Be galo gražus
Grazus, tik labai jau daznas tarp rusiuku
man ta pati problema buvo as lietuve vyras rusas gyvenam airijoj vyras norejo Nikita labai man sitas vardas irgi grazus bet as norejau Daniel tai pavadinom Daniel Nikita dviem vardais ir visai super skamba ir su pavarde musu derinasi
man gražu. nors labiau įsivaizduoju kaip mergaitės vardą
labai grazu
QUOTE(l'eau @ 2009 11 14, 22:09)
man gražu. nors labiau įsivaizduoju kaip mergaitės vardą
Labai grazus
na berniukui tokio neduociau, nebent mergaitei butu toks..nes neaisku kas per lytis vaiko kai varda toki pasako..su filmu asociacijos
Tik ne berniukui
Neklausykit jūs tų senelių močiučių ir kitų. Juk lelius tai jūsų. Pavadinsit Nikita jei jums patiks ir kiti pripras Nikita labai gražus vardukas,aš už!
man iskart asociacijos su filmais, na bet nieko toks vardas
QUOTE(Rozetee @ 2009 09 05, 00:33)
Labas Mamytes,
Prasau padeti,jau einu is proto.Man visada labai patiko berniuko varadas Nikita. Kai suzinojau, kad laukiuosi berniuko jau buvo nuspresta,kad vardas bus Nikita, bet kai pradedu kalbetis su zmonemis isgirstu labai priesingu nuomoniu. Vyras yra Skovakas ir jo tevai nepatenkinti atseit Nikita Chrusciovas. Pas mane irgi dalis seimos abejingi. Jaunesni draugai sako,kad labai grazu.Mes patys gyvename Airijoj todel kai kurie sako labai grazu,o kai kurie sako kad mergaites vardas.Jau nebezinau. Kitu variantu irgi neturiu, nes labai sunku isrinkti varda kuris tiktu trimis kalbomis. Gal galit pasidalinti savo nuomone ka mano te apie Nikita ar siaip kokiu vardu pasiulyti . Labai aciu
Prasau padeti,jau einu is proto.Man visada labai patiko berniuko varadas Nikita. Kai suzinojau, kad laukiuosi berniuko jau buvo nuspresta,kad vardas bus Nikita, bet kai pradedu kalbetis su zmonemis isgirstu labai priesingu nuomoniu. Vyras yra Skovakas ir jo tevai nepatenkinti atseit Nikita Chrusciovas. Pas mane irgi dalis seimos abejingi. Jaunesni draugai sako,kad labai grazu.Mes patys gyvename Airijoj todel kai kurie sako labai grazu,o kai kurie sako kad mergaites vardas.Jau nebezinau. Kitu variantu irgi neturiu, nes labai sunku isrinkti varda kuris tiktu trimis kalbomis. Gal galit pasidalinti savo nuomone ka mano te apie Nikita ar siaip kokiu vardu pasiulyti . Labai aciu
esu nusprendusi ir savo kada nors būsimai atžalai duot šį vardą - ir berniukui, ir mergaitei tinka. Man su deive Nike asociuojasi - kovingas ir karingas vardas )