Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai - 9 dalis

QUOTE(vavuum @ 2009 12 10, 10:42)
Man dabar patys graziausi baltojo aukso, be jokiu rastu ir spalvojimu.....

drinks_cheers.gif Tokie ir man labai patinka. smile.gif Kadangi turiu vieną tokį žiedą iš baltojo aukso, matau, kad jis pas mane nekeičia spalvos, nėra susibraižęs. thumbup.gif Tad būčiau nieko prieš ir tokius vestuvinius. Dar kyla mintis apie titaninius. thumbup.gif Čia tai jau tikrai būčiau garantuota, kad jiems nieko nenutiks.
O kaip kažkas čia pasakė, kad nesimato jog vestuviniai, tai man ir nereikia, kad kiti matytų, svarbu aš žinau. O šiaip, aš nemėgstu žiedų, įdomu, o jei ne žiedai per vestuves būtų, o kokios apyrankės aukos į madą ateitų. g.gif Man būtų rojus thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 12 10, 11:05)
drinks_cheers.gif Tokie ir man labai patinka. smile.gif Kadangi turiu vieną tokį žiedą iš baltojo aukso, matau, kad jis pas mane nekeičia spalvos, nėra susibraižęs. thumbup.gif Tad būčiau nieko prieš ir tokius vestuvinius. Dar kyla mintis apie titaninius. thumbup.gif Čia tai jau tikrai būčiau garantuota, kad jiems nieko nenutiks.
O kaip kažkas čia pasakė, kad nesimato jog vestuviniai, tai man ir nereikia, kad kiti matytų, svarbu aš žinau. O šiaip, aš nemėgstu žiedų, įdomu, o jei ne žiedai per vestuves būtų, o kokios apyrankės aukos į madą ateitų. g.gif Man būtų rojus thumbup.gif  lotuliukas.gif

Man titaniniai labai gražiai žiūrisi, jis man visai vestuviškas - amžinas žiedas. dabar reikia tik sužinot kur tokius užsakyti.
Atsakyti
QUOTE(Panda26 @ 2009 12 10, 11:14)
Man titaniniai labai gražiai žiūrisi, jis man visai vestuviškas - amžinas žiedas. dabar reikia tik sužinot kur tokius užsakyti.

Na, žiedas kaip ir santuoka, kaip sako, amžina. thumbup.gif
Užsisakyti tai truputį bėda. Kiek aš žiūrėjau tai internete jų daug iš JAV, tačiau ne visos siunčia į LT. O kitur atsiuntimas nėra pigus. Kitas dalykas yra dydžių pasirinkimas, jie ten amerikietiški ir nelabai atitinka mūsų. Reikia atidžiai žiūrėti dydžių lenteles. Nes jei bus per didelis, tai čia jums tikrai nesumažins.
eBay jie yra pigesni, tačiau nėra garantijos, kad bus geri. Aš kiniečiais nepasitikiu.
Žinau, kad jų yra Vokietijoje, tai mes galvojame nuvažiavę pasižiūrėti, pasiklausinėti ir tikriausiai ten juos įsigyti. smile.gif
Atsakyti
lietuvoje kiek zinau galima gauti titaniniu ziedu cia http://www.odemas.lt...juvelyriniai_lt
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2009 12 10, 11:27)
lietuvoje kiek zinau galima gauti titaniniu ziedu cia http://www.odemas.lt...juvelyriniai_lt

Labai dėkui... pasiskambinsiu, pasiteirausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2009 12 10, 11:27)

Ką tik prabėgom peržiūrėjau jų tuos žiedukus. Tai visur auksas pats prasčiausias 585'.
Panda26, jei sužinosite, kad jie turi titaninių, parašykite čia smile.gif Būsiu labai dėkinga. Nes iki mūsų šventės dar toli, tai mes tik svarstome geriausius rezultatus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 12 10, 13:44)
Ką tik prabėgom peržiūrėjau jų tuos žiedukus. Tai visur auksas pats prasčiausias 585'.
Panda26, jei sužinosite, kad jie turi titaninių, parašykite čia smile.gif Būsiu labai dėkinga. Nes iki mūsų šventės dar toli, tai mes tik svarstome geriausius rezultatus. smile.gif

pavyzdziai ten parodyti visi auksiniu ziedu, bet ju puslapyje parasyta - "Taip pat pas mus galite užsisakyti vokiečių kompanijos Rauschmayer vestuvinius žiedus. Naujiena - ZIEDAI IS TITANO!" - isiskaitykite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 12 10, 11:44)

Kai sužinosiu (manau nuvažiuosiu pirmadienį) parašysiu ką jie siūlo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2009 12 10, 12:00)
pavyzdziai ten parodyti visi auksiniu ziedu, bet ju puslapyje parasyta - "Taip pat pas mus galite užsisakyti vokiečių kompanijos Rauschmayer  vestuvinius žiedus. Naujiena - ZIEDAI IS TITANO!"  - isiskaitykite  mirksiukas.gif

Man nereikia įsiskaityti. Aš tą mačiau. Čia komentaras buvo būtent apie auksinius žiedus. smile.gif
Na, žinoma, Lietuvoje tai NAUJIENA, o kad pasaulyje jau seniai jie yra tai niekam nė motais. Įdomu kokia kaina bus jų čia g.gif Net neabejoju, kad gerokai užkelta.
Papildyta:
QUOTE(Panda26 @ 2009 12 10, 12:19)
Kai sužinosiu (manau nuvažiuosiu pirmadienį) parašysiu ką jie siūlo.  smile.gif

Ačiū, būtų puiku. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 12 10, 11:44)

O tai koks geriausias? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2009 12 10, 20:26)
O tai koks geriausias?  g.gif

"Tavo studio" ziedus gamina is aukso kurio praba 999'
http://www.tavostudio.lt/Apie_mus.html
Atsakyti
bet kuo aukštesnė praba tuo minkštesnis auksas tad nepasakyčiau jog tai labai gerai. tėvai, seneliai nešioja 585 prabos žiedus jau daug metų ir manau kad nereikia čia dviračių išradinėt.aišku čia tik sau tai taikau.
Atsakyti