Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai - 9 dalis

mano vestuvinis ziedukas irgi su deimantuku. nesioju jau daugiau kaip metai, tai kol kas jukiu problemu. beto juvelyras dave neribotam laikui garantija.
Atsakyti
QUOTE(_Vaidux_ @ 2009 11 21, 16:11)
mano vestuvinis ziedukas irgi su deimantuku. nesioju jau daugiau kaip metai, tai kol kas jukiu problemu. beto juvelyras dave neribotam laikui garantija.

Saunu, kad dave garantini tau thumbup.gif gaila, as per velai sugalvojau apie ta garantini... verysad.gif
Atsakyti
na is dalies ta "neribotam laikui" tokia slidi fraze smile.gif
jei juvelyras sugalvos isvykti i uzsieni, ar dar kas atsitiks ir mano tai garantijai viso gero smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Vaidux_ @ 2009 11 21, 15:11)

Tiesa pasakius pirma karta girdziu apie tai, kad deimantai iskrenta is juvelyriniu dirbiniu. Va, kad cirkonis iskrenta, tai faktas.
O del garantijos, tai kiekvienas juvelyras, gamines ziedus (ar kitus papuosalus), turetu duoti garantija. Juk tai ne parduotuve, kur gamintojas nezinomas. Juvelyrams yra pati brangiausia zodine reklama, todel jie savo nekokybiska darba istaisys be jokiu kalbu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RedLady @ 2009 11 22, 12:03)
Tiesa pasakius pirma karta girdziu apie tai, kad deimantai iskrenta is juvelyriniu dirbiniu. Va, kad cirkonis iskrenta, tai faktas.
O del garantijos, tai kiekvienas juvelyras, gamines ziedus (ar kitus papuosalus), turetu duoti garantija. Juk tai ne parduotuve, kur gamintojas nezinomas. Juvelyrams yra pati brangiausia zodine reklama, todel jie savo nekokybiska darba istaisys be jokiu kalbu  mirksiukas.gif

Na taip, dbr prisiminiau, kad jis sake, jei kas bus negerai, tai viska pataisys, bet kolkas neturime jokiu nusiskundimu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RedLady @ 2009 11 22, 10:03)

drinks_cheers.gif
Nešioju balto aukso žiedą su deimantu jau 3metai. Niekas nekrenta, akutė nejuda, spalvos nekeičia, nenusitrynė ir nesusibraižė. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 11 22, 17:15)
drinks_cheers.gif
Nešioju balto aukso žiedą su deimantu jau 3metai. Niekas nekrenta, akutė nejuda, spalvos nekeičia, nenusitrynė ir nesusibraižė. smile.gif

Saunu, tikiuosi, kad ir manasis ziedas ne trupucio nepakis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2009 11 22, 15:25)
Saunu, tikiuosi, kad ir manasis ziedas ne trupucio nepakis smile.gif

Manau, kad taip ir bus. drinks_cheers.gif mirksiukas.gif Juvelyrai išmano savo darbą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 11 22, 17:26)
Manau, kad taip ir bus. drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif Juvelyrai išmano savo darbą. smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
na ir as manau, kad deimantukas tikrai neturetu iskristi.
Atsakyti
O as idomu dalyka pastebejau. Pas daugeli pazistamu, draugu, bendradarbiu ziedai su raudonu atspalviu (kiek zinau, tau auksas su vario priemaisom, taip vadinamas rusiskas auksas). Pas mus ziedai kitokio atspalvio - geltono su baltumu (auksas su sidabro priemaisomis). Manau, kad su laiku netgi bus daugiau i baltuma.
Atsakyti
QUOTE(Irinka1983 @ 2009 11 27, 07:05)
O as idomu dalyka pastebejau. Pas daugeli pazistamu, draugu, bendradarbiu ziedai su raudonu atspalviu (kiek zinau, tau auksas su vario priemaisom, taip vadinamas rusiskas auksas). Pas mus ziedai kitokio atspalvio - geltono su baltumu (auksas su sidabro priemaisomis). Manau, kad su laiku netgi bus daugiau i baltuma.
Graži spalva. smile.gif Kitokia. Tas rusiškas auksas, o kaip aš sakau, mūsų tėvų ir senelių žiedai man taip negražiai ir pigiai atrodo. doh.gif
Dabar galvoju, kad vestuvinio žiedo noriu be akučių. g.gif Manau užteks ir vieno turimo, kurį šiaip ar taip nešioju visur ir visada. smile.gif
Atsakyti