Sveikos,o as galwojau tie riesutai,na tai kazkas padaryta ir pavadinta muilo riesutais,o cia tikri,auga ant medziu na geras o tai demes jie issima normaliai kazin nusipirkau fuxsino,tepsim juo,ale jis man tox pusiau veiksmingas
Labutis mamytes Mes turim irgi isberima ir noriu isklausyti jusu nuomones,patarimo.Mano mama ramina,kad tai praeis,bet man vistiek neramu.Musu kleckiukui 1.6men,isberimas ne spuogeliais,bet dememis.Jos sausos,pleiskanotos ,net sakyciau tokios siurkscios ir tik nugaryte ir truputy krutinele aplink spenelius.Seip vaikiukas viska valgo,judrus ,nezinodamas net neytartum,kad kazkas maziukui negerai
mums tai rausta ir pleiskanoja veidukai ir kojites.veidukus tepam IRICAR kremu, o maudomes jautriai odai prausiamuoju aliejum-Eucerin, mums taip patare giditoja ir tikrai padeda.Tik niekaip neatrenku kam mes alergiski lik karves pienui ,turbut darisimes kraujo tirima.gal zinot ar ten tiksliai nustato/
QUOTE(blakstenele @ 2010 02 24, 14:51)
mums tai rausta ir pleiskanoja veidukai ir kojites.veidukus tepam IRICAR kremu, o maudomes jautriai odai prausiamuoju aliejum-Eucerin, mums taip patare giditoja ir tikrai padeda.Tik niekaip neatrenku kam mes alergiski lik karves pienui ,turbut darisimes kraujo tirima.gal zinot ar ten tiksliai nustato/
Mes savo gydytojos klausėme, tai sakė, kad vaikui iki 2 metų jie labai netikslūs. Be to ir alergenų pavyzdžai, kurie tiriami yra "amerikoniški", t.y. pritikyti amerikietiškiems maisto produktams. Tai bandome atsirinkti patys. Kai ką pasiseka nustatyti, kas tikrai aišku - pieno, kiaušinio baltymui, medui, visokiems kečupams, majonezams ir konservantams.
QUOTE(Singė @ 2010 01 20, 13:50)
Gal kuri mamytė atsakys į šiuos mano klausimus????
Gydytoja mums patare gerti ersketuogiu arbata ir tikrai nenusivyliau. Joje gausu vitamino C ir alergijos pozymiu nepastebejau, nors nesityreme ar alergiski ersketuogems, bet matosi ji tinka alergiskiems vaikuciams...
aŠ kartais po IRICAR tepalu patepu kremu VITELLA su cinku.
QUOTE(simile @ 2010 02 23, 17:24)
Labutis mamytes Mes turim irgi isberima ir noriu isklausyti jusu nuomones,patarimo.Mano mama ramina,kad tai praeis,bet man vistiek neramu.Musu kleckiukui 1.6men,isberimas ne spuogeliais,bet dememis.Jos sausos,pleiskanotos ,net sakyciau tokios siurkscios ir tik nugaryte ir truputy krutinele aplink spenelius.Seip vaikiukas viska valgo,judrus ,nezinodamas net neytartum,kad kazkas maziukui negerai
Labas,
Nelaibai suprantu jūsų vaikučio amžiaus , gal vis tik reiktų pas dermatologą ar alergologą apsilankyti , ar homeopatą, čia kas jums priimtiniau . Ar seniai atsirado tos dėmelės? Nedidėja?
Papildyta:
QUOTE(blakstenele @ 2010 02 24, 15:51)
Jei vaikiukas stipriai įaudrintas to alergeno, tai gal būt nustatys, o jei jūs jo vengiat ir mažai turėjo kontakto - dažniausiai neparodo . Nors čia kaip kam. Žinau atvejų kai net ir 3 ir 5 m. vaikui neparodė alergijos tam tikram produktui, nors iš tikro jiems tai buvo didelis alergenas (stipriai reaguodavo suvalgius).
Papildyta:
QUOTE(ausruole @ 2010 02 22, 00:27)
sveikos,
Ir aš jungiuosi prie jūsų. Mums dabar jau beveik septyni mėnesiai, o alergija prasidėjo nuo trečio. Vis kažkaip paskaitinėjusi forume ir iš vyresniųjų vaikų patirties pati gydžiau . Tik kažkaip nei labai pablogėjimo, nei labai didelio pagerėjimo nėra. Mums išbertas beveik visas kūneis, bet nešlapiuoja.Tepu TS, o jeigu smarkiai paberta įmaišau lašelį hormoninio tepalo.
Tik pastebėjau, kad labiausiai išberia vakare, ypatingai po maudymosi .Vis žadu mažinti maudynių skaičių-maudomės kiekvieną vakarą, bet tai savotiškas ritualas prieš miegą.Greičiau užmiegame. Bandėme pilti lakišiaus nuoviro, aliejuko, bet nelabai padeda. Gal kuri dar kitokius metodus išbandėte?
Ir dar dėl TS-nuo jo mažius labai kasosi, gal kai gydo niežti.Tai pradėjau tepti ne vakarais, o ryte, nes būna, kad iki kokių 3 val nakties prasimuisto, kas valandą atsibusdamas.
Ir aš jungiuosi prie jūsų. Mums dabar jau beveik septyni mėnesiai, o alergija prasidėjo nuo trečio. Vis kažkaip paskaitinėjusi forume ir iš vyresniųjų vaikų patirties pati gydžiau . Tik kažkaip nei labai pablogėjimo, nei labai didelio pagerėjimo nėra. Mums išbertas beveik visas kūneis, bet nešlapiuoja.Tepu TS, o jeigu smarkiai paberta įmaišau lašelį hormoninio tepalo.
Tik pastebėjau, kad labiausiai išberia vakare, ypatingai po maudymosi .Vis žadu mažinti maudynių skaičių-maudomės kiekvieną vakarą, bet tai savotiškas ritualas prieš miegą.Greičiau užmiegame. Bandėme pilti lakišiaus nuoviro, aliejuko, bet nelabai padeda. Gal kuri dar kitokius metodus išbandėte?
Ir dar dėl TS-nuo jo mažius labai kasosi, gal kai gydo niežti.Tai pradėjau tepti ne vakarais, o ryte, nes būna, kad iki kokių 3 val nakties prasimuisto, kas valandą atsibusdamas.
Gali ir TS alergizuoti , o dar kuo bandėt tepti?
Mamytė Granatas siūlo maudyti su avižų pienu. Jei jūs nealergiški avižoms galit pabandyti. Sakė reikia pirkti ekologišką avižų pieną rimi tikrai būna tetrapake su raudonu (ne oranžiniu, tas su kalciu). Į vonelę reikia pilti pusė pokelio.
Sėkmės
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2010 02 24, 23:20)
Gali ir TS alergizuoti , o dar kuo bandėt tepti?
Mamytė Granatas siūlo maudyti su avižų pienu. Jei jūs nealergiški avižoms galit pabandyti. Sakė reikia pirkti ekologišką avižų pieną rimi tikrai būna tetrapake su raudonu (ne oranžiniu, tas su kalciu). Į vonelę reikia pilti pusė pokelio.
Sėkmės
Sėkmės
Tepėmės dar A-derma kremu. Bet norėjosi kažko natūralesnio ir pigesnio .A-derma tepėme du kartus per dieną ir tai oda gana sausa buvo, o nuo TS ji išbūna drėgna visą dieną.
Reikės pabandyti avižų pieną.
QUOTE(Valabi @ 2010 02 22, 11:01)
mano suneliui kaip tik prasideda saltasis periodas taip oda siurksti pasirado, plemeliais ismeta, turim AD, tepam su essex ir ciut imaisau cutivat, o baisiaisia beda yra ikandimai pvz. uodo tokiais puškiais ismeta, kieti, dideli, nusidrasko, uzpuliuoja, kol uzsigydom ir menesiu prisireikia gydytoja patare su briliantine zaluma patept ir fenistiniu, kad neniezetu, ziu.., kad ŠŠšš gaunas tai fucidin H tepames, na aisku Zirtec, bet kasosi baisiausiai
Galima nuo 2m. daryt ta tyrima,anksciau ar daryt ar ne - gincytinas reikalas. O jus hormonus vartojat ir pagerejimo nebuna ? As nuo uodu pirkdavai tepala,kai buvo mazas sunus ,tik pavadinimo nepamenu ir nebrandu LT.Bandysiu ieskot kazkur toliau,nes jis nealergizuodavo ir saugodavo nuo erkiu ir uodu.Pamenu tik,kad skaiciu pavadinimo gale buvo
QUOTE(simile @ 2010 02 23, 15:24)
Alergiukai yra sveiki vaikai,jie zaidzia,judrus linksmi,tik negali valgyt ko nori ir kt. Tai ne fizinis susirgimas,na,jei paliecia zarnyna,tai galima viduriavimas,o vis akita perstinti oda,ko nemalonuma jaucia tik pats vaikiukas
Issireiskimas - alerginis berimas,nereiskia ,kad turi but spuogai. Nepyk,kad nepaguodziau.Kaltininkas gali but ir maistas,ir dantu pasta,ir kita.
Merginos, ku jūs tą taukmedžio sviestą perkat, kiek jis kainuoja. AČIŪ už info.
QUOTE(Singė @ 2010 02 25, 15:26)
Merginos, ku jūs tą taukmedžio sviestą perkat, kiek jis kainuoja. AČIŪ už info.
Perka tai kas kur, dažniausiai iš Akomos siunčiasi http://www.akomaskincare.co.uk/ (reikia kreditinę kortelę turėti, bet sako, kad žymiai pigiau nei Lietuvoj pirkti, nežinau kiek tiksliai, nes nesisiunčiau), bet...yra ir Lietuvoj pirkti http://www.hiperfarm...taukmedzio_40ml arba http://www.natures-l...iu_sviestas.php (aš tai čia pirkau ).
Emu aliejus (taip pat galima siųstis iš UK) arba http://www.supermama...howtopic=556628
Papildyta:
QUOTE(simile @ 2010 02 25, 01:13)
Vaikiukui 1m.6men.Plemeliai didejo,bet dabar apstojo ,atsirado gal pries kokia 2-3sav.ir apskritai jo odyte siurksti pasidariusi
Gal turit įtarimų? Turit kokių augintinių (gyvūnėlių)?Kažkoks maistas? Gal citrusinių vaisių valgė, gal padauginot kiaušinių, pieno produktų ? Sunku atsekt, kai iki tol vaikas sveikas ir viską valgo, net negalvoji ko ir kiek valgo . Pabandykit pastebėt, gal pavyks kokį ryšį pamatyt , sausą odelę reiktų padrėkinti .
Papildyta:
QUOTE(ausruole @ 2010 02 25, 01:21)
Tepėmės dar A-derma kremu. Bet norėjosi kažko natūralesnio ir pigesnio .A-derma tepėme du kartus per dieną ir tai oda gana sausa buvo, o nuo TS ji išbūna drėgna visą dieną.
Tai va, kad čia irgi kiekvienam individualiai. Natūralūs taip pat gali alergizuoti. Reiktų dar kokią priemonę išbandyt
Tikriausiai žinote, bet parašysiu dar kartelį , bet kokį drėkiklį aliejų ar kremą geriausiai tepti prieš tai truputį padrėkinus odelę vandenuku, tada drėgmė kaip "užrakinama" ant odos. Po maudynių negalima trinti rankšluosčiu, tik švelniai nusausinti, kad dar truputis drėgmės liktų.