mano vestuvinis ziedukas irgi su deimantuku. nesioju jau daugiau kaip metai, tai kol kas jukiu problemu. beto juvelyras dave neribotam laikui garantija.
QUOTE(_Vaidux_ @ 2009 11 21, 16:11)
mano vestuvinis ziedukas irgi su deimantuku. nesioju jau daugiau kaip metai, tai kol kas jukiu problemu. beto juvelyras dave neribotam laikui garantija.
Saunu, kad dave garantini tau gaila, as per velai sugalvojau apie ta garantini...
na is dalies ta "neribotam laikui" tokia slidi fraze
jei juvelyras sugalvos isvykti i uzsieni, ar dar kas atsitiks ir mano tai garantijai viso gero
jei juvelyras sugalvos isvykti i uzsieni, ar dar kas atsitiks ir mano tai garantijai viso gero
QUOTE(_Vaidux_ @ 2009 11 21, 15:11)
Tiesa pasakius pirma karta girdziu apie tai, kad deimantai iskrenta is juvelyriniu dirbiniu. Va, kad cirkonis iskrenta, tai faktas.
O del garantijos, tai kiekvienas juvelyras, gamines ziedus (ar kitus papuosalus), turetu duoti garantija. Juk tai ne parduotuve, kur gamintojas nezinomas. Juvelyrams yra pati brangiausia zodine reklama, todel jie savo nekokybiska darba istaisys be jokiu kalbu
QUOTE(RedLady @ 2009 11 22, 12:03)
Tiesa pasakius pirma karta girdziu apie tai, kad deimantai iskrenta is juvelyriniu dirbiniu. Va, kad cirkonis iskrenta, tai faktas.
O del garantijos, tai kiekvienas juvelyras, gamines ziedus (ar kitus papuosalus), turetu duoti garantija. Juk tai ne parduotuve, kur gamintojas nezinomas. Juvelyrams yra pati brangiausia zodine reklama, todel jie savo nekokybiska darba istaisys be jokiu kalbu
Na taip, dbr prisiminiau, kad jis sake, jei kas bus negerai, tai viska pataisys, bet kolkas neturime jokiu nusiskundimu
QUOTE(RedLady @ 2009 11 22, 10:03)
Nešioju balto aukso žiedą su deimantu jau 3metai. Niekas nekrenta, akutė nejuda, spalvos nekeičia, nenusitrynė ir nesusibraižė.
QUOTE(Dieter @ 2009 11 22, 17:15)
Nešioju balto aukso žiedą su deimantu jau 3metai. Niekas nekrenta, akutė nejuda, spalvos nekeičia, nenusitrynė ir nesusibraižė.
Saunu, tikiuosi, kad ir manasis ziedas ne trupucio nepakis
QUOTE(*GUCCI* @ 2009 11 22, 15:25)
Saunu, tikiuosi, kad ir manasis ziedas ne trupucio nepakis
Manau, kad taip ir bus. Juvelyrai išmano savo darbą.
QUOTE(Dieter @ 2009 11 22, 17:26)
Manau, kad taip ir bus. Juvelyrai išmano savo darbą.
na ir as manau, kad deimantukas tikrai neturetu iskristi.
O as idomu dalyka pastebejau. Pas daugeli pazistamu, draugu, bendradarbiu ziedai su raudonu atspalviu (kiek zinau, tau auksas su vario priemaisom, taip vadinamas rusiskas auksas). Pas mus ziedai kitokio atspalvio - geltono su baltumu (auksas su sidabro priemaisomis). Manau, kad su laiku netgi bus daugiau i baltuma.
QUOTE(Irinka1983 @ 2009 11 27, 07:05)
O as idomu dalyka pastebejau. Pas daugeli pazistamu, draugu, bendradarbiu ziedai su raudonu atspalviu (kiek zinau, tau auksas su vario priemaisom, taip vadinamas rusiskas auksas). Pas mus ziedai kitokio atspalvio - geltono su baltumu (auksas su sidabro priemaisomis). Manau, kad su laiku netgi bus daugiau i baltuma.
Graži spalva. Kitokia. Tas rusiškas auksas, o kaip aš sakau, mūsų tėvų ir senelių žiedai man taip negražiai ir pigiai atrodo. Dabar galvoju, kad vestuvinio žiedo noriu be akučių. Manau užteks ir vieno turimo, kurį šiaip ar taip nešioju visur ir visada.