Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Ryanair

QUOTE(elgetuke @ 2009 09 09, 21:29)
i mano kl niekas negali atsakyti?  blush2.gif

Neseniai skridau is Stanstedo su dviem arbatos rinkinukais. Viskas OK mirksiukas.gif
Net nepagalvojau, kad galetu del to prisikabint. Va is Kauno kai skridom, tai ateme muila, bet pati ir paklausiau ar galima veztis rankiniam bagaze, teko i siuksliu deze mest.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2009 09 13, 20:28)
Kokia kortele reikia atsiskaitinėt, kad nenuskaičiuotų papildomo mokesčio?

Deja, lietuviška nebetinka nei viena.....
Atsakyti
Hmm, ką man daryt g.gif
Skrisiu maršrutu Riga-Stokholm-London-Madrid ir atgal taip pat, tai kai čekinuosi Stockholm-London-Stockholm, leidžia čekintis tik pirmyn, o atgal nea blink.gif
Nors visur kitur kitur atgal čekintis leidžia.... ks per nesąmonė mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 14 rugsėjo 2009 - 22:44
QUOTE(Makalius @ 2009 09 14, 23:43)
Hmm, ką man daryt g.gif
Skrisiu maršrutu Riga-Stokholm-London-Madrid ir atgal taip pat, tai kai čekinuosi Stockholm-London-Stockholm, leidžia čekintis tik pirmyn, o atgal nea blink.gif
Nors visur kitur kitur atgal čekintis leidžia....  ks per nesąmonė mastau.gif

Tai gali like daugiau negu 15 dienu iki skrydzio atgal? g.gif Arba atsauktas, pakeistas skrydis?
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2009 09 15, 09:01)
Tai gali like daugiau negu 15 dienu iki skrydzio atgal? g.gif  Arba atsauktas, pakeistas skrydis?

Nea, nes į kitus skrydžius jau leidžia čekintis doh.gif nu palauksiu dar pora dienų ir tadu jau skambysiu dry.gif
Atsakyti
O kiek kainuoja pakeisti skrydžio datą? Turbūt pigiau nei naują bilietą įsigyti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2009 09 16, 18:01)
Turbūt pigiau nei naują bilietą įsigyti? biggrin.gif

Deja, nelabai pigiau biggrin.gif Vienam skrydžiui 35 eurai..
O vardo keitimas 100 eurų.
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2009 09 16, 19:23)
Deja, nelabai pigiau biggrin.gif Vienam skrydžiui 35 eurai..

Tai jei noriu datą pakeisti 35 eurai ir jokio kortelės mokesčio? Bet tada dviems bilietams gaunasi 70 eurų, kai patys bilietai 2 eurai plius 20 eurų kortelės mokestis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2009 09 17, 00:54)
Tai jei noriu datą pakeisti 35 eurai ir jokio kortelės mokesčio? Bet tada dviems bilietams gaunasi 70 eurų, kai patys bilietai 2 eurai plius 20 eurų kortelės mokestis.  ax.gif

Na, taip, plius reikės primokėti kainų skirtumą berods smile.gif
Atsakyti
Man iškilo klausimas dėl pinceto g.gif Ar galiu aš ji turėti rankiniam bagaže? g.gif
Ir dar, vežu apyranke metaline, ar man jos neatims? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arveda @ 2009 09 19, 09:09)
Man iškilo klausimas dėl pinceto  g.gif  Ar galiu aš ji turėti rankiniam bagaže?  g.gif 
Ir dar, vežu apyranke metaline, ar man jos neatims?  g.gif

aš visada vežuosi su savimi pincetą ir niekam jis neužkliuvo - taip kad būk rami dėl to 4u.gif
ir apyrankę nemanau, kad atimtų - taigi ne ginklas koks smile.gif
Atsakyti
jeigu iskilo bedu,ar klausymu ir noriu susisiekti su Ryanair tai ar as turiu skambinti i uzsieni?Kaip cia dabar yra parduoda bilietus,o lietuvoje kontaktu neturi?Bent jau as nemaciau tokiu juju puslapyje..
Atsakyti