Bet tai pasirodo kokia problema yra gauti vaistinėje bakterijų Flora Care . Tik penktoje vaistinėje radau. O Eurovastinė pasakė kad nebeveža.
Nu instrukcija kaip nenumarinti tų bakterijų gana įspūdinga, žiūrėsim, gal suveiks, nebeklyks mano lelius naktimis
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2009 09 14, 22:35)
Esi puiki mama , tikrai pagausit tą blogietį. O tas mišinys skaitomas ir gydomasis? Ar vietoj jo duodavai ožkytės pieną ar nieko?
Sugaudysiu,bet taip dziaugiaus,kad jau praejo ir se,kad nori. Misinys raso,kad gydomas,delto ir mastau ar nebsu delto,bet ,kad ji paskutiniu metu visai jo negerdavo Ozkos piena duodu kosese,kartais diena atsigert. Kolkas vis dar neturiu supratimo kas tas blogietis,keisiu skalbimo priemone,reiks perskalbt drabuziukus naujai su kitu ir ziuret
Norejau paklausti, ar kuri nors duodate savo vaikuciams Sinlac kose? Siandien pabandziau ir man labai nepatiko Visu pirma is principo nemegstu milteliu, kuriuos uzpili vandeniu ir gaunasi koses ir visokios kitokios makaloses (aisku del misinuko pasirinkimo nelbai yra ), kvapas baisus, apskritai man gavosi kazkokia per skysta, taip turetu buti, ar as kazka ne taip padariau? Dukryte suvalge tik kelis sausktus, kazko purtesi valgydama, manau nelabai patiko
QUOTE(Gintare2009 @ 2009 09 16, 19:57)
Norejau paklausti, ar kuri nors duodate savo vaikuciams Sinlac kose? Siandien pabandziau ir man labai nepatiko Visu pirma is principo nemegstu milteliu, kuriuos uzpili vandeniu ir gaunasi koses ir visokios kitokios makaloses (aisku del misinuko pasirinkimo nelbai yra ), kvapas baisus, apskritai man gavosi kazkokia per skysta, taip turetu buti, ar as kazka ne taip padariau? Dukryte suvalge tik kelis sausktus, kazko purtesi valgydama, manau nelabai patiko
Kai mano meniu liko tik virta bulvė ir vanduo, o dukrytei dar MP, aš valgiau pati šitą košę gal savaitę, o paskui tik į burną ir į... negalėjau valgyti. Alergologė rekomendavo duoti. Dukrytei dar ir dabar duodu, išimu ir vėl kai neturim ką valgyt duodu, jei nelabai patinka, bet negaliu spręsti, nes ji be MP neturi mėgiamo valgio (atrodo mėgtų tą ko negali valgyti ).
Papildyta:
QUOTE(mano_svajone @ 2009 09 16, 18:13)
Sugaudysiu,bet taip dziaugiaus,kad jau praejo ir se,kad nori. Misinys raso,kad gydomas,delto ir mastau ar nebsu delto,bet ,kad ji paskutiniu metu visai jo negerdavo Ozkos piena duodu kosese,kartais diena atsigert. Kolkas vis dar neturiu supratimo kas tas blogietis,keisiu skalbimo priemone,reiks perskalbt drabuziukus naujai su kitu ir ziuret
Norėjau mamų paklausti kuo skalbiat? Aš tai viską tik su neutral skystu skalbikliu, praeitą savaitę kai mažylės buvo paraudę apatiniai vokai net pagalvojau koks alergiukams pats geriausias skalbiklis . Šiaip ji nebuvo alergiška įkvepiamiems alergenams, bet ką aš žinau.
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2009 09 16, 19:20)
Norėjau mamų paklausti kuo skalbiat? Aš tai viską tik su neutral skystu skalbikliu, praeitą savaitę kai mažylės buvo paraudę apatiniai vokai net pagalvojau koks alergiukams pats geriausias skalbiklis . Šiaip ji nebuvo alergiška įkvepiamiems alergenams, bet ką aš žinau.
Apie 6men. skalbiau Sonet(ekologisku),bet prastokai skalbia,paskui Neutral,pakeiciau del tu paciui priezasciu,paskaiciu AD temoj,kad Persil savo sudetim neblogesnis uz neutral,tad skalbiau skystu persiliu.Ir va,karteli negavau,o labai reikejo,nusipirkau kita,atseit porai skalbimu,taip liko.Del to ir itariu skalbikli.
Dar ytariu kukuruzus Ir vel...
QUOTE(Muse @ 2009 09 17, 16:53)
Sveikos,
Mano mazei irgi alergija. Tai alergologe paskyre man hipoalergine dieta, nes maitinu MP. Nelabai isivaizduoju, ka valgyt reiks??? Nelabai ir randu kokios atskiros temos apie tai, ka mamos valgo, kai maitina MP ir vaikuti beria...
Mano mazei irgi alergija. Tai alergologe paskyre man hipoalergine dieta, nes maitinu MP. Nelabai isivaizduoju, ka valgyt reiks??? Nelabai ir randu kokios atskiros temos apie tai, ka mamos valgo, kai maitina MP ir vaikuti beria...
As valgydavau ivairias koses, mesa (geriausia virta, troskinta), zalias darzoves, kefyra arba naturalu jogurta, obuolius ir bananus
QUOTE(Muse @ 2009 09 17, 18:53)
Sveikos,
Tikriausiai alergologė davė didžiausių alergenų sąrašiuką? Jų ypač turėtum vengti. Iš rekomenduojamų produktų sąrašo ir yra kas valgyti , tik pradžioj atrodo baisu , bet kai pamatysi, kad neberia, net nesunku bus laikytis tos hipoalerginės dietos . Paskui gali pabandyti po kokį produktą kas kelios dienos (geriausiai į savaitę 1) įvesti ir jei neberia gali valgyti. Turėsi pati atrinkti kas tavo mažylę alergizuoja, nes labai individualu.
Jei man būtų kas pasakę, kad tai alergija, įtarimų turėjau, bet gydytoja vis ramino, kad viskas gerai, kad į 1-3 spuogeliai ant kojytės tai nealergija , manau, kad labai įalergizavau savo mažę (nors didžiųjų alergenų nevartojau), nes kito ats nerandu, jei pusė metų valgiau viską, o kažkur nuo 7 mėn. kasdien produktų mažėjo ... iki virtų bulvių su vandeniu , bėrė nuo visko ką suvalgydavau. Mano pienas matyt labai pralaidus alergenams , nes ką valgau tai tas pat, kad mažylei duočiau.
QUOTE(Gintare2009 @ 2009 09 16, 16:57)
Norejau paklausti, ar kuri nors duodate savo vaikuciams Sinlac kose?
Mano mažius kai nieko tiršto nėra daugiau ragavęs tai kerta tą košę tik duok. Nu man jos skonis nė kiek neprastesnis už kitų vaikiškų košių, gana saldi
Aciu, merginos,
siandien jau ramiau, apsipirkau visokiu produktu, kuriu gyvenime net nepastebedavau, ziuresim kaip seksis.
Bet maze diegliai kankina ziauriai, gaila vaiko ir saves, aisku. Ar cia gali buti kazkaip zarnynas ijautrejes nuo tos alergijos? Ir per kiek laiko nuo alergeno suvartojimo isberia vaika?? Iskart? Kita diena?
Papildyta:
Ir dar -ar yra prasme man stengtis ir MP maitinti? Jei dabar ir praeis, tai kai koses ims valgyti vel viskas is naujo? Ar nebutinai?? Galvoju, gal su misiniu paprasciau... Tiesa sakant, pirmas atvejis toks, niekad nesusiduriau, gal kvailai klausineju...
siandien jau ramiau, apsipirkau visokiu produktu, kuriu gyvenime net nepastebedavau, ziuresim kaip seksis.
Bet maze diegliai kankina ziauriai, gaila vaiko ir saves, aisku. Ar cia gali buti kazkaip zarnynas ijautrejes nuo tos alergijos? Ir per kiek laiko nuo alergeno suvartojimo isberia vaika?? Iskart? Kita diena?
Papildyta:
Ir dar -ar yra prasme man stengtis ir MP maitinti? Jei dabar ir praeis, tai kai koses ims valgyti vel viskas is naujo? Ar nebutinai?? Galvoju, gal su misiniu paprasciau... Tiesa sakant, pirmas atvejis toks, niekad nesusiduriau, gal kvailai klausineju...
QUOTE(Muse @ 2009 09 18, 16:19)
Aciu, merginos,
Papildyta:
Papildyta:
Stenkis kuo ilgiau maitinti pati, pienelis vaikuciui yra didziule nauda ir palaima Tik aisku mamytei reikai nemazai ka paaukoti, juk cia tik dieta, ko del savo pipiro nepadarysi, o ir kg like po nestume tirpte tirpsta valgant tik sveika maista As maitinau 8 men, turejau nutraukti, nes buvau labai issekusi, nusilpo kraujas, bet tai ne tik del dietos kaltes, turejau ir kitu problemyciu Tad stiprybes ir kantrybes, saugok pieneli, pradejus maitinti misinukais gali buti dar blogiau...
Tiesa, isberti vaikuti gali iskart, gali po dienos ar net savaites, todel rekomenduojama ivesti nauja produkta karta per 5-7 dienas. ..
Papildyta:
Mums siuo metu pagerejimo laikotarpis, bet garsiai dziaugtis tuo dar negaliu, nes kaip zinia, alergija neprognozuojama, tuo labiau, kad turim ir AD Tik va, nesuprantu vieno dalyko.. Dukryte neisberta, like tik siek tiek AD zymiu, bet odele ne sausa, tikrai turetu nepersteti, taciau dukryte daznai kasosi, ypac uz ausyciu, aplink kakliuka. Kai isberdavo ji ten visada daugiausia kasydavosi.. Nieko nebesuprantu, gal cia koks iprotis?
QUOTE(mano_svajone @ 2009 09 06, 23:46)
Moliugas piktesnis,nei ryziai,bet teko skaityt straipsni,kur apie alergija ryziams rase,kad daznai pasitaiko ir t..t. Bandyk is pradziu atsisakyt vieno,jei neprais,tada kito.
Mūsų atvėju moliūgas išsigelbėjimas, nes beveik vienintelis produktas nuo kurio nėra stiprios reakcijos, o vat ryžiai kažkas baisaus
QUOTE(laurriukas @ 2009 09 14, 12:37)
Tą košę rekomendavo alergologė. Ji spec. alergiukams, kažkokie baltymai išimti, nu vnz. pritaikyta alergiškimes ir siūloma kaip pirma košė. Ji būna prie Nestle produkcijos. Aš irgi pirkau Maximoje, Akropolyje.
Mums ši košė visai netiko, iškarto pradėjo berti