QUOTE(ausru @ 2010 03 01, 21:57)
O jums kokia nors alergija i karves piena nustatyta?
Nes mums tai 6-ta klase pagal Immulite ir 4-ta pagal Hitachi . Ir su tokia alergija mes negalim net 2 dienu su jais istvert - vos tik suduodu, tuoj visas degte dega, o po paskutinio bandymo dar visas puslem nuejo - dilgeline. Net ant odos patepus akimirskniu dilgeline ismeto - ziauri alergija mums i juos. Zodziu, as sitais papildais galutinai nusivylus - tik platintojai graziai sneka, makaronus kabina, o realybe kitokia.
Beje, is temos apie transfer faktorius SM menka nauda, nes ten vieni platintojai sulinde - Kristinukas, sas, gutute, Paloma, ir kiti.
Mes nedarėm tyrimukų
, pradžioj sakė, kad bus netikslūs, nes maža ir maitinu mp, vėliau sako tai kam jum juk ir taip atsirinkot jau ką galit valgyt, o ko ne
. Bet pieno produktų jokių negalėjo valgyt nei šaukštelio jogurto, sviesto net ghi negalėjo
, košės tik vandenuky virtos...
Aš tai daug vilčių dedu į tf
. Manau platintojai kalba tik iš savo patirties ir kokią informaciją jiems pateikia gamintojas. Gerai, kad tu pasakai, kad vat jums jis visiškai netinka (aišku blogai, kad netinka
), jie turėtų tai turėti omeny kitam siūlydami, nu, kad gali ir netikti, o ne 100% tikint, kad visiems tinka.
Man tai labiau pikta ant gydytojų, kurie daug ko netinkamo paskiria ir pataria, nes pasekmės skaudžios, o platintojus mes patys pasirenkam arba ne.
Tiesa man Black Walnut pasiūlė viena iš TF distibutorių, kita labai padėjo kai pradėjo mažė sloguot... aš turėjau tik classiko ir norėjau nusipirkti trifaktoriaus, bet ji neturėjo, užsakė, bet tai trunka savaitę (tik šiandien gavau), tai ji man savo 20 kapsulių atsiuntė ir tai 2 dienas uždelsėm su slogyte, kuri jau buvo perėjusi į pulingą, po trijų dienų viskas ok
.
Visada sakiau ir sakysiu, kad jei tai padeda mano vaikui, tegul iš to kiti turi kažkokios naudos, man nauda daug didesnė - neįkainuojama - vaiko sveikata.