukso yra jusu atnestam, tada kiek jo reikia 585 prabos ziedam, jei pritruks, tikriausiai lieps papildomai pirkti.
Mes turejom 750 prabos ziedus. Tai juvelyras paskaiciavo kiek aukso gautusi 585 prabos, is jo pirkom trukstama kieki. Nors isties abejoju, ar panaudojo musu 750 prabos auksa g.gif , nes isgryninti visada sunkiau, nei sumaisyti.
Atsakyti
Mazgeli, gal gali išduot vietas, kur buvot. Mes irgi artimiausiu metu ieškosim gerų juvelyrų Vilniuj.
Dėl jūsų situacijos man sunku ką patart, nes nelabai susidūrusi su tuo. Teoriškai sulydyt turėtų būt galima, juk būna to 99,9proc. aukso, tai primaišytų, tik turbūt ne visi nori taip terliotis. Tik tokiu atveju būtinai prašykit, kad prabuotų ir būtų patvirtinta. Jeigu nenorit likt apgauti, čia turbūt ir cheminės analizės reikėtų g.gif
O kodėl 375 auksas netiko?
Atsakyti
skambinomes i Pylimo g., Rotundo/Gedimino pr. ir Vytauto g. juvelyrines.. cia rekomenduotos daugiausia sito forumo..
o netinka 375 matyt, nes norim balto aukso ziedu.. as kazkaip irgi manau, kad jie negrynins musu aukso.. bet cia velgi gali apgaut.. sakys va, is jusu ziedu atnestu yra gramas aukso..teks pirkt is musu tiek ir tiek blink.gif nu turbut mes rinksimes Pylimo g., nes uz darba maziausiai ima ax.gif
Atsakyti