Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiški vaikučiai

QUOTE(mano_svajone @ 2010 02 25, 00:59)
Galima nuo 2m. daryt ta tyrima,anksciau ar daryt ar ne - gincytinas reikalas. O jus hormonus vartojat ir pagerejimo nebuna ?  As nuo uodu pirkdavai tepala,kai buvo mazas sunus ,tik pavadinimo nepamenu ir nebrandu LT.Bandysiu ieskot kazkur toliau,nes jis nealergizuodavo ir saugodavo nuo erkiu ir uodu.Pamenu tik,kad skaiciu pavadinimo gale buvo  doh.gif

4u.gif
mes harmonu jokiu neneuadojam, tas tepaliukas parasyta, kas yra antibiotinis 4u.gif
tikrai labai įdomu koks čia kremas, nesu girdejus nieko panašaus , vaistinese tai purškalus visokius siūlo doh.gif
nusprendžiau pasinaudoti žolininkės sukurtais lašeliais blush2.gif draugės mergaite buvo labai alergiška, berdavo ja nuo visko, nieko vaikas "vaikiško" negalėjo valgyti ir mėsiško, pavartojo tuos rekomenduotus lašelius ir puikiai padėjo, mergaitei beveik 4 metukai, nebeturi jokių problemų.
Pamėginsim ir mes, manau blogiau nebus smile.gif
Atsakyti
o tą TS iš Akomos http://www.akomaskincare.co.uk/ perkat kur gramais ar ml ? Kuo jie skiriasi, kuris geriau?
Atsakyti
jau žinau atsakymą: daugiau gaunasi kur gramais (ausruolei ačiū 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(violeta_151 @ 2010 03 03, 12:06)
o tą TS iš Akomos http://www.akomaskincare.co.uk/ perkat kur gramais ar ml ?  Kuo jie skiriasi, kuris geriau?

sveiki,as pirkau po 250 gr,ir paskui maisiau su sald.migdolu aliejumi, mums thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū MILENA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2010 03 01, 21:57)
O jums kokia nors alergija i karves piena nustatyta?  g.gif Nes mums tai 6-ta klase pagal Immulite ir 4-ta pagal Hitachi . Ir su tokia alergija mes negalim net 2 dienu su jais istvert - vos tik suduodu, tuoj visas degte dega, o po paskutinio bandymo dar visas puslem nuejo - dilgeline. Net ant odos patepus akimirskniu dilgeline ismeto - ziauri alergija mums i juos. Zodziu, as sitais papildais galutinai nusivylus - tik platintojai graziai sneka, makaronus kabina, o realybe kitokia.
Beje, is temos apie transfer faktorius SM menka nauda, nes ten vieni platintojai sulinde - Kristinukas, sas, gutute, Paloma, ir kiti.

Mes nedarėm tyrimukų blush2.gif , pradžioj sakė, kad bus netikslūs, nes maža ir maitinu mp, vėliau sako tai kam jum juk ir taip atsirinkot jau ką galit valgyt, o ko ne smile.gif . Bet pieno produktų jokių negalėjo valgyt nei šaukštelio jogurto, sviesto net ghi negalėjo doh.gif , košės tik vandenuky virtos...
Aš tai daug vilčių dedu į tf cool.gif . Manau platintojai kalba tik iš savo patirties ir kokią informaciją jiems pateikia gamintojas. Gerai, kad tu pasakai, kad vat jums jis visiškai netinka (aišku blogai, kad netinka verysad.gif ), jie turėtų tai turėti omeny kitam siūlydami, nu, kad gali ir netikti, o ne 100% tikint, kad visiems tinka.
Man tai labiau pikta ant gydytojų, kurie daug ko netinkamo paskiria ir pataria, nes pasekmės skaudžios, o platintojus mes patys pasirenkam arba ne.
Tiesa man Black Walnut pasiūlė viena iš TF distibutorių, kita labai padėjo kai pradėjo mažė sloguot... aš turėjau tik classiko ir norėjau nusipirkti trifaktoriaus, bet ji neturėjo, užsakė, bet tai trunka savaitę (tik šiandien gavau), tai ji man savo 20 kapsulių atsiuntė ir tai 2 dienas uždelsėm su slogyte, kuri jau buvo perėjusi į pulingą, po trijų dienų viskas ok smile.gif .
Visada sakiau ir sakysiu, kad jei tai padeda mano vaikui, tegul iš to kiti turi kažkokios naudos, man nauda daug didesnė - neįkainuojama - vaiko sveikata.
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 03 03, 14:08)
sveiki,as pirkau po 250 gr,ir paskui maisiau su sald.migdolu aliejumi, mums  thumbup.gif

o to sald. migdolų aliejų kiek ml dėdavot ? o kaip išmaišot (tas TS kaip sviestas konsistencijos kaip supratau) ?

Ausruole: Dar Akoma puslapyje perskaičiau, kad kam netinka TS, tai jie siūlo išbandyti Alyvuogių sviestą (Olive butter).
Gal daugiau apie tai paskaitykite jų puslapyje....

Perskaičiau visą temą, bet atsakymo neradau. Gal galite patarti?:
pradedu mažylės primaitinimą. Daviau virtos morkos 2 šaukštelius tai ją labai išbėrė (raudonom sausom dėmėm rankos, krūtinė, pilvo šonai). Dar prieš 2 dienas pati valgiau trintas vyšnias (iš savo sodo buvau užšaldžiusi). Tai arba nuo morkų arba nuo vyšnių. Nebeduodu tų įtariamų alergenų. Tepiau medetkų tepalų (raudonumas sumažėjo), dabar kremu su šaltalankiais (gaminamas vaistineje) (sudėtis: lanolinas, šaltalankių aliejus, aug.aliejus, kakavos sviestas, vit A D E). Odą jau netokia sausa, bet kur buvo tos dėmės dar yra silpnai raudoni taškiukai. Nuo išbėrimo praėjo 10 dienų.
Tai dabar nežinau kaip elgtis:
ar laukti kol visai praeis ir odą bus graži ar galima bandyti duoti pvz. virtą bulvę?
kuo geriau primaitinti kūdikį? iš savo sodo turiu tik morkas ir bulves. O kitas daržoves pirkti parduotuvėj (bet ten tik iš Ispanijos, Prancūzijos) ir pačiai gaminti ar pirkti jau paruoštas tyreles (bet jų nelabai norisi nes mačiau kad sudėty prikišta visko... ) ?

P.S. pediatrė sakė alrgiją gydyti emolientais (drėk.kremais). o dėl maitinimo nenoriu jos klausytis nes siūlo ne po vieną produktą duoti o iš karto sumaišyti kelias... man tai nesąmonė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violeta_151: 04 kovo 2010 - 10:35
QUOTE(violeta_151 @ 2010 03 04, 12:32)

Perskaičiau visą temą, bet atsakymo neradau. Gal galite patarti?:
pradedu mažylės primaitinimą. Daviau virtos morkos 2 šaukštelius tai ją labai išbėrė (raudonom sausom dėmėm rankos, krūtinė, pilvo šonai). Dar prieš 2 dienas pati valgiau trintas vyšnias (iš savo sodo buvau užšaldžiusi). Tai arba nuo morkų arba nuo vyšnių. Nebeduodu tų įtariamų alergenų. Tepiau medetkų tepalų (raudonumas sumažėjo), dabar kremu su šaltalankiais (gaminamas vaistineje) (sudėtis: lanolinas, šaltalankių aliejus, aug.aliejus, kakavos sviestas, vit A D E). Odą jau netokia sausa, bet kur buvo tos dėmės dar yra silpnai raudoni taškiukai. Nuo išbėrimo praėjo 10 dienų.
Tai dabar nežinau kaip elgtis:
ar laukti kol visai praeis ir odą bus graži ar galima bandyti duoti pvz. virtą bulvę?
kuo geriau primaitinti kūdikį? iš savo sodo turiu tik morkas ir bulves. O kitas daržoves pirkti parduotuvėj (bet ten tik iš Ispanijos, Prancūzijos) ir pačiai gaminti ar pirkti jau paruoštas tyreles (bet jų nelabai norisi nes mačiau kad sudėty prikišta visko... ) ?

Aš tai taip ir nesulaukiau, kol odelė bus visiškai graži, nes mažius labai jau norėjo normaliai valgyti. Ir pradėjome mes nuo bulvės, vėliau kopūstas, brokolis, o morka tai jau gana vėlai. Asmeniškai aš verdu pati, nes pirktų daržovių tyrelių skonis man tragiškas schmoll.gif . Maniškis net vaisių tyrelių pirktinių nevalgo. O taip pat neaišku, kas ten pridėta, nes labai dažnai HIPP daug ka alergizuoja. Prie naminių bulvių, morkų aš iš parduotuvės perku kopūstą. O brokolius ar kita perku šaldytus, nes man atrodo, kad vasarą šaldytose daržovėsė mažiau nitratų, negu iki šiol išlaikytose. Bet čia mano nuomonė.
O kelių daržovių tikrai iš karto nemaišyk, nes aš ir po vieną ne visada atrenku nuo ko beria.
Atsakyti
ačiū ausruole smile.gif
jeigu duosiu naują daržovę mergytei dar visiškai nepraėjus alergijai tai jeigu sualergizuos tai labiau paraudonuos tos vietos taip?

paieškojau ir suradau tokį puslapį http://www.tatulos-programa.lt/lt/
Kovo 5 ir 6 d. (ir taip kiekvieną 2010 metų penktadienį ir šeštadienį), nuo 11.00 val. (penktadieniais iki 18.00 val., šeštadieniais - iki 17.00 val.), PC „Panorama“ (Saltoniškių g. 9, Vilnius) veiks Tatulos programos ekologiškų gėrybių mugė.

Reikės užsukti, gal kažką gero nupirksim mažylei smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violeta_151: 04 kovo 2010 - 11:16
QUOTE(violeta_151 @ 2010 03 04, 13:16)
ačiū ausruole smile.gif
jeigu duosiu naują daržovę mergytei dar visiškai nepraėjus alergijai tai jeigu sualergizuos tai labiau paraudonuos tos vietos taip?

paieškojau ir suradau tokį puslapį http://www.tatulos-programa.lt/lt/
Kovo 5 ir 6 d. (ir taip kiekvieną 2010 metų penktadienį ir šeštadienį), nuo 11.00 val. (penktadieniais iki 18.00 val., šeštadieniais - iki 17.00 val.), PC „Panorama“ (Saltoniškių g. 9, Vilnius) veiks Tatulos programos ekologiškų gėrybių mugė.

Reikės užsukti, gal kažką gero nupirksim mažylei smile.gif

Aš tai taip nustatau, jeigu paūmėja, vadinasi netinka.
Kai apsilankysi mugėje, parašyk, ka gero pamatei, sužinojai.
Atsakyti
Būtinai parašysiu. Važiuosime šeštadienį.
Atsakyti
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2010 03 03, 18:53)
Mes nedarėm tyrimukų blush2.gif , pradžioj sakė, kad bus netikslūs, nes maža ir maitinu mp, vėliau sako tai kam jum juk ir taip atsirinkot jau ką galit valgyt, o ko ne smile.gif . Bet pieno produktų jokių negalėjo valgyt nei šaukštelio jogurto, sviesto net ghi negalėjo doh.gif , košės tik vandenuky virtos...
Aš tai daug vilčių dedu į tf cool.gif . Manau platintojai kalba tik iš savo patirties ir kokią informaciją jiems pateikia gamintojas. Gerai, kad tu pasakai, kad vat jums jis visiškai netinka (aišku blogai, kad netinka verysad.gif ), jie turėtų tai turėti omeny kitam siūlydami, nu, kad gali ir netikti, o ne 100% tikint, kad visiems tinka.
Man tai labiau pikta ant gydytojų, kurie daug ko netinkamo paskiria ir pataria, nes pasekmės skaudžios, o platintojus mes patys pasirenkam arba ne.
Tiesa man Black Walnut pasiūlė viena iš TF distibutorių, kita labai padėjo kai pradėjo mažė sloguot... aš turėjau tik classiko ir norėjau nusipirkti trifaktoriaus, bet ji neturėjo, užsakė, bet tai trunka savaitę (tik šiandien gavau), tai ji man savo 20 kapsulių atsiuntė ir tai 2 dienas uždelsėm su slogyte, kuri jau buvo perėjusi į pulingą, po trijų dienų viskas ok smile.gif .
Visada sakiau ir sakysiu, kad jei tai padeda mano vaikui, tegul iš to kiti turi kažkokios naudos, man nauda daug didesnė - neįkainuojama - vaiko sveikata.

Tiesiog mamyte,

Rašote, kad matote šviesą tunelio gale duodama TF. Ar jau ryškus pagerėjimas? Aš sūnui duodu jau nuo rugpjūčio galo, bet vis dar alerginis rinitas kankina vaiką. Na, sako, kad reikia ilgesnio laiko pašalinti visoms alergijoms... Tuo labiau, kad rinitas pas mus paveldėtas. Neramina tai, jog po nakties vaikas išpučia žalsvą "gėrį", o kodėl jis toks, niekas paaiškinti negali... Sako, jog taip organizmas apsivalo. Dabar vėl paūmejimas pas jį, po persirgto bronchito užsialergizavo nuo vaistų...
Vis dar tikiu preparatu, nes sūnus pradėjo rečiau sirgt, lengviau perserga, nors ir eina į darželį. Planuoju vasarą keliauti pas alergologę, būtent pas tą, kuri žino apie TF, tai gal sakau ji daugiau ką nors papasakos.

Klausimas apie Black Walnut - man platintoja pasiūlė atlikti diagnostiką prieš duodant preparatą. Ar jums nesiūlė? Tiesiog nezinau ką daryt su tom visom diagnostikom, nelabai aš pasitikiu jomis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinukas: 04 kovo 2010 - 13:39