QUOTE(Singė @ 2010 02 02, 14:28)
Sveikos,mamytės,
Norėjau paklausti, ar nors vieną vaikutį sualergizavo nuo miežinės košės. Juk ji iš tų, kurios mažiausiai alergizuoja, bet man susivaideno, kad išbėrė labiau.
Papildyta:
laugene, beje, kaip jums sekasi.
Sveikos mamytes: na kiek jau cia daug prirasyta
kaip smagu kad patirtim dalinates. na mums jau kur kasssssssss geriau net bijau taip issireiksti, pas mazyte odele tokia minksta ir svelni kad net nuo gimimo nei karto tokia nebuvo, netepiau niekuom apart EXCPIAL LIOLOTIO U. jau sito tai pavariau gerai
kad dregna beveik visa laika buvo. Aisku buvom pas gydytojus, alergologe, nes mums dar gavosi didele reakcija nuo suniuku (as taip itariu- jorksyro)nes as ir pati esu su alergija tai jau man po valandos laiko bunant prie suniuko pradejo baisiai nosis teketi, akys persteti, tad manau kad mazge irgi paveike nemazai, nes ji ant rytdienos dar tragiskesnes bukles pasidare, visa kkaip tarka sausa, ir spuogiukais nuejusi. tad gydytoja suleido mums DEKSAMETAZONO israse gaminamo tepalo su cutivate, aiskiai, as ji nusipirkau bet netepliojau kai cia prisikaiciau visokiu baisybiu apie juos.
ant rytdienos bukle iskart lb pagerejo, ir iki dbr kol kas viskas puiku, tfu tfu nusispjovus
nzn kaip bus dar veliau bet aiskiai lb bijau kad dar lb paskiau viskas neislystu isroren.
bet pagyvensim pamatysim ir beabejo dietukes kaip visada laikomes, jokiu papildomu produktuku
kaip visada grikiai, ryziai, kalakutiena ir bulves ir taip jau beveik metai
is vaisiu savalgom: banana, kriauses, obuoliuko. sulciu gerem: hipp tik obuolines, bet ir tas jau kuri laika nutraukiau. namie isverdu spanguoliu kisieliaus. kartais paragaunam kefyro, jogurto lb mazai, bandem isivest truputi grietines i sriubyte tai po situ visu isberimu ismetem
.taip ir gyvenam kol kas.
Papildyta:
QUOTE(kristinap @ 2010 02 08, 00:25)
mūsų alergologė išreiškė tokią nuomonę, kad alergiukai dažnai reaguoja į tai kas natūralu. Rekomendavo suaktyvėjus alergijai netepti Weledos aliejuku (dėl medetkų), žydėjimo metu nemaudyti žolių voniose
aš irgi laukiu TS, knieti išbandyti, skaičiau gerų atsiliepimų, bet turiu omeny, kad nebūtinai visiems jis gali tikti. Jūsų vietoj palaukčiau, kada odelė aprims ir pabandyčiau kitoje vietoje, gal pradžioj ant švarios odos lopinėlio, kad būtų matyt, ar oda nesusierzina, o ne iš karto ant probleminės vietos
Mes esame isbande TS sviestuka, bent mano pupai buvo lb gera. Jos rankytes vidine puse nuo pazastukiu iki alkuniu buvo siaubingai sausa, tad pabandziau TS pasakiskai viska sutvarke,net neparaudo niekas, o odele atsistate. Dbr laukiam vel pareinant nes viska saunaudojom jau. bet mums kol kas puikiai gelbsti Excpial lipolotio U.