Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Ryanair

QUOTE(Inesiukas @ 2009 12 16, 19:44)
chek-in padarytas,tai reiskia nebegalesiu to bagazo,ten uzsisakyt sad.gif ot apgavo mane  g.gif

Man vyras uzsakynejo bagaza po check-in tai mokejo 30svaru, tik nezinau ar tas check-in tam turi kazkoki veiksma g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiukas @ 2009 12 16, 19:44)

Up to 4 hours prior to your scheduled flight departure you can purchase online - checked bags, priority boarding, sports/infant equipment and musical instruments even if you have already checked in online for your flight

Cia is Ryanair: iki 4 val. pries skrydi, internetu galima nusipirkti registruota bagaza, netgi jei jus jau padarete check-in mirksiukas.gif
Pasirodo galima!!!! thumbup.gif
Sorry, kad suklaidinau blush2.gif
Atsakyti
reikes pabandyt smile.gif o ten kur ji uzsakyt,kaip ir bilieta pirkom,ar prie to chek in? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiukas @ 2009 12 17, 12:10)
reikes pabandyt smile.gif o ten kur ji uzsakyt,kaip ir bilieta pirkom,ar prie to chek in?  blush2.gif

manau, kad per manage my booking blush2.gif
Atsakyti
Laba diena,

bandžiau lėktuvo bilietus rezervuoti per Ryanair ir autobuso bilietus per nationalexpress.com - nei ten, nei ten nepriėmė Visa Virtuon kortelės. Jei kas bandėt su tokio tipo kortele atsiskaitinėti - kaip jums sekėsi? Bandau išsiaiškinti, ar čia mano kortelė kreiva, ar pats kortelės tipas blogas.
Atsakyti
As Visa Virtuon naudojausi pries pora metu, gal keturis kartus tik panaudojau, bet pirkau su ta kortele ir nationalexpress bilietus ir Ryanair taip pat, viskas gerai veike tada smile.gif
Atsakyti
Sveiki, kazin kaip su skrydziais is Kauno , ar neatsaukti? g.gif Man rytoj vakare reikia isskristi i Birmingema, tai taip bijau, kad netsauktu, o tai nenoreciau Kaledu svesti oro uoste doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gussste23 @ 2009 12 22, 18:44)
Sveiki, kazin kaip su skrydziais is Kauno , ar neatsaukti? g.gif  Man rytoj vakare reikia isskristi i Birmingema, tai taip bijau, kad netsauktu, o tai nenoreciau Kaledu svesti oro uoste doh.gif

paskambinkite i orouosta ir pasiklauskite. nieks tiksliau nepasakys
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2009 12 22, 21:04)
paskambinkite i orouosta ir pasiklauskite. nieks tiksliau nepasakys

Paskambinti ir paklausti koks oras bus rytoj vakare? Tuomet ne į oro uostą. Metereologams arba pas būrėją galima apsilankyti..
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 12 22, 21:46)
Paskambinti ir paklausti koks oras bus rytoj vakare? Tuomet ne į oro uostą. Metereologams arba pas būrėją galima apsilankyti..

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu va siandien jau skrydzius i Londona atsauke is Kauno, bus man sakes doh.gif o jeigu atsaukia skrydzius del oro salygu, tai vis tiek kita diena skraidina ar kaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 12 22, 21:46)

galima paskambinti ryte ir paklausti kaip jiem atrodo ar vakare skris. tikrai daugiau zinos uz supermamas ir supertecius bigsmile.gif arba galima sedet supermamoj ir laukt kol kasnors pasakys, arba nuvaziuot i orouosta ir grizt atgal, kam kaip patogiau.
Atsakyti