QUOTE(Atlante @ 2007 07 24, 23:44)
Norėjau paklausti- kai verdate burokėlį ką dedate į košeles kartu? bulvę, morką, mėsytę, o dar kokių daržovių dedat ar nebe?
Mano merginai ryžiai nepatinka
ir šiaip jos viduriukai linkę kietėti, o dar jei ryžių užvalgo tai kankinasi, tai jų ir nebeduodu, gal patarti galit kokį derinį pasiūlyti mano panelytei su ryžiais
Išvirdavau ryžius vandenuke, pabaigoj kiek pienuko įpildavau (jei jo dar nepradėjot, tai įpilkit mišinuko), tada įpjaustau banano ir įpilu natūralaus be priedų jogurto,viska sutrinu su elektriniu trintuvu. Jei per tiršta - įpilti kiek vandenuko virinto ar jogurto daugiau. Aš trupučiuko dėdavau ir cukraus, tik saikingai. Skaniau vis tik. Dabar jau mano kavalierius košių nelabai
nori tokio maisto, kad į rankytę galėtų pasiimti ir pats valgyti
QUOTE(belosneska @ 2007 08 20, 14:07)
na kosiu pati neverdu(t.y kruopiniu),verdu tik darzovienes .va galvoju pabandyti kose NORDIC uzpilama ir gali valgyti idomu ar 9men .kleckui galima,ten raso kad nera jokiu konservantu tik druska ir cukrus,na ir i vaikiskas ju deda
Gali pabandyti virti ir kruopines, tas kur greitai išverda. Jų skonis toks tikresnis, nei tų užpilamų, pabosta jos mažuliukams. Aš verdu Nordic. visada valgom su kokia nors tyrele.
Verdu dar agurkienę, skanu ir mums tokia sriuba, o vaikui košę verdu:
Sudėtis:
malta veršiena ar kiauliena (galit ir kalakutieną, bet agurkienei man taip skaniau),
nuluptas susmulkintas agurkiukas,
ryžiai,
svoguno šiek tiek ir druskytės,
nuluptas pomidoras.
Agurkiuko ir ryžių turi būti maždaug vienodai ir daugiausiai, o pomidoro nedaug. Išvirus sutrinti ir įpilti alyvuogių aliejaus. Didesniems vaikučiams dar galima įdėti grietinės.
Skanaus