Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiški vaikučiai

QUOTE(tiesiog mamytė @ 2010 02 05, 17:36)
Rašei, kad pas jus yra AS ant odos, o žarnyne?

AS yra žarnyne. Mums vadinamos alergijos nenustatė-iššaukia bėrimus AS.....
Atsakyti
Tiesa, aš pati absoliučiai nemaitinu vaikelio, tik mišinukais, košytėm, triušiena su bulve.
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2010 02 04, 23:22)
Ir as galvojau taip daryti, bet baisu, o jei jis alergiskas butent ryziams? Ryziai man tai skanu, nebutu kankyne. tik is kitos pusees, o jei isialergizuos jiems? gal reikia rimtai pabandyti, o tai vel pablogejimas zandu g.gif

tai galit ryzius ir bulves bandyt, per pora dienu neissialergizuos, aviena ,sako, nealergiska, as dabar ir vaikuciui duodu, kai jis pradejo papildomai valgyt-HIPPO obuoliu melyniu tyrele tinka, pati valgiau ir jautiena, o pvz. nuo kopusto, salotu lapu-vaidenosi, kad beria rolleyes.gif vasara valgem alyvinius obuolius, kalafiorai, cukinijos namines.Hippo jautienos ruosinukas tinka.Valgiau rugine bemiele duona, ir dar svarbiausia, kad kvieciai tinka. Maniskiui, speju, netinka pieno baltymai, bet kokie produktai, kur yra pieno-pvz,pieniski dziuveseliai- o gal ir ne rolleyes.gif
O TEPALAI -TIK PACIOS ODELES BUVIUI PAGERINTI, JEI NUO MAISTO BERIA-TAI PASIRINKUS TEISINGUS PRODUKTUS-IR TEPALU NEREIKES(aisku, jei ne pacios odeles problema)Bandem ir sintetinius-minimaliai-nes nakti uz rankyciu reikejo laikyt, kad nenusidraskytu-niekas nepadejo. Jei pasieki taip, kad parenki teisingus produktus-ir odele grazi. Ejom pas homeopatus-zinau ne viena atveji-kai padejo, nors net hormoniniai buvo bejegiai. Cia reik daug kantrybes. smile.gif
Atsakyti
O kaip atrodo oda, kai yra odos infekcija? Skiriasi nuo tarkim AD?
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2010 02 05, 20:09)
O kaip atrodo oda, kai yra odos infekcija? Skiriasi nuo tarkim AD?

Manau jei tik AD, tai šlapiuoti tikrai neturi. Kadangi ir prie AD odelę niežti, ji būna sausa, tai vaikiukas kasydamasis gali užkrėsti. Žinoma visada geriau pasitarti su gydytojais. Kai odelė tik dėl alergenų paberta, kai negauna vaikutis alergenų, praeina bėrimas be didelių pastangų, pagal poreikį ją padrėkinant, kai būna infekcija - jau reikia kitų priemonių.
Papildyta:
QUOTE(Singė @ 2010 02 05, 19:39)
AS yra žarnyne. Mums vadinamos alergijos nenustatė-iššaukia bėrimus  AS.....

Kaip gydytote? Rašėt bandot natūraliai gydyti, kaip ir kuo?
Atsakyti
Mano dukriukas alergiskas kvieciams ir pieno baltymui...
O gimtadienis arteja. Net neismanau kaip vaikui svente padaryti - jokio skanumyno, issk. vaisius negaliu pasiulyti...

Beda. Idomu tik kada dazniausiai baigiasi maisto alergijos ir prasideda tos, kurios siejasi su kitais organais, pvz., kvepavimo takais.
Papildyta:
t.y. norejau pasakyti kada baigiasi tos, kurios susijusios su oda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2010 02 05, 20:02)
Tiesa, aš pati absoliučiai nemaitinu vaikelio, tik mišinukais, košytėm, triušiena su bulve.

Nepriklausomai maitinat vaikelį mp ar mišinėliu turit rūpintis ir savo sveikata mirksiukas.gif , juk rašot "Pavargau nuo nemigo naktų, nuo jo pastovaus kąsymosi, prabudimo, blaškymosi. Kartais tokia panika apima, kad, atrodo, . "
Dažnai mes mamos sakom, kad mums galvą skauda tik dėl vaikučio ir nesirūpinam savo sveikata. Visas tas nuovargis ir nerimas labai blogai veikia pačių sveikatą, todėl tikrai reikia ir savo sveikata rūpintis. Tikit homeopatija? Nueitumėt išsitirt, kad ir folio metodu, oi kiek papasakotų jums... Parinktų ką pagert jums...
Labai jus suprantu, pati neatsimenu kada esu išsimiegojusi, o vaikučiams reikia sveikų mamyčių ir dar ilgai ilgai reikės wub.gif .
Papildyta:
QUOTE(LaNinja @ 2010 02 06, 19:25)
O gimtadienis arteja. Net neismanau kaip vaikui svente padaryti - jokio skanumyno, issk. vaisius negaliu pasiulyti...

Beda. Idomu tik kada dazniausiai baigiasi maisto alergijos ir prasideda tos, kurios siejasi su kitais organais, pvz., kvepavimo takais.
Papildyta:
t.y. norejau pasakyti kada baigiasi tos, kurios susijusios su oda  biggrin.gif

O tos kur susijusios su oda bėdelės kaip kam... gali ir visai nepasibaigt verysad.gif .

O kodėl galvojat, kad vienų metukų vaikui jau reikia skanumynų? biggrin.gif, čia daugiau tėveliam norisi tos šventės smile.gif .
Kad man jūsų vaikučio alergiją, tik tiek mažai kam alergiška mirksiukas.gif .

Labai puikiai gali tikti žėlė tortas, paimat natūralias sultis arba išsiverdu kompotą (tokį stipresnį) ir sumaišau su želatina, iš uogyčių galima visokių vaizdelių prigalvoti, darau kelių sluoksnių pvz. spanguolių, obuolių arba kriaušių, vyšnių arba mėlynių ir skanaus thumbup.gif .
Dar galima kisielių tokį tirštesnį pagaminti ir labai skanu smile.gif .
O miežiam, grikiam ar kukurūzam nealergiška? Oi kokių sausainiukų galima prikept... mirksiukas.gif
Nu daugiau greit nepamenu ax.gif , bet manau tikrai rasit kuo pradžiugint savo angeliukę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2010 02 06, 16:20)
Manau jei tik AD, tai šlapiuoti tikrai neturi. Kadangi ir prie AD odelę niežti, ji būna sausa, tai vaikiukas kasydamasis gali užkrėsti. Žinoma visada geriau pasitarti su gydytojais. Kai odelė tik dėl alergenų paberta, kai negauna vaikutis alergenų, praeina bėrimas be didelių pastangų, pagal poreikį ją padrėkinant, kai būna infekcija - jau reikia kitų priemonių.

ka skiria gydytojai slapiavimo atveju?
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2010 02 07, 00:25)
ka skiria gydytojai slapiavimo atveju?

tepa metileno mėliu...
Papildyta:
QUOTE(LaNinja @ 2010 02 06, 17:25)

Papildyta:
t.y. norejau pasakyti kada baigiasi tos, kurios susijusios su oda  biggrin.gif

pavydžiu, juodai, mano mažius nealergiškas tik kiaulienai ir kalakutienai ( o mėsos nemėgsta), kitiems produktams alergiškas, ypač kiaušiniams, pienui ir ryžiams..., klausiau gydytojos ką daryt, tai sakė, kad kad tų kuriems ypač alergiškas neduot visai, o kitus po truputį duoti, nes valgyti gi reikia mirksiukas.gif ...
[[color=purple]merginos kadangi mano mažius alergiškas žiauriai ir jam nustatytas sunkus atopinis dermatitas ir aibė kitų alerginių ligų, nebežinau ką daryti, gal kuri nors savo vaikį rengiat DermaSilk apatiniais, gal galit pasidalinti patirtimi, ar pasiteisina tokios investicijos? 4u.gif[/size]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voras34: 07 vasario 2010 - 00:04
QUOTE(voras34 @ 2010 02 06, 23:57)
tepa metileno mėliu...

pavydžiu, juodai, mano mažius nealergiškas tik kiaulienai ir kalakutienai ( o mėsos nemėgsta), kitiems produktams alergiškas, ypač kiaušiniams, pienui ir ryžiams..., klausiau gydytojos ką daryt, tai sakė, kad kad tų kuriems ypač alergiškas neduot visai, o kitus po truputį duoti, nes valgyti gi reikia mirksiukas.gif ...

vadinasi, kazkokiu tai budu dezinkefuoja... g.gif
nedaug info apie si meli lietuviskai internete

Skamba liudnokai (ziurint is dabartinio mano maziaus ligos tasko), vaikinukas gi didelis jau...
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2010 02 07, 01:05)
vadinasi, kazkokiu tai budu dezinkefuoja...  g.gif
nedaug info apie si meli lietuviskai internete

Skamba liudnokai (ziurint is dabartinio mano maziaus ligos tasko), vaikinukas gi didelis jau...

nežinau, kokia situacija pas jus su alergija, galėtumėm pabendrauti per skype, bet šiuo metu gulim ligoninėj su Antanu, tai nėra galimybės, kiek suprantu šlapiuoja bėrimas, galiu paguosti tik tuo, kad tai laikina, randų nelieka, viskas praeina( žinau iš patirties su vyresnėliu, šlapiavo skruostai siaubingai, dabar jokio atsiminimo apie tai nėra..)
PS.galit rašyt į AŽ jau tapau alergijos " specu"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voras34: 07 vasario 2010 - 00:17
QUOTE(voras34 @ 2010 02 07, 00:15)
nežinau, kokia situacija pas jus su alergija, galėtumėm pabendrauti per skype, bet šiuo metu gulim ligoninėj su Antanu, tai nėra galimybės, kiek suprantu šlapiuoja bėrimas, galiu paguosti tik tuo, kad tai laikina, randų nelieka, viskas praeina (zinau iš patirties su vyresnėliu, šlapiavo skruostai siaubingai, dabar jokio atsiminimo apie tai nėra..)

PS.galit rašyt į AŽ jau tapau alergijos " specu"

O kaip tokius specus paguosti?

Aciu 4u.gif

Atsakyti