Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Ryanair

QUOTE(simka77 @ 2009 09 20, 23:10)
Sveiki, reikia ir man pagalbos.
Uzsakinejau va ka tik bilieta ir varda ne ta parasiau doh.gif  Vietoj Irena, parasiau Irute. Blem, visa gyvenima zmogu Irute vadinus, kazkaip neisijunge man protelis laiku, kad pase tai ji Irena doh.gif skambinsiu ryt i ryanair pasiklaust aisku, bet man labai idomu ka jie tokiais atvejais daro. nes as nenoriu keist keleivio, tik varda pataisyt.  gal kas susidure buvot? ar tiketis kad oro uoste nepastebes skirtumo? biggrin.gif

Pries du menesius ir man iskilo panasi problema, uzsakinejes zmogus man bilieta vietoje mano pavardes uzrase man tokia pat kaip ir dukters -aite. Pastebejau tik online uzsicekinus, keist vardu nebebuvo jau galima, rizikavau ir vaziavau. Laimei Kaune nepatikrino nei vieno paso is 3, tik suskaiciavo kiek ju thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . O labai bijojau, nes daznai skraidau ir Bremene visada labai tikrina visus duomenis su pasais. Vienu zodziu pasiseke smile.gif
Atsakyti
Kai sakinejates bilietus ar imat ta ju siuloma draudima?Ir kuom jis naudingas?Tipo jei nores juju avia kompanijos ka nors pakeisti,tai man priklauso kompensacija,ar kaip ten.. 4u.gif
nes man dabar nekokia situacija,panaikino rytini skrydi ir siulo vakare keisti(arba is vis kita diena),bet man netinka joks variantas,nes turiu dar persedima ta diena atlikti!!!O atskrendu tik 22val.tai viskas paveluoju!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sindiokas: 21 rugsėjo 2009 - 12:50
QUOTE(sindiokas @ 2009 09 21, 13:49)
Kai sakinejates bilietus ar imat ta ju siuloma draudima?Ir kuom jis naudingas?Tipo jei nores juju avia kompanijos ka nors pakeisti,tai man priklauso kompensacija,ar kaip ten..  4u.gif
nes man dabar nekokia situacija,panaikino rytini skrydi ir siulo vakare keisti(arba is vis kita diena),bet man netinka joks variantas,nes turiu dar persedima ta diena atlikti!!!O atskrendu tik 22val.tai viskas paveluoju!!

Aš draudimo neiimu
Atsakyti
QUOTE(simka77 @ 2009 09 21, 00:10)
Uzsakinejau va ka tik bilieta ir varda ne ta parasiau doh.gif  Vietoj Irena, parasiau Irute.

QUOTE(RamuteS @ 2009 09 21, 10:51)
uzsakinejes zmogus man bilieta vietoje mano pavardes uzrase man tokia pat kaip ir dukters -aite.

Kažkur esu girdėjusi, kad lėktuvo bilietuose varde ir pavardėj gali būti iki 3 klaidų. Jei tas tiesa, tai jūsų abiejų atvejai kaip tik tokie, 3 raidės skiriasi: -ena/-ute ir -ait/-ien.

Gal kas iš jūsų yra atsisakęs skrydžio pasikeitus jo laikui ir susigrąžinęs pinigus? Man įdomu, ar tikrai grąžina viską alei vieno cento, kortelės mokestį irgi.
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2009 09 21, 18:23)
Gal kas iš jūsų yra atsisakęs skrydžio pasikeitus jo laikui ir susigrąžinęs pinigus? Man įdomu, ar tikrai grąžina viską alei vieno cento, kortelės mokestį irgi.

Nepamirškite, kad:

(domėjausi, nes man pačiam buvo panaikinę skrydį neseniai)

Visos ligi vienos kompanijos, nesvarbu, ar pigių skrydžų ar ne, pagal kažkokį ten aviacijos dokumentą ar tai nutartį PRIVALO pasiūlyti šiuos variantus atšaukus skrydį:

*Grąžinami pinigai (per 7 dienas)

**Pasiūlytas skrydis jų aviakompanija tą pačią dieną arba viena diena vėliau arba berods viena diena anksčiau irgi galima BE JOKIO PAPILDOMO MOKESČIO.

***TAIP PAT PRIVALOMA IR TREČIOJI PASIRINKIMO GALIMYBĖ - (nukopinsiu, ns nemoku paaiškinti biggrin.gif ) -

keleiviams leidžiama rinktis:
* kaip galima greitesnį nukreipimą kitu maršrutu į galutinę paskirties vietą panašiomis kelionės sąlygomis;

o tas "kaip galima greitesnis nukreipimas" yra skrydis ne daugiau kaip dvi valandos prieš numatytą išvykimą ir atvykti keleivis turi ne daugiau kaip 4 valandas vėliau, nei buvo planuota smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 21 rugsėjo 2009 - 18:18
QUOTE(Makalius @ 2009 09 21, 20:12)
Nepamirškite, kad:

(domėjausi, nes man pačiam buvo panaikinę skrydį neseniai)

Visos ligi vienos kompanijos, nesvarbu, ar pigių skrydžų ar ne, pagal kažkokį ten aviacijos dokumentą ar tai nutartį PRIVALO pasiūlyti šiuos variantus atšaukus skrydį:

*Grąžinami pinigai (per 7 dienas)

**Pasiūlytas skrydis jų aviakompanija tą pačią dieną arba viena diena vėliau arba berods viena diena anksčiau irgi galima BE JOKIO PAPILDOMO MOKESČIO.

***TAIP PAT PRIVALOMA IR TREČIOJI PASIRINKIMO GALIMYBĖ - (nukopinsiu, ns nemoku paaiškinti biggrin.gif ) -

keleiviams leidžiama rinktis:
* kaip galima greitesnį nukreipimą kitu maršrutu į galutinę paskirties vietą panašiomis kelionės sąlygomis;
o tas "kaip galima greitesnis nukreipimas" yra skrydis ne daugiau kaip dvi valandos prieš numatytą išvykimą ir atvykti keleivis turi ne daugiau kaip 4 valandas vėliau, nei buvo planuota  smile.gif

bet ta visa litanija galioja ,kai atsaukia skrydi ir iki keliones belieka mazai laiko?O jei dar turiu 2men. rezervo ir jau gaunu laiska ,kad sory..
Atsakyti
Sveiki, gal kas apturėjot tokią situaciją. Brolis užsakinėjo internetu visai mūsų šeimynai bilietus į Londoną. Per skubėjimą mano pavardės galūnę parašė kaip ir mano mergičkų doh.gif (-aite, o turėjo būt -iene) unsure.gif Ką būt dabar geriausia daryt g.gif Skambint jiems ir klaust, ar bandyt taip skrist, tikintis , kad neprikibs prie tos galūnės. Gal kas buvot tokioj situacijoj unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(simka77 @ 2009 09 21, 00:10)
Sveiki, reikia ir man pagalbos.
Uzsakinejau va ka tik bilieta ir varda ne ta parasiau doh.gif  Vietoj Irena, parasiau Irute.

Va, turbūt panaši situacija g.gif

Paskaičiau kelis pusl. atgal, matau yr su tokia problema susidūrusiu blush2.gif Na ir man teks važiuot turbūt tikintis, kad neprikibs unsure.gif O gal kas pasakys, kiek reiktų mokėt už pakeitimą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Treja: 21 rugsėjo 2009 - 19:21
Viskas bus gerai... Mum buvo toks dalykas, kad uosvene ant bilieto uzrasem, kad yra kudikis, o kudikis yra suauges. Tai kaip registravomes skrydziui(mes dar apie, tai nezinojom), tai mum pasake, kad nera sarasuose uosvenes, tai as parodziau musu elektronini bilieta, tai ji pasake, kad sumaisyta vietom, tai reikejo nueiti i Ryanair informacija, tai nueje ten sake, kad moketi kaip uz nauja bilieta, nes nesuprato situacijos g.gif Tai as pasakiau, kad pakeistu juk koks skirtumas, tai ir pakeite... thumbup.gif smile.gif Mano pusbrolis skrido is Kauno, tai jo pavardej buvo per daug raidziu, tai jis pasiskambino pasake ir sake, kad viskas gerai. Jei nori tai pasisikambinki i informacija ir pasiklausti, bus ramiau dusiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2009 09 21, 18:23)

Man pakeitė bilietų datas ir pirmyn, ir atgal. Bet man netiko, tai grąžino visus pinigus (ir kortelės mokestį) iki cento
Atsakyti
QUOTE(Treja @ 2009 09 21, 17:52)
Paskaičiau kelis pusl. atgal, matau yr su tokia problema susidūrusiu blush2.gif Na ir man teks važiuot turbūt tikintis, kad neprikibs unsure.gif O gal kas pasakys, kiek reiktų mokėt už pakeitimą g.gif  [/color]

As parasiau vakar visur, kur galejau pasiteirauti biggrin.gif
tix.kun@litcargus.lt , cia kur Kauno oro uoste randas atrase, kad atsiusciau patvirtinimo numeri, tikslu varda ir pavarde ir jie pakeis netikslumus, kad neiskiltu problemu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sindiokas @ 2009 09 21, 19:37)
bet ta visa litanija galioja ,kai atsaukia skrydi ir iki keliones belieka mazai laiko?O jei dar turiu 2men. rezervo ir jau gaunu laiska ,kad sory..

Visai nesvarbu, kiek laiko liko. Tame laiške turi būti surašyta, kokie tavo pasirinkimo variantai. Man buvo 3: priimti siūlomą laiką; kelionių kreditai; susigrąžinti pinigus.

QUOTE(zuasta @ 2009 09 21, 20:52)
Man  pakeitė bilietų datas  ir pirmyn, ir atgal. Bet man netiko, tai grąžino visus pinigus (ir kortelės mokestį) iki cento

Ačiū, tai ir norėjau sužinoti. Jie parašė, kad grąžins visus, betgi aš baisiai įtari ax.gif , kol kas nors nepatvirtino iš patirties, tol netikiu biggrin.gif

Aš dar nežinau, kurį variantą pasirinksiu. Laiške rašo, kad pasirinkti reikia iki skrydžio dienos, bet čia man vėl įdomu: tai jei visi susigalvos atsisakyti siūlomo laiko paskutinę dieną, kuo lėktuvą užpildys? Arba juk į tą skrydį ir šiaip parduoda bilietus, tai jei visi sugalvos paskutinę dieną jį priimti, tai kur visus susodins mastau.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi neseniai pakeite skrydzio laika, nors ispejima emailu gavau gal tik po poros savaiciu nuo pakeitimo. Taciau nors pakeistas laikas ir nera idealus, bet daviau patvirtinima, jog jis man tinka. Kazkaip neturiu noro atsaukinet skrydziu ar laukt kol grazins pinigus, nes zinant visa ju veluojancia sistema, bijau, kad nesigautu dar blogiau.
Atsakyti