Grazus vardas. Tik keista, kad kita sako, kad mergaitiskas... Aisku, buvo toks filmas, bet daugiau neteko girdeti, kad kokia mergaite pavadinta butu. Man Nikita tikras grazus berniukio vardas
o man atruodo kad tai rusiskas vardas
grazus vardukas
Nikita tai yra rusisko vardo Nikolajus mazybine forma.
bukim lietuviais ir vadinkime lietuviskais vardais
QUOTE(Tigris @ 2009 11 28, 18:14)
Nikita tai yra rusisko vardo Nikolajus mazybine forma.
Nea Nikita yra atskiras vardas, graiku kilmes ir turi savo mazybines formas...O stai Kolia yra mazybine Nikolajaus forma
Man grazus sis vardas Man tik vienas minusas, kad tinka ir mergaitei ir berniukui...
Svarbiausia vardas turi patikti vaikelio teveliams, visiems neitiksi, kad visi seneliai butu patenkinti, ir visi kiti...Jusu vaikas - jus varda ir rinkites...Na nebent sugalvotu teveliai savo vaika kokia Fekalija ar Kunigunda pavadinti, tai tada reiketu isikisti ir priminti, kad ir apie vaikiuka ne pro sali pagalvotu, kaip jam su tokiu vardu gyvent
Sveiki, pamenu si varda kai mano grupioke pagimde berniuka ir ji uzdejo si varda sunui. Tai dauguma grupioku reakcija buvo tokia:
1) Tai tas vardas mergaitiskas
2) Kad rusiskas, bet visiems tai tiko, nes jos vyras rusu pilietis
1) Tai tas vardas mergaitiskas
2) Kad rusiskas, bet visiems tai tiko, nes jos vyras rusu pilietis
Mano sunus irgi Nikita...
Isrinkau si varda dar kai mokykla lankiau..buvau pas mociute ir radau sena rusisku vardu knyga ir isrenkau savo busimam vaikui varda Rusams tai tikrai nekyla abejoniu, kad cia yra vyriskas vardas. O del kitu, tai jo yra nuomone, kad cia mergaites vardas...ir ne tik lietuviai taip sako, bet ir vokiecai irgi
Isrinkau si varda dar kai mokykla lankiau..buvau pas mociute ir radau sena rusisku vardu knyga ir isrenkau savo busimam vaikui varda Rusams tai tikrai nekyla abejoniu, kad cia yra vyriskas vardas. O del kitu, tai jo yra nuomone, kad cia mergaites vardas...ir ne tik lietuviai taip sako, bet ir vokiecai irgi
Mano vyresnelio vardas-Nikita, svarbiausia tevelio (gryno lietuvio isrinktas ), davem visgi dviguba varda, bet vadinam tik pirmuoju vardu.
Man tai labai keista, kai šiuo vardu pavadina ir mergaites, tikrai esu skaičiusi miesto laikraštyje, kai kalbėjo socialinė darbuotoja ir sakė, jog mieste yra mergaitė Nikita. Na nors ir esu gryna lietuvė, bet man tai tik vyriškas vardas kaip ir Ilja. Manau tik vaikams (nerusams) gali kilti asociacijos apie moterišką vardą