Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Ryanair

Atleiskit,jei kartojuosi,bet skaiciau pirmus 10 ir galinius puslapiu ir ten apie tai nesnekejo,tai gal pakartosit dar syki smile.gif

Jei ryanair yra skrydis tax free?
Tai kokie yra papildomi mokesciai? Jei noriu veztis bagaza 15 euru?
O kokie dar?

Aciu!
Atsakyti
QUOTE(Dramaqueen @ 2009 12 05, 23:22)
Atleiskit,jei kartojuosi,bet skaiciau pirmus 10 ir galinius  puslapiu ir ten apie tai nesnekejo,tai gal pakartosit dar syki smile.gif

Jei ryanair yra skrydis tax free?
Tai kokie yra papildomi mokesciai? Jei noriu veztis bagaza 15 euru?
O kokie dar?
Aciu!

Dar yra papildomas korteles mokestis, check-in mokestis (jei nenurodyta, kad nera), ir priklausomai nuo jusu pasirinkimo bagazo, pirmumo ir draudimo. Lygtais tiek g.gif
Atsakyti
Sveiki,
Neseniaio nupirkau bilietus Ryanair mums su vyru. Taciau planai pasikeite, ir norim skristi kartu su sunumi, tryse. Atskirai jam pirkti bilieta Ryanair'as neleidzia, nes asmenims iki 16 metu keliauti vieniems negalima. Kaip galima butu i mano pirmini uzsakyma itraukti ir vaika?
Aciu uz atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(Respect @ 2009 12 07, 08:09)
Kaip galima butu i mano pirmini uzsakyma itraukti ir vaika?
Aciu uz atsakymus.

Pirkti 2 bilietus, iš kurių vienas - suaugusiam.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 12 07, 09:37)
Pirkti 2 bilietus, iš kurių vienas - suaugusiam.

Bet mums nereikia bilieto suaugusiam. Mes tokius jau turim. Norim tik, kad vaikas skristu su mumis. Negi nera galimybes pakoreguoti pirkima?
Atsakyti
Sveiki,
Susiradom bilietukus ir ruošiames pirkti bilietukus per entropay.
Girdejau komentarų, kad kažkas negerai su tuo mokėjimų, vėliau skaičiau, kad gerai g.gif Gal kas pirkot artimiausiu metu?Ar viskas ten gerai?
Iš anksto dėkoju.
Atsakyti
QUOTE(Respect @ 2009 12 07, 09:50)
Bet mums nereikia bilieto suaugusiam. Mes tokius jau turim. Norim tik, kad vaikas skristu su mumis. Negi nera galimybes pakoreguoti pirkima?

Galima prijungti vaiko bilieta prie jusu. Bet cia jau reikia skambintis i rainiera. Isbandyta.
Atsakyti
QUOTE(valmar @ 2009 12 07, 13:23)
Sveiki,
Susiradom bilietukus ir ruošiames pirkti bilietukus per entropay.
Girdejau komentarų, kad kažkas negerai su tuo mokėjimų, vėliau skaičiau, kad gerai g.gif Gal kas pirkot artimiausiu metu?Ar viskas ten gerai?
Iš anksto dėkoju.

As pirkau ir skridau-viskas kuo puikiausiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo powerpuff: 07 gruodžio 2009 - 13:41
gal buvo klausta,bet noriu pasiteirauti del maisto vežimo rankiniam bagaže(ne skysčių) ar galima?jei tarkim kokį šimtalapį įsikraučiau,ar nesuimtų už narkotinių medžiagų pervežimą g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pekutis: 07 gruodžio 2009 - 13:58
QUOTE(pekutis @ 2009 12 07, 14:50)
gal buvo klausta,bet noriu pasiteirauti del maisto vežimo rankiniam bagaže(ne skysčių) ar galima?jei tarkim kokį šimtalapį įsikaraučiau,ar nesuimtų už narkotinių medžiagų pervežimą  g.gif  lotuliukas.gif

Prieš mėnesį važinėjausi po Europą apsikabinus šakotį vietoj rankinio bagažo. Niekam neužkliuvo, viename skrydyje netgi atskirą sėdynę gavo mano turtas, kad nesusilaužytų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Storm: 07 gruodžio 2009 - 13:58
QUOTE(Storm @ 2009 12 07, 14:58)
Prieš mėnesį važinėjausi po Europą apsikabinus šakotį vietoj rankinio bagažo. Niekam neužkliuvo, viename skrydyje netgi atskirą sėdynę gavo mano turtas, kad nesusilaužytų biggrin.gif

aš čia del tų aguonų pergyvenu doh.gif lotuliukas.gif kad nesuprastų klaidingai cool.gif nors imt ir į raynierius paskambint reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 12 07, 14:00)
aš čia del tų aguonų pergyvenu  doh.gif  lotuliukas.gif  kad nesuprastų klaidingai  cool.gif  nors imt ir į raynierius paskambint reikia  g.gif

blogiausiu atveju lieps ismest ir tiek.
as tik del mesu ir pieno produktu i uk esu girdejus, kad negalima, bet negirdejau, kad kazkam butu liepe ismesti biggrin.gif
Atsakyti