Dėl technologijos mokume-gane praktiškumo pasakyt nieko negaliu, bet atrodo tai jie įspūdingai. Buvom nuėję į tą saloną pasižiūrėt kaip atrodo. Patiko, bet brangoki pasirodė. Aišku kaina priklauso nuo to iš kiek spalvų aukso juos darysit. Du žiedeliai kažkur 5000 -7000 Lt.
Mes tai tokius darėmės http://public.fotki....edeliai/26.html ir labai patenkinti
QUOTE(something else @ 2009 11 05, 12:11)
dėl to lydinio - man tekę makę patyti kaip atrodo neapdirbti lydiniai - real labai menkai išsiskiria tas spalvų perėjimas. nžn kaip čia pasakyti - na, raudonas ir baltas auksas - dar dar, o baltas ir geltonas praktiškai susilieja, nėra tokio ryškaus perėjimo efekto. taigi jį tiesiog "sukuria" spec purkšdami arba raižydami. o tie dalykėliai ir apsitrina. nžn, ar čia aiškiai surašiau
aha, būtent šitą nuorodą ir turėjau minty
aha, būtent šitą nuorodą ir turėjau minty
aiskiai aciu uz info
QUOTE(liukse7 @ 2009 11 05, 11:48)
Dėl technologijos mokume-gane praktiškumo pasakyt nieko negaliu, bet atrodo tai jie įspūdingai. Buvom nuėję į tą saloną pasižiūrėt kaip atrodo. Patiko, bet brangoki pasirodė. Aišku kaina priklauso nuo to iš kiek spalvų aukso juos darysit. Du žiedeliai kažkur 5000 -7000 Lt.
Mes tai tokius darėmės http://public.fotki....edeliai/26.html ir labai patenkinti
O tokie ziedeliai kaip Jusu kiek kainavo?
QUOTE(SweetTalk @ 2009 11 06, 21:22)
O tokie ziedeliai kaip Jusu kiek kainavo?
auksas buvo mūsų, tai mums darbas kainavo berods 650 lt. Mes pas juvelyrą darėmės.
Mes nunesem juvelyrui tokia foto:
Ziedai
O padare tokius:
Musu ziedeliai
Jau 4 menesius juos nesiojam ir lb dziaugiames
Ziedai
O padare tokius:
Musu ziedeliai
Juvelyrikos salonas "TAVO STUDIO",artejanciu svenciu proga skelbia AKCIJA !!!
Visiems uzsisakiusiems vestuvinius ziedus pas mus, DOVANA - 0,03ct. DEIMANTAS
Maloniai kvieciame apsilankyti pas mus adresu: A.Smetonos g. 3-50 B,Vilnius(Priesais "PRAMOGU BANKA")
tel.pasiteiravimui:
860614546
860614547
860614548
Pagarbiai
UAB"AG prekyba"
Direktore-Inga Kazlauskiene
www.tavostudio.lt
Visiems uzsisakiusiems vestuvinius ziedus pas mus, DOVANA - 0,03ct. DEIMANTAS
Maloniai kvieciame apsilankyti pas mus adresu: A.Smetonos g. 3-50 B,Vilnius(Priesais "PRAMOGU BANKA")
tel.pasiteiravimui:
860614546
860614547
860614548
Pagarbiai
UAB"AG prekyba"
Direktore-Inga Kazlauskiene
www.tavostudio.lt
man tas gražus, kur akutės per visą žieduką eina
QUOTE(_Vaidux_ @ 2009 11 20, 12:26)
aš tokį sužadėtuvių gavau. man irgi labai labai gražus tik bėda su juo, kad tos akutės iškristi kartais mėgsta
norėjau ir vestuvinio su akutėm, bet atkalbėjo mane vienam salone, kad labai nepraktiška
QUOTE(*GUCCI* @ 2009 11 19, 20:23)
Mes nunesem juvelyrui tokia foto:
Ziedai
O padare tokius:
Musu ziedeliai
Ziedai
O padare tokius:
Musu ziedeliai
SUPERINIAI ziedukai
QUOTE(liukse7 @ 2009 11 20, 11:04)
norėjau ir vestuvinio su akutėm, bet atkalbėjo mane vienam salone, kad labai nepraktiška
kodėl nepraktiška?
beje, gal pasisakytų merginos tuo praktiškumo klausimu, kurių žiedai su deimantais pati kaip ir nepastebiu trūkumų, bet palyginti neseniai nešioju...
QUOTE(something else @ 2009 11 21, 02:54)
kodėl nepraktiška?
beje, gal pasisakytų merginos tuo praktiškumo klausimu, kurių žiedai su deimantais pati kaip ir nepastebiu trūkumų, bet palyginti neseniai nešioju...
Mano ziedukas vestuvinis su deimantuku, aisku, kolkas neilgai ji nesioju, vos 4 men, bet kolkas tikrai nesiskundziu manau jo neiskritima lemia geras juvelyro idejimas. nes tuos ziedelius kur perkam juvelyrikos salonuose, tai jie ne ranku darbo, o stakliu, todel ir megsta akutes kritineti