Įkraunama...
Įkraunama...

Nikita

Man labai patinka šitas vardas.. visada sakiau, jei gims berniukas - bus Nikita, bet Vyrui jis nepatinka (dėl asociacijų su jau pažįstamais žmonėmis tokiu vardu)
bet mes berods laukiamės mergytės, tai dėl vardo sutarėm smile.gif
Atsakyti
Mano mamos kaimynės sūnus Nikita. Jie rusai. Man gražus. Bet lietuviui, tokio vardo nerinkčiau 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,pavadinau savo suneli Nikita vardu,ka jus galvojate apie toki varduka?? Pasidalinkite..
Atsakyti
QUOTE(_Andzelika_ @ 2011 01 03, 19:41)
Laba diena,pavadinau savo suneli Nikita vardu,ka jus galvojate apie toki varduka?? Pasidalinkite..

Man tai nepatinka ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu tai ką čia manysi- Nikita, Ilja- dabar vėl madingi rusiški vardai rusakalbių tarpe, na, ...man tai yra daug gražesnių rusiškų, nei šie... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2011 01 03, 19:54)
Man tai nepatinka ax.gif  4u.gif

Nu sutinku kiek zmoniu tiek ir nuomoniu,siaip man labai grazus sis vardas smile.gif
Ir begalo tinka mano suneliui,bandziau kitus jam paisyti,bet nei pro kur,jam nei vienas netiko doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Netikėta @ 2011 01 03, 19:56)
Nu tai  ką čia manysi-  Nikita, Ilja- dabar vėl madingi rusiški vardai rusakalbių tarpe, na, ...man tai yra daug gražesnių rusiškų, nei šie... smile.gif

Gal ir yra,bet jau nuo senu laiku man labai buvo istriges sitas ir labai jau jisai man svelniai skamba smile.gif
Nors gal ir butu kitu svelnesniu vardu 4u.gif
Atsakyti
puikus vardas wub.gif pats gražiausias berniukiškas vardas, nors mergaitei ir tinka wub.gif
Atsakyti
As nenoreciau tureti tokio vardo,o ir vaikui nedeciau verysad.gif
Atsakyti
Grazus,jei esate slavu kilmes 4u.gif
Atsakyti
grazu,na bet berniukui truputi per svelnu..manau skamba daugiau mergaitiskai..
Atsakyti
QUOTE(_Andzelika_ @ 2011 01 03, 20:41)

Grazus tikrai thumbup.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif

QUOTE(Jolanta86 @ 2011 01 04, 16:14)
Grazus,jei esate slavu kilmes 4u.gif

Atsakyti