Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai - 9 dalis

QUOTE(cresta @ 2009 09 06, 17:43)
Mūsų vestuviniai žiedai

dalūs. svarbiausia - neįmantrūs, bet ir nekasdieniški. šaunuoliai 4u.gif

QUOTE(uppity @ 2009 09 07, 13:29)
tik kazin ar bus patogu juos nesioti, nes jie ne is mazuju...  blush2.gif

manasis 9 mm pločio, masyvokas, bet patogesnio žiedo nesu nešiojusi. girdėjau daug komentarų ir pranašysčių, kad bus nepatogu, neva šus pirštas - nei viena iš jų nepasiteisino smile.gif
Atsakyti
Vakar atsiememe ir mes savo ziedukus, gaila, neleidzia man fotkes ikelti. Musu visai paprastuciai, klasikiniai, mazdaug 3-4 mm plocio, geltono aukso su isgraviruotais vardais, bet butent tokiu ir norejome. Abu ziedai darant pas juvelyra kartu su darbu ir graviravimu kainavo 570.
Atsakyti
QUOTE(uppity @ 2009 09 07, 13:29)
grazus ziedai  wub.gif  tik kazin ar bus patogu juos nesioti, nes jie ne is mazuju...  blush2.gif

Na kažkaip dar po kol kas nepajutau nepatogumų, tikiuosi ir toliau neklius jis man 4u.gif

Ačiū visoms už pagyrimus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Noriu graviruotis žiedukus.. Esu kažkada kažkur skaičiusi labai daug ne lietuviškų frazių su reikšmėmis. kažkas buvo įkėlęs, bet neberandu verysad.gif gal kas turite nusikopijavę ar turite nuorodą pasilikę?
Atsakyti
QUOTE(Irinka1983 @ 2009 09 08, 06:59)
Vakar atsiememe ir mes savo ziedukus, gaila, neleidzia man fotkes ikelti. Musu visai paprastuciai, klasikiniai, mazdaug 3-4 mm plocio, geltono aukso su isgraviruotais vardais, bet butent tokiu ir norejome. Abu ziedai darant pas juvelyra kartu su darbu ir graviravimu kainavo 570.

pigiai jums cia gavosi.
Atsakyti
QUOTE(ANOUK @ 2009 09 09, 12:52)
pigiai jums cia gavosi.

Reikia zinoti, kur daryti smile.gif O is tikruju, ziedukai juk visai paprastuciai-be akmeneliu, papuosimu, isgraviruoti tik vardai-santuri klasika, ir tiek, dabar visi nori imantresniu ziedu..
Atsakyti
QUOTE(ANOUK @ 2009 09 09, 12:52)
pigiai jums cia gavosi.

pigiai, bet ne super pigiai. sprendžiant iš dydžio žiedų svoris menkas, kokie 7 gr. tai tarkim po kokius 50 lt / gr laužas ir pora šimtų šimtų gamyba.
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 09 09, 19:30)
pigiai, bet ne super pigiai. sprendžiant iš dydžio žiedų svoris menkas, kokie 7 gr. tai tarkim po kokius 50 lt / gr laužas ir pora šimtų šimtų gamyba.

panasiai, plius dar prabavimas ir graviravimas smile.gif
Atsakyti
O musu ziedus jau irgi pagamino! Bet tik rytoj eisim pasiimti. Baisoka kotais, nes kaina tai tikrai nemaza... 1760Lt tik uz pagaminima su musu auksu... Na jie tipo vienetiniai ir tt.
Atsakyti
doh.gif brangu..na, kitavertus, jeigu galite sau leisti, kodel gi ne smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irinka1983: 10 rugsėjo 2009 - 05:20
QUOTE(Irinka1983 @ 2009 09 10, 06:19)
doh.gif  brangu..na, kitavertus, jeigu galite sau leisti, kodel gi ne smile.gif

Tikiuosi, kad rezultatas pateisins lukescius ir isleistus pinigus g.gif Turtuoliai tikrai nesam, tiesiog labai sureiksminam tuos ziedus ir pamanem, kad geriau kitur pataupyt nei ant ziedu, pvz., nenuomojam jokiu masinu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jalina @ 2009 09 10, 08:59)
Tikiuosi, kad rezultatas pateisins lukescius ir isleistus pinigus  g.gif  Turtuoliai tikrai nesam, tiesiog labai sureiksminam tuos ziedus ir pamanem, kad geriau kitur pataupyt nei ant ziedu, pvz., nenuomojam jokiu masinu  lotuliukas.gif

Čia toks daiktas kurį teks nešioti visur ir visada, visą gyvenimą. mirksiukas.gif Tad manau verta investuoti.

Man įdomu iš dariusiųjų kiek kainuoja darbas? Su savo auksu. Kažkas čia rašė, kad apie 200Lt. Čia Vilniuje? Ir ar priklauso su kokiu auksu dirba, geltonu ar baltu?
Atsakyti