Įkraunama...
Įkraunama...

Receptu knygutė mažyliams

mes dedame ir šaldytas daržoves 4u.gif
Atsakyti
aisku biggrin.gif tai makaronu dar neragausim, palauksim 4u.gif
Atsakyti
Vietoj makaronų, gi kokių ryžių gali įbert. Su daržovėm visai skanu.
Atsakyti
Aš irgi dedu šaldytas. Pilną šaldiklį prisikroviau iš mamos daržo. Tai ir šparagines šiandien šaldytas dėjau. Vaikis super valgė.
Atsakyti
ar dedate kokių prieskonių. Maniškis labai mėgsta HIPP daržoves grietinėlėje, galvoju reiktų pabandyti namie tokią pagamint. Bet kokią grietinėlę pilt g.gif
Atsakyti
aš nededu jokių prieskoniu išskyrus druska 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GvG @ 2007 09 20, 17:18)
aš nededu jokių prieskoniu išskyrus druska  4u.gif

betgi leliuko inkstukai dar nepasiruošę jos perdirbt. Aš asmeniškai bijočiau.

Papildyta:
QUOTE(anytė @ 2007 09 20, 16:29)
*ar dedate kokių prieskonių.
**galvoju reiktų pabandyti namie tokią pagamint. Bet kokią grietinėlę pilt g.gif

*tik įvairiausius žalumynus
**net nežinau. Gal kokią pačią liesiausią g.gif Neįsivaizduoju.
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2007 09 20, 18:59)
betgi leliuko inkstukai dar nepasiruošę jos perdirbt. Aš asmeniškai bijočiau.

Idealu, kai vaikas valgo prėską maistą - be druskos, be prieskonių. Tada sveikiausia. Bet jei nevalgo? Kas tada: bijoti druskos ir tikėtis, kad vaikas suvalgys bent 3 šaukštelius, ar įdėti druskytės, lauro lapelį, paskaninti grietine - ir džiaugtis puikiu rezultatu (pvz. 200 ml suvalgytos košės)?
Kraupti nuo kažkurių produktų, jų bijoti galima tada, kai tavo kleckiukas valgo viską, ką jam paduodi, kai svoris auga net nuo vandeny išvirtos daržovės. Bet kai yra kita situacija, tada bijai dėl prasto apetito, prasčiau augančio svorio, o druskos ir kitų "blogybių" bijoti nebėra kada.
Man kol kas maistelio dukrytei sūdyti nereikia, nes ji ir taip valgo (bet druskos neišsižadu - jei dukrytės skonis pasikeis, ir matysiu, kad nesūdyta košė "nebelenda" - sūdysiu). Bet aš Į VISAS košes (daržovių ar kruopų) privalau dėti obuolio ir užbalinti kaimiška grietine.
Dažnas leliukas mėgsta, kai jam maistelį pagardini kažkuo "DRAUDŽIAMU". smile.gif .
Ir šiuo atveju ta "bjaurastis" atneša daugiau naudos negu žalos mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumiux: 21 rugsėjo 2007 - 08:29
Mums tai su daržovienėm problemos doh.gif . Vienintelę valgo HIPP su grietinėle. Reikės šiandien pabandyti pagaminti namie. O druskos vakar dėjau, nevalgo vistiek.

Jau nebežinau ką bandyti ir kokia daržovė padarytų stebuklą lotuliukas.gif
Atsakyti
Ar tikrai jau visas daržoves išbandei?
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2007 09 21, 09:56)
Ar tikrai jau visas daržoves išbandei?

Taip kurias galima tikrai. Ir varaintus visokius. Gal tiesiog ne daržovinis mano vaikas. Košes tai kerta tik paduok lotuliukas.gif
Atsakyti
Įdėjau gabaliuką sviesto į daržovienę, pirmą kartą suvalgė viską thumbup.gif thumbup.gif

Reikės pabandyti ir greitinėlę.
Atsakyti