Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai - 9 dalis

QUOTE(*GUCCI* @ 2009 11 19, 21:23)
Mes nunesem juvelyrui tokia foto:

Ziedai

O padare tokius:

Musu ziedeliai

Jau 4 menesius juos nesiojam ir lb dziaugiames thumbup.gif

nerealiai!!! kur daretes??? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2009 11 19, 20:23)

Ziedai

O padare tokius:

Musu ziedeliai

Labai gražūs žiedai. Jei ne paslaptis, kiek mokėjot už darbą?
Atsakyti
QUOTE(Derra @ 2009 11 27, 20:40)
Labai gražūs žiedai. Jei ne paslaptis, kiek mokėjot už darbą?

drinks_cheers.gif paprastuciai, bet labai mieli.
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2009 11 19, 20:23)

Ziedai

O padare tokius:

Musu ziedeliai

na labai dailus ziedukai, ma ir labai idomu kur daretes ir kokia kainyte buvo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2009 11 19, 19:23)

Ziedai

O padare tokius:

Musu ziedeliai

tikrai labai grazus ziedukai smile.gif tokie elegantiski, stilingi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2009 11 27, 14:45)
nerealiai!!! kur daretes??? smile.gif

Aciu lb merginos uz kompimentus blush2.gif Daremes Kaune, SV. Gertrudos gatvej Ametiste, ten dirba juvelyras Giedrius thumbup.gif nunesem pavyzdeli ir pasakem, kad norim tokiu, tik pvz 3 deimantukai, o manajam 1 smile.gif po menesio laiko atvaziavom ir pasiemem thumbup.gif auksa turejom patys, tai uz darba sumokejom 300lt ir plius 150lt deimantukas smile.gif
Atsakyti
O as visai pasimetus ir nezinau kokio zieduko noriu... Nei vienas man neitinka g.gif
Gal del to, kad nenesioju ziedu, nepriratus.. Ir suzadetuviu daznai pamirstu uzsideti, tai draugas pyksta...

Reikes turbut eiti tiesiai i salona, nes jau laikas spaudzia blink.gif
Atsakyti
As irgi neissirenku... schmoll.gif nors nesioju ziedus, bet nerandu tokio, kuris butu VOU... paziureti yra graziu, bet nematauju kaip savo zieduko... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbaniukė: 02 gruodžio 2009 - 20:39
Pas mus patys paprasciausi vestuviniai ziedai be jokiu raizyniu ir akmenuku, tik kitoj pusej isgraviravom savo vardus ir vestuviu data 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dream* @ 2009 12 02, 23:19)
Pas mus patys paprasciausi vestuviniai ziedai be jokiu raizyniu ir akmenuku, tik kitoj pusej isgraviravom savo vardus ir vestuviu data 4u.gif

drinks_cheers.gif Ir pas mus tas pats - klasikiniai, nestori vestuviniai ziedeliai be jokiu papuosimu, tik su geltonu atspalviu, o ne su raudonu (daryti is aukso, maisyto su sidabru). Paprastumas - jega smile.gif Svarbiausia, kad abu tokiu norejome ir net neteko siuo klausimu gincytis.

http://s43.radikal.r...149023131b9.jpg
Atsakyti
QUOTE(Irinka1983 @ 2009 12 03, 08:19)
drinks_cheers.gif Ir pas mus tas pats - klasikiniai, nestori vestuviniai ziedeliai be jokiu papuosimu, tik su geltonu atspalviu, o ne su raudonu (daryti is aukso, maisyto su sidabru). Paprastumas - jega smile.gif Svarbiausia, kad abu tokiu norejome ir net neteko siuo klausimu gincytis.

http://s43.radikal.r...149023131b9.jpg

man irgi labiau patinka geltonesnis, blankesnis aukso atspalvis, apskritai mėgstu tik baltą auksą, bet jei vestuvinis žiedas vien tik iš balto aukso, tai man jis neatrodo toks vestuvinis blush2.gif

bet kad maišytų auksą ir sidabrą dar nebuvau girdėjusi, labai įdomus variantas, reikės pasiklausinėt juvelyrės... bet jūs lyg minėjote, kad laikui bėgant žiedeliai dar labiau šviesės... aš tai norėčiau, kad jie ir liktų tokie visą laiką, ne visai geltoni, bet ir ne visai balti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liutasirde @ 2009 12 03, 13:56)
man irgi labiau patinka geltonesnis, blankesnis aukso atspalvis, apskritai mėgstu tik baltą auksą, bet jei vestuvinis žiedas vien tik iš balto aukso, tai man jis neatrodo toks vestuvinis  blush2.gif

bet kad maišytų auksą ir sidabrą dar nebuvau girdėjusi, labai įdomus variantas, reikės pasiklausinėt juvelyrės... bet jūs lyg minėjote, kad laikui bėgant žiedeliai dar labiau šviesės... aš tai norėčiau, kad jie ir liktų tokie visą laiką, ne visai geltoni, bet ir ne visai balti  blush2.gif

Taigi pvz zieduose su raudonu atspalviu auksas yra su vario priemaisomis smile.gif Ziedai ne tai kad svesies, bet kazkiek apsitrins, kaip ir bet kokie ziedai.
Atsakyti