Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiški vaikučiai

[quote=violeta_151,2010 03 04, 11:32]
o to sald. migdolų aliejų kiek ml dėdavot ? o kaip išmaišot (tas TS kaip sviestas konsistencijos kaip supratau) ?

sveiki, maisau ant garu (TS nera kietas schmoll.gif ), kaip man SM mama patare 1/1, bet maziau isnaudojau sald.migdolu alieju,nes man per tirstas pasirode.Bet kada atsalo,tai konsistencija thumbup.gif buvo. I kavapas thumbup.gif
Atsakyti
MILENA ačiū 4u.gif jeigu vienas TS nepatiks man, tai padarysiu kaip sakai smile.gif
Atsakyti
Mano sūneliui 11 mėn. ir galvoju iki metukų nutraukti maitinimą MP. Ar jums darė tyrimą ar esat alergiški pieno baltymui (kaip suprantu turėtų būti nemokamas) ar tiesiog profilaktiškai rekomenduodavo gerti mišinuką Aptamil Allergy Care, kefyriuką? Juk gal vaikas visai nealergiškas pienui ir jo produktams g.gif , o tas mišinukas juk apie 3 k. brangesnis už paprastą...o kompensuojamam Neocate turėtų būti išbertas visas kūnelis (nors pas mus dabar labai negražios visos kojytės ir veidelis) ir tai tik iki metukų kompensuoja (pasak alergologės).
Ir dar klausimas dėl grūdų pirktinių grūdų košelių (Hipp, Milupa ir kt.) ar yra tokių košyčių, kuriose nebūtų kviečių ir mišinukas būtų pritaikytas alergiškiems vaikučiams (man kažkaip parduotuvėj nepasitaikė tokio rasti, bet gal dar ne viską išstudijavau)?
Atsakyti
QUOTE(Axxa @ 2010 03 05, 14:37)
Mano sūneliui 11 mėn. ir galvoju iki metukų nutraukti maitinimą MP. Ar jums darė tyrimą ar esat alergiški pieno baltymui (kaip suprantu turėtų būti nemokamas) ar tiesiog profilaktiškai rekomenduodavo gerti mišinuką Aptamil Allergy Care, kefyriuką? Juk gal vaikas visai nealergiškas pienui ir jo produktams  g.gif , o tas mišinukas juk apie 3 k. brangesnis už paprastą...o kompensuojamam Neocate turėtų būti išbertas visas kūnelis (nors pas mus dabar labai negražios visos kojytės ir veidelis) ir tai tik iki metukų kompensuoja (pasak alergologės).
Ir dar klausimas dėl grūdų pirktinių grūdų košelių (Hipp, Milupa ir kt.) ar yra tokių košyčių, kuriose nebūtų kviečių ir mišinukas būtų pritaikytas alergiškiems vaikučiams (man kažkaip parduotuvėj nepasitaikė tokio rasti, bet gal dar ne viską išstudijavau)?

Mes naudojam spec. alergiškiems vaikams tinkantį mišinuką NESTLE SINLAC. Ten pagrindas yra ryžių miltai ir sadžiavaisio pupmedžio miltai ir daaaaaaaaug vitaminų. NA tokia keista ta košytė. labai saldi (per daug saldi), bet mes naudojam.
Dar yra MILUPOS avižų košytė be pieno, be cukraus ir be jokių priedų. Tą labai maniškis mėgsta, bet man kažkaip atrodo, kad jį paberia šiek tiek nuo jos.
Atsakyti
QUOTE(Axxa @ 2010 03 05, 12:37)
Mano sūneliui 11 mėn. ir galvoju iki metukų nutraukti maitinimą MP. Ar jums darė tyrimą ar esat alergiški pieno baltymui (kaip suprantu turėtų būti nemokamas) ar tiesiog profilaktiškai rekomenduodavo gerti mišinuką Aptamil Allergy Care, kefyriuką? Juk gal vaikas visai nealergiškas pienui ir jo produktams  g.gif , o tas mišinukas juk apie 3 k. brangesnis už paprastą...o kompensuojamam Neocate turėtų būti išbertas visas kūnelis (nors pas mus dabar labai negražios visos kojytės ir veidelis) ir tai tik iki metukų kompensuoja (pasak alergologės).

Dar yra ir Bebe firmos kosytes be pieno neblogos, pameginkit. As galeciau Jums atiduoti neatidaryta misinuka Aptamil HA2. Jis skirtas alergijos profilaktikai, o jusu geriams Allergy Care jau gydymui, bet jums juk dar nenustatyta...
O SINLAC skanu pamaisyti su avizine kosyte.
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif
Visoms po 4u.gif ir vaikučiams po 4u.gif ,linkiu kuo greičiau pasveikti 4u.gif
Noriu paklausti,gal kuri esate susidūrusi su pseudoalergija? Gal galėtumėte kažką pakomentuoti iš savo patirties? unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tute*frute @ 2010 03 05, 21:51)
Sveikos mamytės 4u.gif
Visoms po 4u.gif  ir vaikučiams po 4u.gif ,linkiu kuo greičiau pasveikti 4u.gif
Noriu paklausti,gal kuri esate susidūrusi su pseudoalergija? Gal galėtumėte kažką pakomentuoti iš savo patirties? unsure.gif  4u.gif

Nea, nežinau nieko. schmoll.gif
Gal kuri žinanti mamytė atsilieps.
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2010 03 05, 21:32)
Nea, nežinau nieko. schmoll.gif
Gal kuri žinanti mamytė atsilieps.

Na labai tikiuosi,akd atsilieps kuri žinanti ką nors mamytė unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
gal kuriai mamytei labai reikia Neocate mišinuko? ne kažin ką galiu pasiūlyti, bet kai labai reikia tinks ir tiek - prieš 3 savaites atidaryta dežutė, pusė dėžutės yra. esu Klaipėdoj, jei reikia- rašykit į a.ž.
Atsakyti
QUOTE(ausruole @ 2010 03 04, 12:49)
Aš tai taip nustatau, jeigu paūmėja, vadinasi netinka.
Kai apsilankysi mugėje, parašyk, ka gero pamatei, sužinojai.

Buvom mugėje (Tatulos, Panoramoje): obuoliai (daug įv. rūšių; yra ir žalios spalvos; visi po 3 lt kg), kriaušės, moliūgas (10 lt), spalvoti pupeliai, bulvės 2 lt, morkos 3 lt, kopūstas, pastarnokai, ropės, raud.kopūstas, salierai, burokai, svogūnai, petražolės šaknys, džiovinti obuoliai (100 gr - 4lt), kiaušiniai 8 lt, duona ruginė be cukraus 7 lt kg, šaltai rūkyti mėsos gaminiai kg po 36 lt, žolelės, rapsų aliejus.
Čia parašiau ką atsimenu smile.gif
nupirkom daržovių mažylei ir obuolių (žalios spalvos); sau mėsos ir duonos. Tai man skanu smile.gif
Kiekvienas pardavėjas (ūkininkas) turi sertifikatus.
Dar sakė, kad Tymu kvartale (Užupyje) irgi yra tokia mugė, ten lygtais daugiau visko, lygtais ir žalia mėsa yra (šviežia triušiena ir t.t.). Tai reikės kada nors ir ten apsilankyti...

Aišku kainos nemažos, bet norisi savo mažyliams duoti tai kas geriausia.... tai ir bandom surasti....
Atsakyti
QUOTE(violeta_151 @ 2010 03 07, 00:33)
Buvom mugėje (Tatulos, Panoramoje): ...
Aišku kainos nemažos, bet norisi savo mažyliams duoti tai kas geriausia....  tai ir bandom surasti....

Ačiū už tokią išsamią informaciją. Reikės ir mums apsilankyti.
Atsakyti
QUOTE(fantazija0831 @ 2010 01 24, 16:24)
labas mamytes, mano berniukui yra 8men ji labai beria tik nezinau nuo ko, ant kojyciu yra sasu vietu ant rankyciu taip pat prie kaklo irgi yra sausu demeliu, zandukai daznai raudoni  ir sausi yra ...gyditojai sako kad tai laikina bet ma gaila ziureti kaip vaikas kasosi, alergologas irgi nieko nepasake, pasake kad dideliu alergenu nera ka daryti man? ka naudoti? as maudau savo vaika lakisiu arbatoje, buvo padeje bet vel atsirado...patarkite ir pasakykite ka daryti

tai kad nezinau nuo ko jam yra viena karta buna gerai kita karta vel isberia kasosi labai , gal zinai kokiu vaistu nuo nezejimu,
Atsakyti