Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiški vaikučiai

Sveikos,

na i si skyreli teko pirma karta uzsukti. Islindo mano dukrytei alergija ( beveik 2 m). Isbere zandukus stipriai, truputi kojas ir rankas, tokiais spuogais, kasosi vargsyte. Jau rankos ziuriu iki krauju sad.gif . Pas gyd. radau tik privaciai uzsiregistruoti ir tik treciadieniui, nuo vakar nutraukiau pieno produktus, nes nemazai pastaruoju metu gavo, bet nezinau ar nuo to. Sakykit, kaip greitai praeina tie spuogai nuo to, kai jau nebegauna alergeno? Galva suku nuo ko gali buti, anksciau nei karto. Aisku ji tuo spuogelius kasosi, kuo daugiau tuo jie dideja, stebiu, kad ne daugeja, sakiau apsipiesiu ir ziuresiu.
Bijausi kuom tepti, kad dar labiau nesuerzinciau. Ziuriu ir taip gaila verysad.gif Gal kokiu naturalu kremuka parekomenduotumet, nors galvoju, kad cia kiekvienam individualiai.
Atsakyti
QUOTE(Rase-liukas @ 2010 02 04, 12:15)
Islindo mano dukrytei alergija ( beveik 2 m). Isbere zandukus stipriai, truputi kojas ir rankas, tokiais spuogais, kasosi vargsyte.

Bijausi kuom tepti, kad dar labiau nesuerzinciau. Ziuriu ir taip gaila verysad.gif Gal kokiu naturalu kremuka parekomenduotumet, nors galvoju, kad cia kiekvienam individualiai.

O anksčiau nebuvo niekada?
Dėl tepalų, tikrai, kiekvienam įvairiai. O kaip greitai praeina-sunku pasakyt. Kiek aš domėjausi, neišsigydė nė vienas vaikas alergijos, tik apgydo odą, bet ir vėl tie bėrimai atsiranda. Ir taip būna iki tol, kol išauga tą alergiją. O tas išaugimas-tai yra organizmas stipresnis už infekciją ir nugali ją.
Nežinau, ar viską teisingai surašiau, bet kiek domėjausi, yra taip.
Vėlgi, tas išaugimas gal tik tuo atveju,kaiorganizme yra AS. O kai tikrai sualergizavo tik nuo kažkokio produkto, gal ir įmanoma išsigydyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singė: 04 vasario 2010 - 11:56
QUOTE(Rase-liukas @ 2010 02 04, 11:15)
Sveikos,

na i si skyreli teko pirma karta uzsukti. Islindo mano dukrytei alergija ( beveik 2 m). Isbere zandukus stipriai, truputi kojas ir rankas, tokiais spuogais, kasosi vargsyte. Jau rankos ziuriu iki krauju sad.gif . Pas gyd. radau tik privaciai uzsiregistruoti ir tik treciadieniui, nuo vakar nutraukiau pieno produktus, nes nemazai pastaruoju metu gavo, bet nezinau ar nuo to. Sakykit, kaip greitai praeina tie spuogai nuo to, kai jau nebegauna alergeno? Galva suku nuo ko gali buti, anksciau nei karto. Aisku ji tuo spuogelius kasosi, kuo daugiau tuo jie dideja, stebiu, kad ne daugeja, sakiau apsipiesiu ir ziuresiu.

Weledos naturalus, taukmedzio sviestas naturalus
Papildyta:
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2010 02 03, 23:44)
Gali būti aš nežinau, nes turėjom tik excipial u lipolotio ir iricar (čia kol nebuvau atradusi sm, kadangi ieškodama informacijos radau, tai liko neišnaudoti), dabar tik natūralūs.
Kitų sudėties nežinau, tik labai įstrigo tas postas, tai ir nusikopinau. Pasidalinau tą ką turiu rolleyes.gif
Papildyta:

Jus teisi simta procentu, aciu Jums. as tik parasiau, kad essex gal maziausia blogybe is sintetiniu, jau simta kart geriau nei koks Emolium, bet vis tiek sintetika, cia as su Jumis sutinku.
Atsakyti
QUOTE(Rase-liukas @ 2010 02 04, 11:15)
Sveikos,

sveika, yra weledos toks DERMATODORON, naturalus, o kai jau alergeno nebegauna, tai po kokiu 4-5 d. odele susinormalizuoja( bent jau mums) ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Singė @ 2010 02 02, 13:28)
Sveikos,mamytės,
Norėjau paklausti, ar nors vieną vaikutį sualergizavo nuo miežinės košės. Juk ji iš tų, kurios mažiausiai alergizuoja, bet man susivaideno, kad išbėrė labiau.
Papildyta:
laugene, beje, kaip jums sekasi.

mes valgom, bet neberia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinuv @ 2010 01 30, 20:05)
Noriu paklausti del tu slapiuojanciu zaizdeliu ir sasu. pas mus lygiai tas pats, jau atrodo diena pagereja, nakti vel nukaso, nors laikau rankytes, bet uzsnustu ir...
gydytoja israse Fucidin H , bet as tokio siaubo bijau tepti, bet ka daryti? melis mums nepadeda. O jus tiesiog kenciat ta dalyka ir tiek? man dar baisu antrines infekcijos, bet vaistu irgi nesinori tepti, nes uzgydys trumpam, o kas paskui bus  - neaisku. Zinociau, kad neatsinaujins, tikrai patepciau, ka jau darysi...
O kuom drekinat?
Papildyta:

Noriu paklausti jusu apie dieta. tai jus ismetat viena produkta ir kiek dienu tada reikia laukti pries ismetant kita?
mano vaikui 6 men. as valgau koses - mieziu, ryziu, avizu, kukuruzu, kartais grikiu, soru.
sriubas - bulve, morka, kopustas, svogunas, krapas, burokelis labai retai, labai nedaug
duona be mieliu tik rugine
ryziu, rugiu, kukuruzu miltu blynai su obuoliene.
obuolys
taip jau valgau gal 3-4 menesiai, pagerejo, bet dabar taip banguoja - geriau, blogiau. tai gal ir man bandyti isemineti produktus. nes niekaip negaliu atrasti kas alergizuoja

Jus isimat produkta ir jo nebegrazinat? ar negrazinat tik tuo atveju jei pagereja zandai? jei nepasikeicia vel valgot ji?
labai aciu

sveika, noriu patirtim pasidalint- buvo taip. kad as valgiau 2-3 d. tik ryziu kose, vaikucio berimai pradejo nykt, ir po truputi prasidejo bandymai kas tinka, o kas ne. Dabar mums metai ir menuo , siuo momentu neisberti, bandysim toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir as galvojau taip daryti, bet baisu, o jei jis alergiskas butent ryziams? Ryziai man tai skanu, nebutu kankyne. tik is kitos pusees, o jei isialergizuos jiems? gal reikia rimtai pabandyti, o tai vel pablogejimas zandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2010 02 04, 22:22)
Ir as galvojau taip daryti, bet baisu, o jei jis alergiskas butent ryziams? Ryziai man tai skanu, nebutu kankyne. tik is kitos pusees, o jei isialergizuos jiems? gal reikia rimtai pabandyti, o tai vel pablogejimas zandu g.gif

as savo meniu vis trumpinau ir trumpinau iki minimumo: bulve, kopustukai visoki, ryziai, avizos, mieziai, mesa, aliejus, druska, pipirai ir arbateles. Vaizdelis buvo pakenciamas ir stabilus. Atsisakiau ryziu (as pati ju ryte negaliu ant tuscio skrandzio valgyt, nes apie pietus pilva raizo), vaizdelis pradejo gereti (3x pfu)...
Prie viso sito, dar pazaidziau su gyvu - negyvu vandeniu. Tepiau kelis kart negyvu, kuris pasizymi dezinfekcinem savybem. Kokia tai itaka padare nzn, nes ismeciau is meniu ryzius.
Dar prie to ir gerasias bakt pradejom gert...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viskas_bus_gerai_:): 05 vasario 2010 - 12:42
Gal galit parasyti apie gyva negyva vandeni?
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2010 02 04, 12:54)
O anksčiau nebuvo niekada?
Dėl tepalų, tikrai, kiekvienam įvairiai. O kaip greitai praeina-sunku pasakyt. Kiek aš domėjausi, neišsigydė nė vienas vaikas alergijos, tik apgydo odą, bet ir vėl tie bėrimai atsiranda. Ir taip būna iki tol, kol išauga tą alergiją. O tas išaugimas-tai yra organizmas stipresnis už infekciją ir nugali ją.

Mano vaika berdavo gal 1,5 metu kojas. Pradejo gal apie metus ir apie 2,5 pasibaige. berdavo kojas keliom demem (tokiom geltonom kaip ir spuogiukais; jei gerai pamenu, tai diagnoze buvo "atopinis dermantitas" berods) beveik tose paciose vietose. ko tik nedarem. doh.gif Pakeitem N dermotologu ir kremu. Pirktiniai kremai tik sumazindavo berima. Viena krema mums pagamino po privacios konsultacijos pas gera dermatologa Druskininkuose. Tai tas pagamintas kremukas gal 2-3 menesius patepus panaikindavo tas demes visiskai. Tik efektas buvo laikinas...
Siaip tai tos demes nesilaike pastoviai: tai atsirasdavo, tai isnykdavo.
Bandem atsisakyt kai kuriu maisto produktu, kuriuos itarem del alergijos. Siaip kiek pastebejom, tai paumedavo kiek daugiau tos demes nuo maisto, kur buvo sudetyje kukuruzai. Kururuzu atsisakem. Bet vis tiek berdavo.
Kaip jau ir minejau, apejom gal kokius 5 skirtingus dermatologus, bet naudos nebuvo. Visai atsitiktinai pastebejom, kad beria vaika nuo vandens. doh.gif Kai pakisi plaut uzpakaliuka, tai suslapindavom ir kojas. Tai stengemes koju nemirkyti po vandeniu ir alergija pradingo.
Nors vaikas isliko iki dabar kiek jautresnis, bet stambiu alergiju iki siol nepasireiske.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviesioji: 04 vasario 2010 - 23:24
QUOTE(kristinuv @ 2010 02 04, 23:03)
Gal galit parasyti apie gyva negyva vandeni?
aciu 4u.gif

http://www.burbuliuk...t/Ar/i/vaistine
http://www.supermama...howtopic=426508

jei info truks, galesiu is knygutes ka parasyt. ten bebrai apie kas tokstas vanduo. gydymo kiekiai (paciam daugiau tenka zaist, nes nera labai konkretus).

aparatas brangus, pameginimui vilniuje galeciau as "isvirti".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viskas_bus_gerai_:): 05 vasario 2010 - 11:14
QUOTE(Sviesioji @ 2010 02 05, 01:21)
Mano vaika berdavo gal 1,5 metu kojas.
Pirktiniai kremai tik sumazindavo berima. Viena krema mums pagamino po privacios konsultacijos pas gera dermatologa Druskininkuose. Tai tas pagamintas kremukas gal 2-3 menesius patepus panaikindavo tas demes visiskai. Tik efektas buvo laikinas...

Aš karts nuo karto kūnelį, kojytes patepu ADVANTAN blink.gif (žinau, kad tai yra siaubas baubas, bet pas mus l.stiprūs bėrimai, tad nelieka kitos išeities). APgydo tik laikinai. Po kažkiek dienų, jeigu netepi, viskas atsinaujina verysad.gif .

Bijau kas dieną tepliot visą kūną kremais,nes daugiau ar mažiau jie yra sintetiniai.
Tik kiekvieną vakarą jo kūnelį pervalau skuduriuku, sudrėkintu Negyvos jūros druskos tirpalu. Tai natūralu, tikrai niekam nekenkia. Bet ar nors kiek visa tai į naudą-nežinau. Man toks jausmas, kad jau niekas nepadeda.

Pavargau nuo nemigo naktų, nuo jo pastovaus kąsymosi, prabudimo, blaškymosi.
Kartais tokia panika apima, kad, atrodo, imsiu ir patepliosiu išrašytais antibijotikais, hormonais. Bet ryte tos mintys praeina ir vėl su viltim bandau gydyti natūraliu gydymu....

O kaip kitoms mamytėms sekasi su tuo kovoti???
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2010 02 05, 14:38)

Pavargau nuo nemigo naktų, nuo jo pastovaus kąsymosi, prabudimo, blaškymosi.
Kartais tokia panika apima, kad, atrodo, imsiu ir patepliosiu išrašytais antibijotikais, hormonais. Bet ryte tos mintys praeina ir vėl su viltim bandau gydyti natūraliu gydymu....

O kaip kitoms mamytėms sekasi su tuo kovoti???

Rašei, kad pas jus yra AS ant odos, o žarnyne? Betgi jei jums AS iššaukia net alergines reakcijas jį reikia būtinai gydyti ir išgydyti g.gif . Kiek laiko jūs jau su juo gyvenat? Ar darė jums tyrimus kokie antibijotikai veiktų jūsų AS (kiek žinau ne visiems jie vienodi būna, nors asmeninės patirties neturiu), čia jei jūs tikit tik Lietuvos tradicine medicina smile.gif . Yra ir daugiau būdų... Papasakokit plačiau ką jau naudojot - naudojat, gerąsias bakterijas tikriausiai geriat, kokias?
Galbūt mamytės jums galės padėti, gal jau bus susidūrę su panašia situacija g.gif .
Savo organizmą kaip nors stiprinat?
Papildyta:
QUOTE(kristinuv @ 2010 02 05, 01:22)

Nežinau kiek stipriai pas jus išberti žandukai, bet jei bandysi tą būdą, tai stebėk jei po dienos bus bėrimas ryškesnis ar daugiau paberta aš manyčiau, kad reiktų tada daugiau netęsti, nes gal būt tas produktas ir netinka. Aš jau rašiau anksčiau, kad mums pavyko, nes kaip ir žinojau (nes nuo jos nebėrė, o tik įvedus kitas daržoves), kad bulvė tinka. Paskui jau kai viskas aprimę labai gerai matyt kai netinka, aš tai nelaukiu ir iš kart nutraukiu tą produktą, rytojaus dieną jau būna geresnis vaizdas, o dar sekančią visai gerai. O jei labiau užalergizuota būna reikia daugiau laiko.
Gydytojai šito būdo nepateisina lotuliukas.gif , bet kokiu atveju sėkmės 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2010 02 03, 17:25)
Labas mamytes,
vel jums rasau, buvom pas alergologe, dabar musu bukle tokia pagerejusi(tfutfutfu). tai jis israse 6 menesiu kudikiui ketitofeno (atrodo) po puse tabletes 2 kart dienoje.
sakau tokiam mazam, jau vaistuku duoti? Sako - o ka, jus galvojat be vaistu uzaugti. sakau, na noreciau. sako, baikit, dabar ne tokie laikai.
tai likau apsalus. Pati aiskino man kad berimai yra organizmo reakcija, o po to siulo ta reakcija slopinti, kaip suprantu.
tai ka jus man patartumet?
na negersim mes tu tableciu, ar ne?
laukiam atsakymo is Zolyno gatves.
dar pasake, kad jei koks produktas iskakojamas toks koks suvalgomas(nesuvirskintas) reiskia jis netinka ir ji bandyti tik po kokiu 2 menesiu.
Toks jausmas, kad pas gydytojus isvis geriau neiti, nebezinau. gal ne pas tuos einam g.gif

Ar gavot jau atsakymus iš Ž. gatvės?
Tai jau taip, skiria visiems... elidel, advantan, cutivate..., tik nesuprantu kodėl pirmą kart matydami iš kart skiria pačius stipriausius g.gif , ką paskui skirs kai organizmas jau pripras prie šių, didins dozes g.gif, kodėl nebando pasigilint gal būt galima kitaip tam mažam angeliukui padėti.
O nepastebėjot kaip jiems nepatinka apsišvietę mamos lotuliukas.gif , linki mažiau skaityt, o aš jiems linkiu daugiau paskaityt lotuliukas.gif .
Ką norėt... atnešė lankstinuką euro vaistinės, žiūriu EMOLIUM- kompleksinė labai sausos atopinės odos terapija - rekomenduoja Lietuvos dermatovenerologų draugija doh.gif doh.gif , nuolaidos iki 20% ir dar perkantiems bet kurį "emolium" produktą dovana mėginėlių rinkinys. Man tai graudu. Kiek žmonių tiki gydytojais ar vaistininkais g.gif , pati ne taip seniai tikėjau viskuo ką skyrė, patarė doh.gif .
Atsakyti