Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiški vaikučiai

QUOTE(Lejute @ 2010 02 07, 21:19)
hmzz..tai gal ir as nebetepsiu,tai kuo cia mum tept,taukmedis ispradziu labai patiko,bet dbr kazkaip neiko nebereiskia jis g.gif o

kodel ne tepsi, ar nepadeda TS?? a veiduka tikrai ne reiketu ax.gif
As tai tepu veida su riebu kremu a kitos vietos sumaisiau TS su migdolu alejuku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~MILENA~: 07 vasario 2010 - 20:40
ne ne as ir kuna tepdavau,ispradziu tauo smagiai denges ir ta oda tokia kaip kudikio buwo,bet weliau tas pats tepta ar netepta g.gif o maniskiui barzda ziauriai beria,nusikaso slapiuoja,bet skiria tik hormoninius visokius g.gif kox cia weidui is geresniu wariantu kremu butu,nehormoniniu g.gif kiu naujowiu mazu yra be exepialiu sebamedu,ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Lejute @ 2010 02 07, 23:35)
ne ne as ir kuna tepdavau,ispradziu tauo smagiai denges ir ta oda tokia kaip kudikio buwo,bet weliau tas pats tepta ar netepta g.gif o maniskiui barzda ziauriai beria,nusikaso slapiuoja,bet skiria tik hormoninius visokius g.gif kox cia weidui is geresniu wariantu kremu butu,nehormoniniu g.gif kiu naujowiu mazu yra be exepialiu sebamedu,ir t.t.

Mums kažkiek gelbsti IRICAR tepalas. Pabandykit, gal ir jums padės. Jis yra natūralus.
Štai čia nuoroda (aprašymas):
http://www.imuniteta...cija.php?vid=13
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singė: 07 vasario 2010 - 21:47
QUOTE(mintarė @ 2010 02 07, 10:39)
sveikos mamytes
mano mazyle labai alergiska, veidelis  labai nupleiskanojes.pasiskaiciau apie taukmedzio sviesto  nauda. pabandem ir mes. pasitepem tik vakar. dabar tos vietos kur buvo labai nupleiskanoje paraudo. tai taip ir nesupratau ar ji alergiska tam sviestui, ar tiesiog pleiskanytes taip salinasi. gal kas gali patarti.  siandien bijau tepti, kad nesuerzinciau. verysad.gif

mūsų alergologė išreiškė tokią nuomonę, kad alergiukai dažnai reaguoja į tai kas natūralu. Rekomendavo suaktyvėjus alergijai netepti Weledos aliejuku (dėl medetkų), žydėjimo metu nemaudyti žolių voniose g.gif aš irgi laukiu TS, knieti išbandyti, skaičiau gerų atsiliepimų, bet turiu omeny, kad nebūtinai visiems jis gali tikti. Jūsų vietoj palaukčiau, kada odelė aprims ir pabandyčiau kitoje vietoje, gal pradžioj ant švarios odos lopinėlio, kad būtų matyt, ar oda nesusierzina, o ne iš karto ant probleminės vietos wink.gif
Atsakyti
labas rytas singe aciu 4u.gif bandysim sita tada pirkt,ps ka domina 11diena ,camelios vaistinei wiskam 15procentu nuoolaida rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lejute: 08 vasario 2010 - 09:00
QUOTE(Singė @ 2010 02 02, 14:28)
Sveikos,mamytės,
Norėjau paklausti, ar nors vieną vaikutį sualergizavo nuo miežinės košės. Juk ji iš tų, kurios mažiausiai alergizuoja, bet man susivaideno, kad išbėrė labiau.
Papildyta:
laugene, beje, kaip jums sekasi.

Sveikos mamytes: na kiek jau cia daug prirasyta blush2.gif kaip smagu kad patirtim dalinates. na mums jau kur kasssssssss geriau net bijau taip issireiksti, pas mazyte odele tokia minksta ir svelni kad net nuo gimimo nei karto tokia nebuvo, netepiau niekuom apart EXCPIAL LIOLOTIO U. jau sito tai pavariau gerai 4u.gif kad dregna beveik visa laika buvo. Aisku buvom pas gydytojus, alergologe, nes mums dar gavosi didele reakcija nuo suniuku (as taip itariu- jorksyro)nes as ir pati esu su alergija tai jau man po valandos laiko bunant prie suniuko pradejo baisiai nosis teketi, akys persteti, tad manau kad mazge irgi paveike nemazai, nes ji ant rytdienos dar tragiskesnes bukles pasidare, visa kkaip tarka sausa, ir spuogiukais nuejusi. tad gydytoja suleido mums DEKSAMETAZONO israse gaminamo tepalo su cutivate, aiskiai, as ji nusipirkau bet netepliojau kai cia prisikaiciau visokiu baisybiu apie juos. unsure.gif
ant rytdienos bukle iskart lb pagerejo, ir iki dbr kol kas viskas puiku, tfu tfu nusispjovus blush2.gif nzn kaip bus dar veliau bet aiskiai lb bijau kad dar lb paskiau viskas neislystu isroren. verysad.gif bet pagyvensim pamatysim ir beabejo dietukes kaip visada laikomes, jokiu papildomu produktuku doh.gif kaip visada grikiai, ryziai, kalakutiena ir bulves ir taip jau beveik metai verysad.gif is vaisiu savalgom: banana, kriauses, obuoliuko. sulciu gerem: hipp tik obuolines, bet ir tas jau kuri laika nutraukiau. namie isverdu spanguoliu kisieliaus. kartais paragaunam kefyro, jogurto lb mazai, bandem isivest truputi grietines i sriubyte tai po situ visu isberimu ismetem unsure.gif .taip ir gyvenam kol kas. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinap @ 2010 02 08, 00:25)
mūsų alergologė išreiškė tokią nuomonę, kad alergiukai dažnai reaguoja į tai kas natūralu. Rekomendavo suaktyvėjus alergijai netepti Weledos aliejuku (dėl medetkų), žydėjimo metu nemaudyti žolių voniose g.gif aš irgi laukiu TS, knieti išbandyti, skaičiau gerų atsiliepimų, bet turiu omeny, kad nebūtinai visiems jis gali tikti. Jūsų vietoj palaukčiau, kada odelė aprims ir pabandyčiau kitoje vietoje, gal pradžioj ant švarios odos lopinėlio, kad būtų matyt, ar oda nesusierzina, o ne iš karto ant probleminės vietos wink.gif

Mes esame isbande TS sviestuka, bent mano pupai buvo lb gera. Jos rankytes vidine puse nuo pazastukiu iki alkuniu buvo siaubingai sausa, tad pabandziau TS pasakiskai viska sutvarke,net neparaudo niekas, o odele atsistate. Dbr laukiam vel pareinant nes viska saunaudojom jau. bet mums kol kas puikiai gelbsti Excpial lipolotio U. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2010 02 02, 21:17)
""
Mergaites, mp lieka vertingas ir kokybiškas net jeigu mama nevalgo t.t. produktų, ir tikrai neverta atsisakyti žindymo dėl to, kad vaikas yra alergiškas. Aš radau tokią info "Jeigu neaišku kas alergizuoja, galima dvi savaitės nenaudoti vieną iš dažniausiai alergizuojančių produktų. Jeigu per tas dvi savaitės požymiai neišnyko, tą produktą vėl naudot, bet nevalgyti kažko kito. Negalima iš viso atsisakyti maisto - čia tiesus kelias nujunkimo link - ne kiek dėl vaiko sveikatos, kiek dėl mamos fizinio ir emocinio išsekimo". Deja deja man netiko šitas būdas, nes manoji alergiška pasirodė beveik viskam. Todėl mano racionas (neturėjau pasirinkimo, nes tikrai būtų pavažiavęs stogas smile.gif ) buvo savaitę virtos bulvės ir vanduo, antrą savaitę + sinlac košė, trečią... Tikrai nebuvo lengva ir skrandis sustreikavo, nenorėjo priimti tokio maisto..., bet tas sunkumas praeity... Tikrai nesakau darykit taip kaip aš. Žinau viena mamytė tikrai bandė taip pat tokį metodą, ji pasirinko ryžius, o jie vaikiuką dar labiau įalergizavo doh.gif , visad reikia labai labai stebėti situaciją.
Nors kuriam laikui (man ilgam - 3 mėn) atrinkom tik bulvę, miežius, soras, kukurūzus ir bananą, nu ir + grynas vanduo, situacija buvo nebloga, bėrimai beveik nematomi, bet kartais pasirodydavo, tada išmečiau dar ir kukurūzus, ir bananus... Dabar valgom jau daugiau smile.gif, bet su sveikų vaikų racionu tai nesilyginam. MP vis dar maitinu, nors nemaitinant alergenus atrinkti būtų gal lengviau. 

Iš jūsų raciono pirmiausiai išmesčiau morką ir burokėlį."""

Pritariu buroka ir morka butinai mest lauk blush2.gif nes mus jie baisiai veike, nors valgiau tik as pati.

Tiesiog mamyte nemanau kad lengviau atrinktum jei nematintum savuoju pienuku, gi mes ta pati valgom ka musu vaikai lotuliukas.gif tad nera ka atmesti ir taip mirksiukas.gif o manau kad MP tik gelbsti musu situacijoje, nes kazkaip susidaro ispudis kad todel kad mes taip ilgai matinam dar musu vaikiuku bukle palyginus gera blush2.gif lb atsiprasau kad taip issireiskiau kitu mamyciu, as visu temukiu neperskaiciau tikrai,gal but kitos ir maitina bet ju bukle sunki, bet manau kad MP tik i nauda esant tokiems musu vaikeliams. kazkodel man atip susiformavo nuomone jog butu dar didesne tragedija jei nemaitintume pacios. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laugene @ 2010 02 08, 11:42)
Pritariu buroka ir morka butinai mest lauk  blush2.gif  nes mus jie baisiai veike, nors valgiau tik as pati.

Tiesiog mamyte nemanau kad lengviau atrinktum jei nematintum savuoju pienuku, gi mes ta pati valgom ka musu vaikai  lotuliukas.gif  tad nera ka atmesti ir taip  mirksiukas.gif o manau kad MP tik gelbsti musu situacijoje, nes kazkaip susidaro ispudis kad todel kad mes taip ilgai matinam dar musu vaikiuku bukle  palyginus gera  blush2.gif  lb atsiprasau kad taip issireiskiau kitu mamyciu, as visu temukiu neperskaiciau tikrai,gal but kitos ir maitina bet ju bukle sunki, bet manau kad MP tik i nauda esant tokiems musu vaikeliams. kazkodel man atip susiformavo nuomone jog butu dar didesne tragedija jei nemaitintume pacios.  4u.gif

Musu situacija buvo kitokia - kol maitinau MP, ziauriai bere maze. Kai likom tik ant NEOCATE - viskas susitvarke, odele buvo lygut lygutele, net ir valgant papildoma maisteli (net morkas, burokus). Nors mano pienas buvo istirtas ir jokio "blogio" jame nebuvo rasta...
Tikriausiai kiekvienoje situacijoje skirtingai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruze @ 2010 02 08, 13:45)
Musu situacija buvo kitokia - kol maitinau MP, ziauriai bere maze. Kai likom tik ant NEOCATE - viskas susitvarke, odele buvo lygut lygutele, net ir valgant papildoma maisteli (net morkas, burokus). Nors mano pienas buvo istirtas ir jokio "blogio" jame nebuvo rasta...
Tikriausiai kiekvienoje situacijoje skirtingai mirksiukas.gif

Tikrai, kad kiekviena situacija yra l.individuali.
Mums NEOCATE nepadėjo, bet pas mus alergijos nerado-tik AS.
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2010 02 08, 14:30)
Tikrai, kad kiekviena situacija yra l.individuali.
Mums NEOCATE nepadėjo, bet pas mus alergijos nerado-tik AS.

O KAS TAS AS?? 4u.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laugene @ 2010 02 08, 16:49)
O KAS TAS AS?? 4u.gif  blush2.gif  blush2.gif

AUksinis stafilokokas.
Papildyta:
na infekcija.....
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2010 02 08, 16:58)
AUksinis stafilokokas.
Papildyta:
na infekcija.....

jau paskaiciau kelis lapus atgal ir supratau. blush2.gif mirksiukas.gif pas mus tipo itarinejo stafilokoka kiek praverkiau siaubas kai pamenu net israse baisaus stiprumo antibiotikus, kol apsisvieciau eilini kart SM kad taip buna beveik pas visus, ir net antibu nereikejo bet jau buvo saukstai po pietu verysad.gif verysad.gif verysad.gif o kus jis jum yra?? nes mes tai visalaika tyrem zarnyne ar nera??
Atsakyti