Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai - 9 dalis

QUOTE(Fabela @ 2009 12 21, 22:07)
Ka manote apie situos ziedus?  ax.gif [attachmentid=190179]

puikus tiesiog bigsmile.gif . tas su mazyte akute toks zavus thumbup.gif
Atsakyti
Ka manote apie situos ziedus?  ax.gif

Jie super thumbup.gif Man patinka jie savo stiliumi. smile.gif Jie tokie KVADRATINIAI wub.gif Be jokių užapvalinimų (nemėgstu nieko apvalaus). smile.gif Ir tokie ploni. Ir akutės gražiai atrodo wub.gif
Na, tik man be to geltono aukso, žinoma hihihi.gif Nors tokiu atveju jie prarastų savo stilių, žavesį ir įdomumą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabela @ 2009 12 21, 23:07)

sitie labai grazus 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fabela @ 2009 12 22, 00:07)

Grazuciai wub.gif
Atsakyti
Fabela, manau, kad gražūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 12 23, 03:13)

:wub:cia gal jusu busimi ziedukai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deisse: 27 gruodžio 2009 - 14:54
QUOTE(Dieter @ 2009 12 23, 03:13)

Grazus ziedelis wub.gif bet manau turetu buti sudetinga ju pagaminimo technologija g.gif gali brangiai kainuoti ju pagaminimas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(deisse @ 2009 12 27, 14:53)
:wub:cia gal jusu busimi ziedukai?
Nea, tiesiog internete bežiūrint akis užkliuvo už jo. smile.gif
QUOTE(*GUCCI* @ 2009 12 27, 15:25)
Grazus ziedelis wub.gif bet manau turetu buti sudetinga ju pagaminimo technologija g.gif gali brangiai kainuoti ju pagaminimas unsure.gif
Čia jau reikėtų konsultuotis su juvelyrais. Nors aš nemanau. Visokių raižinių būna, pagamina ir kaina prieinama. Tas raižinys ant balto aukso gražus.

Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 12 27, 17:32)
Čia jau reikėtų konsultuotis su juvelyrais. Nors aš nemanau. Visokių raižinių būna, pagamina ir kaina prieinama. Tas raižinys ant balto aukso gražus.

mes norejom, kad vidurys butu balto aukso, o krastai geltono, bet sake, kad lb sunku butu padaryti (sunku sulieti ta auksa taip, kad bidurys butu baltas, o krastai geltoni), o ir kainuotu daugiau, tai mes atsisakem tos minties. cia manau yra stakliu darbo, todel atrodo, kad imanoma smile.gif taip, raizinukas lb grazus thumbup.gif
Atsakyti

labai grazus ziedai, is kur jie? wub.gif

paskaiciau tema, tai dauguma auksa turejot savo g.gif o gal isivaizduojat, kur jo butu galima isigyti? rolleyes.gif tiesiai is juvelyro, pas kuri gamintum?

kvailas biski mano klausimas, bet kad as visiskai nenutuokiu nieko apie auksus ir ziedu darymus, o vat prispyre reikalas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feline: 28 gruodžio 2009 - 18:37
QUOTE(Feline @ 2009 12 28, 20:24)
labai grazus ziedai, is kur jie?  wub.gif

paskaiciau tema, tai dauguma auksa turejot savo  g.gif o gal isivaizduojat, kur jo butu galima isigyti?  rolleyes.gif tiesiai is juvelyro, pas kuri gamintum?

kvailas biski mano klausimas, bet kad as visiskai nenutuokiu nieko apie auksus ir ziedu darymus, o vat prispyre reikalas  smile.gif

Siaip dazniausiai juvelyrai siulo is ju pirkti auksa, kazkaip nepamenu uz kiek jie siule 1gr aukso.. g.gif nors mes kur daremes ziedeliu, tai tas juvelyras neturejo pats aukso, bet kai mes ji turejom, tai mums nebuvo problemu smile.gif
Atsakyti