Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiški vaikučiai

QUOTE(tiesiog mamytė @ 2010 02 26, 06:59)
Perka tai kas kur, dažniausiai iš Akomos siunčiasi http://www.akomaskincare.co.uk/ (reikia kreditinę kortelę turėti, bet sako, kad žymiai pigiau nei Lietuvoj pirkti, nežinau kiek tiksliai, nes nesisiunčiau), bet...yra ir Lietuvoj pirkti http://www.hiperfarm...taukmedzio_40ml arba http://www.natures-l...iu_sviestas.php (aš tai čia pirkau smile.gif ).
Emu aliejus (taip pat galima siųstis iš UK) arba http://www.supermama...howtopic=556628

Akomoje kelis kartus pigiau, net jei atsiuntimą įskaičiuoji-ten 0,į5 kg. su atsiuntimu kainuoja apie 10 svarų (ten labai lengva pirkti, nurodai ką nori pirkti, o prieš patvirtinant parodo kiek kainuos su atsiuntimu.Jei per brangu ar netinka, pirkinių krepšelį galima anuliuoti. Apmokėjimui geriausia būti prisiregistravus prie Paypal sistemos.Jai mes pasidarėme specialiai Vilniaus banke "alia tongue.gif kreditinę kortelę" be kredito limito, kiek įneši, tokia ir kredituojama suma).
Jei reikėtų, galėčiau pakonsultuoti detaliau per AŽ.

Dėl tepimo TS, dabar bandysime dar kokį kitą drėkiklį.
Atsakyti
Labas rytas,
Atlėkiau klausti jūsų patarimo-labai paūmėjo mano vaikelio liga-jam nerealiai niežti, kasosi baisiai, naktį aplamai klykia nuo niežulio, dabar pabudo irgi su klyksmais. Net nežinau, ką čia daryt.
verysad.gif Manau, kad be hormoninio tepalo neapsieisim. Tik niekaip neapsispręndžiu, kuo tept. Gal Advantan patept veiduką ir pagert Ketotifen (jis niežulį malšina)? g.gif
Parašykit savo nuomonę, ką jūs darytumėt mano atveju. AČIŪ. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2010 02 28, 12:03)
Labas rytas,
      Atlėkiau klausti jūsų patarimo-labai paūmėjo mano vaikelio liga-jam nerealiai niežti, kasosi baisiai, naktį aplamai klykia nuo niežulio, dabar pabudo irgi su klyksmais. Net nežinau, ką čia daryt.
verysad.gif  Manau, kad be hormoninio tepalo neapsieisim. Tik niekaip neapsispręndžiu, kuo tept. Gal Advantan patept veiduką ir pagert Ketotifen (jis niežulį malšina)? g.gif
Parašykit savo nuomonę, ką jūs darytumėt mano atveju. AČIŪ. 4u.gif

Labas,
Kaip liūdna skaityt verysad.gif . O kodėl paūmėjimas? Gal naują kokį produktą valgėt ar gėrėt? Gal naują kremą bandot? Labai sunku patarti g.gif , jūsiškis dar toks mažutis... Aš ne gydytoja, o tik mama, kuri buvo praversta domėtis savo mergaitės liga, nes kitaip... nežinau... tikriausiai jau neįgalumo grupę turėtumėm g.gif . Bet čia labai individualu g.gif .
Kai tepat hormonais žinot tik, kad slopinat simptomus, kad pagerėjimas bus laikinas, o po to bus dar blogiau. Nes nematysit tikrosios būklės. Apie šalutinį poveikį taip pat žinot. Kai neišvengiama... gal...
O dėl antihistamininių - jie nieko negydo. Žinot kaip jie veikia? Jie slopina imunine sistemą, kuri kovoja su alergenais. O jai su jais kovoti vis vien reikia. Prie vaistukų greit priprantama, paskui jokio stebuklo nebūna, tik šalutinis poveikis. Jei geria vaikutis vandenuką gal pabandykit kelis grūdelius jūros druskos ir užgerti vandenuku reikia, sako veikia kaip antihistamininiai.

Nežinau kas geriau ar šiek tiek hormono patept + natūralus drėkiklis, ar koks elidelis g.gif .

Jūsų atveju, jei tikrai žinot, kad yra AS ir nuo jo jums blogėja būklė, būtinai reikia tą priežastį pašalinti. Nu bent aš taip daryčiau. Kiek žinau yra atskira temukė apie AS, ten mamytės galėtų pasidalinti savo patirtim. Aš tik žinau, kad gerąsias bakterijas reikia būtinai duoti. Duodat? Kokias? Gal netinka g.gif ?
Pats populiariausias gydymas - tai antibijotikai, tik reikia, kad tiksliai nustatytių kokie veiktų jūsų AS, kad nebūtų betikslis jų gėrimas.
Vienas iš vaistų yra baktirografas (kalbėjo apie jį AD temukėj), mamytė nomb čia galėtų jus pakonsultuoti. Jai jo gali parvežti iš Baltarusijos lyg, o gal jūsų kokie pažįstami važinėja į Rusiją?
Ar jūs tikit homeopatiniu gydymu? Gal šie ką pasiūlytų g.gif .
Dar iš Latvijos atvažiuoja gydytojas iridologas Olegas Novikovas, tiria pagal akies rainelę. Iridodiagnostika leidžia visą organizmą įvertinti viename regėjimo lauke. Iridologas per keletą minučių įvertina organizmo „kokybę“, jo pradinius pasikeitimus, kurie pasireikš ligomis tik po mėnesių ar metų. Dauguma kitų tyrimo metodų dažnai yra nepakankamai jautrūs tokių pradinių pasikeitimų išaiškinimui.
Metodo vertingumas leidžia iridologui išsiaiškinti daugelį sudėtingų ir nesuprantamų klinikinių atvejų, ypač tada, kai neaiški ligonio kančių priežastis arba atsiranda sunkumų nusprendžiant, kuri iš kelių diagnozių yra teisinga (taip vadinama diferencialinė diagnostika), arba kai neefektyvus ilgai tęsiamas gydymas.
Dar yra Transfer Faktoriai, taip pat yra atskira temukė (buvau įkėlusi nuorodą), ten galima paklausti konkrečiu atveju.
Yra toks maisto papildas Black Walnut. Kaip tik jį dabar trečia diena pradėjom naudot, bet maniškė didesnė smile.gif , nors ir tai mažiukė. Daugiau informacijos apie Black Walnut, galite rasti čia: http://www.unicity.l...on=product&id=4
arba cia: http://www.papildai....ack-walnut.html
Iš natūralių dar kaip tik šiandien ad temukėj kalbėjom gal visai neblogas Agurklių aliejus, bet atsiliepimų dar nėra. Čia http://www.sveikipro...olmuhle-solling ir http://www.kvapunama.../produktas/423/.
Nežinau jūsų nuomonės apie netradicinę ar kaip čia ją pavadinus g.gif mediciną. Pasirinkimas visada jūsų 4u.gif .

Atleiskit, nepaguodžiau verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2010 02 28, 17:37)
Dar yra Transfer Faktoriai, taip pat yra atskira temukė (buvau įkėlusi nuorodą), ten galima paklausti konkrečiu atveju.

O kaip jums sekasi su situo papildu? Zinau, kad geret - ar pasieket kokiu apciuopiamu rezultatu?
Mums tai niekaip su jais nepavyko, n kartu bandziau, tai tik uzsialergindavom ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2010 02 28, 19:37)
Labas,
Kaip liūdna skaityt verysad.gif . O kodėl paūmėjimas? Gal naują kokį produktą valgėt ar gėrėt? Gal naują kremą bandot? Labai sunku patarti g.gif
Ar jūs tikit homeopatiniu gydymu? Gal šie ką pasiūlytų g.gif .

Atleiskit, nepaguodžiau verysad.gif

Deja, paguodėt ir, kaip ir visada, man stiprybės suteikėt.

Nežinau, kodėl paūmėjimas, nes iš naujų pradėjau duoti tik raudonąją arbatą ir įvedžiau naują košę iš kelių grūdų. Gal pastaroji ir netiko g.gif . Patepiau Advantanu ir daviau 0,5 Ketotifeno tabletės . Esu labai prieš ir vieną, ir prieš kitą, bet jau neturėjau iš ko rinktis, nes reikėjo greitai gesint gaisrą. Galgi labai ir nepakenkiau, nes tik tam kartui daviau.
Homeopatiniu gydymu tikiu. Bakteriofagu taipogi. Tik noriu dar pasidaryt pakartotinius tyrimus, ar tikrai yra AS ir ar neturim alergijos maistui. Bet čia po mėnesio viskas. Tada jau kažkam reikės ryžtis.
Dar kartą AČIŪ.
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2010 02 28, 21:20)
Nežinau, kodėl paūmėjimas, nes iš naujų pradėjau duoti tik raudonąją arbatą ir įvedžiau naują košę iš kelių grūdų. Gal pastaroji ir netiko g.gif . Patepiau Advantanu ir daviau 0,5 Ketotifeno tabletės . Esu labai prieš ir vieną, ir prieš kitą, bet jau neturėjau iš ko rinktis, nes reikėjo greitai gesint gaisrą. Galgi labai ir nepakenkiau, nes tik tam kartui daviau.
          Homeopatiniu gydymu tikiu. Bakteriofagu taipogi. Tik noriu dar pasidaryt pakartotinius tyrimus, ar tikrai yra AS ir ar neturim alergijos maistui. Bet čia po mėnesio viskas. Tada jau kažkam reikės ryžtis.
     Dar kartą AČIŪ.

Atleiskit, neistveriu nepakomentavus: Ketotifena visiskai bereikalingai sudavet, nes sitas vaistas sistemingai naudojant pradeda veikti tik po 2 savaiciu, o vienetinis sugirdymas tai tik vaisto ir organizmo gadinimas. Gaisrams gesinti tinkami I kartos antihistamininiai (pvz tavegilis), Ketotifenas yra II kartos antihist.., skirtas ilgam vartojimui.
O raudonoji arbata tai cia ta Rooibos Sod? Na mums tai ji lb netiko, bandziau joje maudyt, nes tipo raso, kad nuo alergiju padeda, bet maniskis kaip uzsidege vos ikelus i vonele, tai ojojoi doh.gif - vos isgriebti spejom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 28 vasario 2010 - 23:29
QUOTE(ausru @ 2010 02 28, 20:48)
O kaip jums sekasi su situo papildu? Zinau, kad geret - ar pasieket kokiu apciuopiamu rezultatu?
Mums tai niekaip su jais nepavyko, n kartu bandziau, tai tik uzsialergindavom ir viskas.

Mažylė gėrė nuo rugpjūčio (aš pati tik mėnesį po 3 kapsules per dieną) po 1 kapsulytę per dieną, paūmėjimas buvo gal g.gif 2 dienas, paskui nei geriau nei blogiau. Patarė padidinti dozę..., padidinau nuo lapkričio po 2 kapsules, bet paūmėjo ir po 3 dienų vėl perėjau prie 1. Iki gruodžio taip ir gėrėm. Paūmėjo (lapkričio gale) ilgesniam laikui, dabar jau nepamenu kiek tai truko, bet būdavo taip: atsikelia lyg viskas tvarkoj, apie pietus parausta skruostukai, po pietų miegelio - barzdukė, vakare jau net paakiai. Ir taip vos ne kasdien. Dar veiduko odelė pasidarė kaip susiraukšlėjusi, kaip sutraukta kažkokia, net nemoku apibūdinti, o odos paviršius pleiskanotas. Nu tada supratau, kad negalim ilgiau taip laukti ir turiu ieškot vėl kažko... TF mečiau šonan smile.gif ir pradėjom kitaip gydytis smile.gif . Jau norėjau papasakoti SM apie rezultatus (ką mums paskyrė tai tikrai buvau užsiminusi smile.gif ), bet... mano buvusi grupiokė turi tokio pat amžiaus mergaitę ir taip pat su tokia problema, plepėjom... pasigyriau, kad mums visai neblogai rolleyes.gif , aišku ji ir užsidegė išbandyti... deja deja jos mergaitei visiškai netiko doh.gif . Tada aš jai pasakodama apie savo mergaitės paūmėjimus, užsiminiau apie TF, ji labai susidomėjo ir aš berinkdama jai info vėl pati "užsikabinau" lotuliukas.gif . Perskaičiau dar kartą ir tą TF temukę, pamaniau vis tik per anksti nutraukiau (gavosi, kad kažkur 4 mėn. gėrė), o reiktų 6-8 mėn., nors aišku individualiai. Tai kadangi jau buvo beveik 2 mėn. pertrauka, tai surašiau trim kontaktais laiškus su klausimais, atsakymo tą dieną nei vieno nesulaukiau, nusivyliau smile.gif, pati tą dieną daviau iš kart 2 kapsules (tikrai nežinau kodėl man taip susišvietė smile.gif ), absoliučiai jokios reakcijos, kitą dieną daviau 4, truputį paregavo... Gavau tuos atsakymus - visi skirtingi smile.gif , reiškia pasirinkimas kaip visada mano smile.gif . Duodu vėl nuo vasario 3 d. skirtingom dozėm nuo 1 iki 6 kapsulių per dieną. Jei toliau taip eisis (tfu, tfu, tfu)... dievaži matom ne žiburiuką tunelio gale, o ŠVIESĄ. Bet manau, kad ne vien TF į šį pagerėjimą atvedė.
Gaila, kad jūsų patirtis su TF kitokia verysad.gif . Bet gal irgi vėliau dar pabandžius tiktų g.gif . O per mp reaguoja?
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2010 03 01, 02:28)
Atleiskit, neistveriu nepakomentavus: Ketotifena visiskai bereikalingai sudavet, nes sitas vaistas sistemingai naudojant pradeda veikti tik po 2 savaiciu, o vienetinis sugirdymas tai tik vaisto ir organizmo gadinimas. Gaisrams gesinti tinkami I kartos antihistamininiai (pvz tavegilis), Ketotifenas yra II kartos antihist.., skirtas ilgam vartojimui.
O raudonoji arbata tai cia ta Rooibos Sod? Na mums tai ji lb netiko, bandziau joje maudyt, nes tipo raso, kad nuo alergiju padeda, bet maniskis kaip uzsidege vos ikelus i vonele, tai ojojoi  doh.gif - vos isgriebti spejom.

Labai džiaugiamės, kad neištvėrėt ir pakomentavot 4u.gif , aš tiek info nežinau blush2.gif , jei ir girdėjusi viena ausim tai neįsidėmėjau to kas mums nebuvo aktualu.
Apie Rooibos arbatą buvau įkėlusi čia http://www.supermama...?...8951&st=468 blush2.gif , bet pas mane tai tik Rooibos užrašyta. O Lapačio arbatą gal bandėt?
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2010 03 01, 00:20)

O tą raudoną arbatą ir naują košę kartu pradėjot duoti? Labai svarbu padaryti bent savaitės pertrauką įvedus vieną naują produktą. Žinau, kad labai sunku laukti, norisi greičiau, daugiau ką duoti, pati kartais suskubindavau... ir ką... reikdavo atsisakyti tada visų naujai įvestų produktų ir iš naujo pradėti smile.gif.
"Gaisrui gesinti" aš per metus esu sunaudojusi nepilnai 2 tabletes tavegilio (po ketvirtį), kai pasiskaičiau apie šalutinį poveikį doh.gif , nors nežinau ar jis jau ten ir gesindavo tą gaisrą g.gif . Parašė mažajai jį, kai įtarė ausų uždegimą, buvo pernai metų Vėlykos, gerbiama ligoninės gydytoja nuspėjo ausų uždegimą ir parašė lašiukus į ausis (aišku plius antibijotikai, kurių nedaviau), nuo jų paraudo ausytės, antrą kart įlašinus sutino, bet jos žodžiais ausų uždegimą vistiek reik gydyti, tai liepė ant nakties duoti tavegilio. Kai nuvykom pas lorą, tai sakė ausytėse dermatitas, va nuo jo tai gali būti net pūlingas ausų uždegimas, gavau bart, kad taip gydžiau doh.gif . Iki tol tikėjau mūsų gydytojais, niekada augindama pirmąją nesigilinau kokius vaistus skiria, net minties nebuvo, kad ne tokius. Nuo to laiko įsikaliau į galvą, kad tavegilis (gal ir kiti) nenuima alerginių reakcijų, tai jei netinka tas produktas ir jį vistiek duodi + antihistamininių vaistų, kurie išoriškai užmaskuoja tikrąją padėtį, bet kas viduj vaikučio darosi kas pasakys? Jei ausytėse po 4 kartų įlašinimo - dermatitas, nors buvo "gelbėjama" tavegiliu doh.gif . Po to neklausiau tokių patarimų: duok vaikui įvairesnio maisto, čia pradinė reakcija, praeis, apsipras... Po pirmos dienos matydavau netinka - viskas, reiškia netinka ir neduodavau. Tada ir gesint nieko nereikėdavo mirksiukas.gif .
Buvo laikas, kad net pasaldintas (man) vanduo atrodė duoda reakciją... labai skanu buvo ir grynas vanduo smile.gif , kad tik viskas eitų geryn...

Kodėl taip ilgai lauksit dėl AS tyrimo?
Dėl tyrimų ar alergiški maisto produktams tikriausiai žinot, kad mažiuliams (nors kartais ir dideliems) ne visada tikslūs jie?
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2010 03 01, 01:28)
O raudonoji arbata tai cia ta Rooibos Sod? Na mums tai ji lb netiko, bandziau joje maudyt, nes tipo raso, kad nuo alergiju padeda, bet maniskis kaip uzsidege vos ikelus i vonele, tai ojojoi  doh.gif - vos isgriebti spejom.

Žinai, vat ir mums taip sutapo, kad vaikas užsidegė nuo tada, kai ją pradėjau duot. Bet, vėlgi, buvo įvesta 7 grūdų košė...pirmą kartą ją daviau.
Naktį gana gerai miegojo vaikas-vietoj 5 kartų kėlėsi tik 2. Ar čia tabletė suveikė, ar oras.... g.gif
Tavegil nusipirkau, vakar l.dvejojau, ar Ketotifen duot, ar Tavegil.
Tavegilo l.mažai rekia, ane-mažiau, nei ketvirtadalio.
Ačiū tau už palaikymą.
Kaip ir visada, lauksiu tavo pasisakymų.
Atsakyti
Sveikos. Aš turiu klausimėlį, ar Kauno klinikose daro imunoglobulino tyrimą nemokamai (pamiršau pati paklaust blush2.gif bet nieko apie kainą neužsiminė)? Ir mums sakė, kad jei alergijos laipsnis didelis (IgE), tai toliau darytų tyrimus nemokamai, ar tai reiškia, kad Kauno klinikose padarytų ir alergenų paletės tyrimą nemokamai? Taip pat alergologė sakė, kad vien imunoglobulino tyrimą neapsimoka daryt, ta prasme prijungt dar kažką, gal vaikas serga, ar gal hemoglobinas žemokas, ar alergenus prijungtų (tai jei tyrimas nemokamas, tai aišku, kad alergenus reikia jungt čia be jokių svarstymų g.gif ). Gal kas susidūrėt?
Atsakyti
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2010 03 01, 09:52)
Mažylė gėrė nuo rugpjūčio (aš pati tik mėnesį po 3 kapsules per dieną) po 1 kapsulytę per dieną, paūmėjimas buvo gal  g.gif 2 dienas, paskui nei geriau nei blogiau. Patarė padidinti dozę..., padidinau nuo lapkričio po 2 kapsules, bet paūmėjo ir po 3 dienų vėl perėjau prie 1. Iki gruodžio taip ir gėrėm. Paūmėjo (lapkričio gale) ilgesniam laikui, dabar jau nepamenu kiek tai truko, bet būdavo taip: atsikelia lyg viskas tvarkoj, apie pietus parausta skruostukai, po pietų miegelio - barzdukė, vakare jau net paakiai. Ir taip vos ne kasdien. Dar veiduko odelė pasidarė kaip susiraukšlėjusi, kaip sutraukta kažkokia, net nemoku apibūdinti, o odos paviršius pleiskanotas. Nu tada supratau, kad negalim ilgiau taip laukti ir turiu ieškot vėl kažko... TF mečiau šonan smile.gif  ir pradėjom kitaip gydytis smile.gif . Jau norėjau papasakoti SM apie rezultatus (ką mums paskyrė tai tikrai buvau užsiminusi smile.gif ), bet... mano buvusi grupiokė turi tokio pat amžiaus mergaitę ir taip pat su tokia problema, plepėjom... pasigyriau, kad mums visai neblogai rolleyes.gif , aišku ji ir užsidegė išbandyti... deja deja jos mergaitei visiškai netiko doh.gif . Tada aš jai pasakodama apie savo mergaitės paūmėjimus, užsiminiau apie TF, ji labai susidomėjo ir aš berinkdama jai info vėl pati "užsikabinau" lotuliukas.gif . Perskaičiau dar kartą ir tą TF temukę, pamaniau vis tik per anksti nutraukiau (gavosi, kad kažkur 4 mėn. gėrė), o reiktų 6-8 mėn., nors aišku individualiai. Tai kadangi jau buvo beveik 2 mėn. pertrauka, tai surašiau trim kontaktais laiškus su klausimais, atsakymo tą dieną nei vieno nesulaukiau, nusivyliau smile.gif, pati tą dieną daviau iš kart 2 kapsules (tikrai nežinau kodėl man taip susišvietė smile.gif ), absoliučiai jokios reakcijos, kitą dieną daviau 4, truputį paregavo... Gavau tuos atsakymus - visi skirtingi smile.gif , reiškia pasirinkimas kaip visada mano smile.gif . Duodu vėl nuo vasario 3 d. skirtingom dozėm nuo 1 iki 6 kapsulių per dieną. Jei toliau taip eisis (tfu, tfu, tfu)... dievaži matom ne žiburiuką tunelio gale, o ŠVIESĄ. Bet manau, kad ne vien TF į šį pagerėjimą atvedė.
Gaila, kad jūsų patirtis su TF kitokia verysad.gif . Bet gal irgi  vėliau dar pabandžius tiktų g.gif . O per mp reaguoja?

O jums kokia nors alergija i karves piena nustatyta? g.gif Nes mums tai 6-ta klase pagal Immulite ir 4-ta pagal Hitachi . Ir su tokia alergija mes negalim net 2 dienu su jais istvert - vos tik suduodu, tuoj visas degte dega, o po paskutinio bandymo dar visas puslem nuejo - dilgeline. Net ant odos patepus akimirskniu dilgeline ismeto - ziauri alergija mums i juos. Zodziu, as sitais papildais galutinai nusivylus - tik platintojai graziai sneka, makaronus kabina, o realybe kitokia.
Beje, is temos apie transfer faktorius SM menka nauda, nes ten vieni platintojai sulinde - Kristinukas, sas, gutute, Paloma, ir kiti.
Atsakyti