QUOTE(Singė @ 2010 02 05, 20:02)
Tiesa, aš pati absoliučiai nemaitinu vaikelio, tik mišinukais, košytėm, triušiena su bulve.
Nepriklausomai maitinat vaikelį mp ar mišinėliu turit rūpintis ir savo sveikata
, juk rašot "Pavargau nuo nemigo naktų, nuo jo pastovaus kąsymosi, prabudimo, blaškymosi. Kartais tokia panika apima, kad, atrodo, . "
Dažnai mes mamos sakom, kad mums galvą skauda tik dėl vaikučio ir nesirūpinam savo sveikata. Visas tas nuovargis ir nerimas labai blogai veikia pačių sveikatą, todėl tikrai reikia ir savo sveikata rūpintis. Tikit homeopatija? Nueitumėt išsitirt, kad ir folio metodu, oi kiek papasakotų jums... Parinktų ką pagert jums...
Labai jus suprantu, pati neatsimenu kada esu išsimiegojusi, o vaikučiams reikia sveikų mamyčių ir dar ilgai ilgai reikės
.
Papildyta:
QUOTE(LaNinja @ 2010 02 06, 19:25)
Mano dukriukas alergiskas kvieciams ir pieno baltymui...
O gimtadienis arteja. Net neismanau kaip vaikui svente padaryti - jokio skanumyno, issk. vaisius negaliu pasiulyti...
Beda. Idomu tik kada dazniausiai baigiasi maisto alergijos ir prasideda tos, kurios siejasi su kitais organais, pvz., kvepavimo takais.
Papildyta:
t.y. norejau pasakyti kada baigiasi tos, kurios susijusios su oda
O tos kur susijusios su oda bėdelės kaip kam... gali ir visai nepasibaigt
.
O kodėl galvojat, kad vienų metukų vaikui jau reikia skanumynų?
, čia daugiau tėveliam norisi tos šventės
.
Kad man jūsų vaikučio alergiją, tik tiek mažai kam alergiška
.
Labai puikiai gali tikti žėlė tortas, paimat natūralias sultis arba išsiverdu kompotą (tokį stipresnį) ir sumaišau su želatina, iš uogyčių galima visokių vaizdelių prigalvoti, darau kelių sluoksnių pvz. spanguolių, obuolių arba kriaušių, vyšnių arba mėlynių ir skanaus
.
Dar galima kisielių tokį tirštesnį pagaminti ir labai skanu
.
O miežiam, grikiam ar kukurūzam nealergiška? Oi kokių sausainiukų galima prikept...
Nu daugiau greit nepamenu
, bet manau tikrai rasit kuo pradžiugint savo angeliukę