Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai - 9 dalis

QUOTE(Lineta* @ 2009 10 23, 11:28)
mes ir placiu norim  wub.gif  ant ko ant ko, bet sakem ant zieduku negailesim pinigeliu. Kiek jums kainavo? 4200?

kaina priklauso nuo plocio, profilio ir t.t.
pas mus 7,5mm. plocio, viduj su "pagalvele", labai patogus. mokejom 4.500 lt.
tokius pacius , tik kito profilio galima ir uz 3.000 lt. nupirkt.
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2009 10 23, 10:42)
Geras patarimas  4u.gif  O Kaune kur rasti gera ir kruopstu juvelyra, kad padarytu  butent tokiu kokiu nori gal zinote???

daugelis mergaičių giria juvelyrą, dirbantį Ametiste, Šv. Gertrūdos g. 18. nepamenu vardo, beros Audrius... kiek žinau, jis truputį "pigesnis", bet mums nepavyko susitarti, nes norėjome plačių ir gaubtų, o tokio tipo dėl techninių apribojimų jis tegalėjo padaryti 7mm pločio.
patys darėm pas juvelyrą Kalniečiuose (dirba buvusiam Kalniečių prekybos centre), forume irgi giriamas. negaliu blogo sakyti, galutinis rezultatas geras, bet ne viskas mums klojosi sklandžiai, todėl čia jau lieku neutrali. nei giriu, nei peikiu.
dar girdėjau neblogų atsiliepimų apie Monodijos juvelyrą (Savanorių pradžia, prie Ožeškienės sustojimo). aš telefonu su juo konsultavausi dėl deimantų, tai paliko tikrai labai malonų įspūdį - pažėrė daug info, skyrė nemažai laiko, nors net nebuvau jo klientė.
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2009 10 23, 09:42)
Geras patarimas  4u.gif  O Kaune kur rasti gera ir kruopstu juvelyra, kad padarytu  butent tokiu kokiu nori gal zinote???

Tikrai pirkti neapsimoka, mes irgi klasikiniu norim, mazdaug 7ml plocio, tai pas Juvelyra 2 ziedus darbas kainuos 300Lt + Brilijantukai (jeigu desimes juos)
Atsakyti
Aciu merginos uz informacija 4u.gif
O gal ka nors girdeje apie juvelyrus dirbancius senamiestyje, kur yra deimantu muziejus? Jie ten taip pat gamina. Man tevai 18-ojo gimtadienio proga ziedeli su akvamarinu ten dare wub.gif nuostabus jis wub.gif

http://www.dusafyrai...afyrai/gallery/

cia ju puslapis. Zinau, kad jie labai gerai ismano juvelyrika ir brangakmenius. Mano tevai tai pamise del jo, mamukas turi daug papuosalu ten gamintu, bet senokai, dabar kainos turbut pasikeite g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lineta*: 23 spalio 2009 - 11:32
žinau tą vietą, juvelyrai dirba geri. bet ir kainos už darbą atitinkamos.
Atsakyti
na pagaliau gavome seneliu ziedus blush2.gif ..zodziu turime du didelius rusisko aukso (375 prabos) vestuvinius ziedus.. norime juos perlieti taip pat i paprastus tik isgaubtus ir baltus arba bent baltesnius. Kiek suprantu tai imanoma padaryti? (is rausvo aukso i balta). Gal zinote Vilniuje tikrai nebrangu ir geros dūšios juvelyra? Nes kiek skaiciau, jie perlieja ne is atnesto aukso, o is savojo.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2009 10 26, 15:25)
na pagaliau gavome seneliu ziedus  blush2.gif ..zodziu turime du didelius rusisko aukso (375 prabos) vestuvinius ziedus.. norime juos perlieti taip pat i paprastus tik isgaubtus ir baltus arba bent baltesnius. Kiek suprantu tai imanoma padaryti? (is rausvo aukso i balta). Gal zinote Vilniuje tikrai nebrangu ir geros dūšios juvelyra? Nes kiek skaiciau, jie perlieja ne is atnesto aukso, o is savojo.. verysad.gif

Įdomiai čia. g.gif Iš tokio rausvo norit padaryt vos ne baltą g.gif Įdomu man pasidarė ar mūsų juvelyrai turi papildomo metalo priemaišom g.gif Ir kažin ar jums verta tai daryti? g.gif Manau reiktų daug priemaišų, o to metalo dar liktų (jau išliejus žiedus). Na, čia aišku mano svaičiojimai.. O kaip iš tiesų, tik jie gali pasakyti.
Šiaip patariu kreiptis tiesiai pas juvelyrus, o ne čia. Vargu ar katra iš mūsų tiek nusimano. smile.gif
Atsakyti
Sveikos panelės,

Gal kas žinote aplink Šiaulius kur neblogą juvelyrą? g.gif
Matau esate daug kas už žiedelių gaminimą, o ne pirkimą. Todėl domiuosi juvelyru ir aš g.gif
Atsakyti
QUOTE(linulija @ 2009 09 24, 16:29)
http://s14.radikal.r...130820bb867.jpg
va kokie musu yra smile.gif
Papildyta:
nelabai matosi turbut g.gif

Šie žiedai man NUOSTABŪS! Nieko panašaus nesu mačiusi thumb_yello.gif
Gal čia ir buvo minėta, gal praleidau, bet gal galima sužinoti, kiek tokie kainuoja? Aš čia geltonasis auksas?
Negaliu atplėšti akių. Būtų smalsu, iš kur tokia idėja? Gal kas panašaus esate matę? Tokio rašto? didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Lynse @ 2009 10 26, 20:47)
Gal kas panašaus esate matę? Tokio rašto?  didis.gif

na, žinokit, kiekvienoje bent kiek platesnį pasirinkimą siūlančioje parduotuvėje tokių aptikti galima. bent jau Kaune tai tikrai... prieš keletą metų labai "ant bangos" šis raštas buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2009 10 26, 15:25)
na pagaliau gavome seneliu ziedus  blush2.gif ..zodziu turime du didelius rusisko aukso (375 prabos) vestuvinius ziedus.. norime juos perlieti taip pat i paprastus tik isgaubtus ir baltus arba bent baltesnius. Kiek suprantu tai imanoma padaryti? (is rausvo aukso i balta). Gal zinote Vilniuje tikrai nebrangu ir geros dūšios juvelyra? Nes kiek skaiciau, jie perlieja ne is atnesto aukso, o is savojo.. verysad.gif

Tai kad 375 praba zema skaitosi,ar as klystu.........?nes mum pvz 585 prabos raudona auksa keite i tos pacios prabos balta ir geltona......svoris ant svorio ir praba kad atitinkama butu,nes baltas ir geltonas irgi 585 g.gif
ir auksas is seneliu ar tevu dazniausiai buna kaip minimum 585,ir net 750 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ivona24: 28 spalio 2009 - 09:22
DĖMESIO,norime pranešti,kad pasikeite Juvelyrikos salono "TAVO STUDIO" adresas,naujasis mūsų adresas - A.SMETONOS 3 -50b ,(priešais "PRAMOGU BANKĄ,greta "Maximos"

Vestuvinių žiedų gamyba is aukso,paltinos,paladžio,gaminame iš savo ir kliento medžaigų,didelis vestuvinių žiedų pasirinkimas,inkrustavimas brangakmeniais,graviravimas,garantija.

Atidarymo proga vestuvinių žiedų gamybai pritaikysime nuolaidas!!!

Maloniai kviečiame apsilankyti mūsų naujajame salone

Pagarbiai UAB"AG prekyba"
Salonas - "Tavo studio"
www.tavostudio.lt

Juvelyras - Remigijus Kazlauskas -860614546
Direktorė - Inga Kazlauskienė -860614547
Atsakyti