Įkraunama...
Įkraunama...

Iškrito blakstienos

QUOTE(visiskai_rami @ 2009 11 23, 19:21)
temos autore speju tiesiog nusikirpo tas blakstienytes smile.gif bent jau man taip karta buvo  lotuliukas.gif  vienos akies buvo like tokios trumputes, kad galvojau sakes  doh.gif bet ataugo, o su rietikliu nebepiktnaudziauju smile.gif
o kiek tas cheminis rietimas kainuoja? visai noreciau isbandyt  mirksiukas.gif

tai kad žinokit nenusikirpo, jos tiesiog isbyrejo, nepatikesit, gaila , kad tuometu nenusifotografavau, kaip atrodo, nu patikekit, buvo liudna, aišku, čia ne pasaulio pabaiga, bet tuo metu labai išgyvenau. dabar viskas jau gerai, blakstienos jau riečiasi pačios, tad smagu, jau is nesidažiusi liuks atrodo, o kai padažai, visai gerai. Žodžiu, aš dabar iš viso nepatariu naudoti to aparato, nebent retai labai, nors pati jau brrrr, net nenoriu. unsure.gif
Atsakyti
sad.gif eina sau beda. tai va vienas is pavyzdiu, kas per daug tas ne sveika.
Atsakyti
Panos blakstienos gali kristi nuo akiu erkutes kitaip demodex reiktu varyti pas dermatologa doh.gif
Papildyta:
Panos blakstienos gali kristi nuo akiu erkutes kitaip demodex reiktu varyti pas dermatologa doh.gif
Atsakyti
[quote=gosas,2010 02 23, 08:52]
Papildyta:

Taip, girdėjau apie tokias, jau visai nekas būtų, bet tarkim mano atveju tai aš jas pati nulaužiau kaip sakoma. ax.gif
Atsakyti
O is kur jus taip galvojet g.gif As varyciau pas gyd gal ka patartu ar ataugineja jau?
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 02 23, 17:55)
O is kur jus taip galvojet g.gif As varyciau pas gyd gal ka patartu ar ataugineja jau?

Na žinokit, aš jas taip kankinau daugiau nei du metus, man jau skaudejo visas akis, buvo net patine vokai, žodžiu, o finalas buvo kai ruošėmės i balių su šeima, aš jas pariečiau, poto padažiau ir dar kartą riečiau jau padažytas, nes tiesinosi kažkaip man jos, ir tuomet atitraukus rietiklį tą blakstienos nusirovė kažkaip, žodžiu priekyje vienos akies ju neliko, tai va kaip.
Su kita kaimi viskas buvo gerai, niekas nekrito. Tai aš jas paprasčiausiai nukirpau. Dabar jau praėjo 5 su puse mėnesio, viskas gerai, aišku kol atauginau buvo diskomfortas, bet nieko, ištvėriau, o dabar jau ir riečiasi pačios, ataugo ilgos, žodžiu viskas gerai. smile.gif
Atsakyti