QUOTE(kosmetologe @ 2009 09 07, 11:10)
seip turint tiesias blakstienytes, kad nereiktu vargti rietinejant su visokiais rietikliais yra toks kaip ilagalaikis blakstienu uzrietimas, blakstienos isilaiko uzsirietusios iki 3men., ju negadina ir visai nebrangiai kainuoja.
Oho, aš gal atsilikusi, bet neteko dar girdėti apie tai
O kiek tas nebrangiai? Ir kokiu būdu jos tokiam ilgam laikui užriečiamos?
QUOTE(Jammin1 @ 2009 09 07, 11:25)
Oho, aš gal atsilikusi, bet neteko dar girdėti apie tai
taip, šitą būdą neseniai tik sužinojau, perskaičiau kažkur, gal ir nieko būdas , bet vėlgi galvoju, kad kažin ar jis tikrai negadina blakstienu, vis tik chemija kaip bebūtų, ar nebus kad po tų 3 mėnesiu jos pradės kristi visiškai?
Blakstienu rietimui naudojamas cheminis skystis , nenuostabu kad daugeli sis zodis isgasdina, bet uzrieciantis skystis nera stiprus daug silpnesnis negu tas kuris naudojamas plauku rietimui, todel blakstienytem nieko ten nenutinka. Tos paneles, kurioms atlikau sia procedura liko labai patenkintos, tame tarpe ir as pati. Gaila kad tik siuo momentu neturiu ideti darbu pavyzdziu, nes nefotografavau, taciau jai butu idomu galeciau nufotografuoti pries ir po proceduros, kaip tai visa atrodo.
QUOTE(kosmetologe @ 2009 09 07, 23:15)
Blakstienu rietimui naudojamas cheminis skystis , nenuostabu kad daugeli sis zodis isgasdina, bet uzrieciantis skystis nera stiprus daug silpnesnis negu tas kuris naudojamas plauku rietimui, todel blakstienytem nieko ten nenutinka. Tos paneles, kurioms atlikau sia procedura liko labai patenkintos, tame tarpe ir as pati. Gaila kad tik siuo momentu neturiu ideti darbu pavyzdziu, nes nefotografavau, taciau jai butu idomu galeciau nufotografuoti pries ir po proceduros, kaip tai visa atrodo.
Aš labai norėčiau nuotraukyčių
Visai gundytų, jei tikrai nelabai kenkia, ir jeigu taip ilgai laikosi pariestos
QUOTE(Jammin1 @ 2009 09 08, 09:01)
Aš labai norėčiau nuotraukyčių
Na taip, būtų gerai pamatyti nuotraukas, bet vis viena įdomu, kas būna kai tas užrietimo veikimas praeina, jos tuomet man atrodo visisškai nesiries savaime, kaip kad mano atveju, nuo dažno rietimo ir blakstienų laužimo.
na jau siek tiek laiko prabego, idomu kaip baigesi temos autorei
QUOTE(mademoiselli @ 2009 11 18, 19:49)
na jau siek tiek laiko prabego, idomu kaip baigesi temos autorei
labai viskas gerai, dekoju , kad domitės, žinokit ir pati net netikiu, kad šiandiena turiu jau naturaliai užsirietusias blakstienas, nors šoka turejau konkretų
Ką gi, nesidažiau ilgai, auginau, bet deka gerų plaukimo augimo genų ar kaip čia pavadinti, na plaukai pas mane auga labai greitai, tai blakstienos pradėjo augti sparčiai, žinoma pradžioje nesirietė vissškai, bet kenčiau kaip sakoma, o dabar jau viskas super, riečiasi pačios, pasidažau ir viskas super gerai.
Labai smagu, kad viskas taip gerai baigėsi
Net kraupu pasidare beskaitant bet gerai, kad dabar viskas gerai
temos autore speju tiesiog nusikirpo tas blakstienytes bent jau man taip karta buvo vienos akies buvo like tokios trumputes, kad galvojau sakes bet ataugo, o su rietikliu nebepiktnaudziauju
o kiek tas cheminis rietimas kainuoja? visai noreciau isbandyt
o kiek tas cheminis rietimas kainuoja? visai noreciau isbandyt