QUOTE(laurriukas @ 2009 09 10, 11:13)
Nusipirkau ir aš tą taukmedžio sviestą, kad nereiktų vaikų nafta terlioti
. Ausru velnių išrašė nu pagalvojau gal ji ir teisi. Išbandėme visa šeimyna, vyras burbėjo, kad smirda ir veidas tepaluotas, bet manau jo dermatitui išeis į gerą. O man labai gerai drėkina kūną ir kvapas man tinka, tik veidui per riebu pasirodė. Vaikams irgi tikrai ne prasčiau už Essex.
Beje "Cleopatra Bella'oje" dabar akcija, 125ml už 50Lt.
Nu pralinksminai situ savo postu, imk balioncika uz tai
O ant kokios odos tepat - sausos ar slapios? Ji reikia ant slapios tepti - tuomet tarsi uzrakina dregme viduje. As tai susislapinu ranka, paslakstau vaika ir tada tepu ( arba po vonios iskart ). O veida patarciau pasitepti vakare - ryte oda kaip patempta atrodys. Tik pertekliu galima nugerti servetele (ant veido ta prasme), kad plauku neisriebaluotu bemiegant.
Papildyta:
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2009 09 10, 13:50)
Smagu, kad pasveikot
.
Mano mažylės kokia savaitė po truputį parausdavo barzdelė ir ant žandukų atsirado po kelis spuogelius, spuogeliai vos matyti, bet apie juos negražiai ružava. Tai pagalvojau, kad gal kokia infekcija, nes ir žemes pakapsto ir maistu apsiterlina. Pasiskaičiusi Ausru postą nusipirkau ekologišką puiklapių (foraha/tamanu) aliejų iš
http://www.kvapunama.../produktas/203/. Patepiau užvakar dieną, po 10 min kaip pradėjo mažoji žandukus kasyti, baisu doh.gif . Vakare iš vis nerami buvo ir žiūriu paraudo apatiniai akių vokai, mums pirmą kartą. Dar galvoju daviau ryte ekologiškų rudųjų ryžių pirmą kartą, tai gal nuo jų. Vakar maistas buvo įprastas mums, patepiau dieną vėl tuo puiklapių aliejumi - vakare (apie 19) vėl paakiai paraudę. Nežinau ar čia sutapimas ar tas aliejus mus alergizuoja. Šiandien jau netepsiu. Ryte paakiai neparaudę, tik žandukai ir barzdelė dabar atrodo doh.gif , net nematyt bėrimo, tik nudraskymai. Ar dar kokia zaraza prikibo, nežinau
Ir aš tą taukmedžio sviestą užsisakiau, tik dar negavau, gal nors jis tiks.
Jeigu prisitryne i akytes, tai ne stebuklas, kad paraudo. Kokia priemone beteptum (ar hormonu, ar antibiotiku ar puiklapiais), reikia ziureti, kad nepatektu i akytes. O akis jie tikrai grauzia, bet cia ne akiu lasai juk.
Mums tai jie labai padejo, kai slapiavo aplink kakliuka - tikriausiai suveike kaip tikri antibiotikai ir slapiavimai liovesi. Ir uzpakaliukui labai gerai kai ten susimeta alergija, bent jau mums.
Bet visko gali buti, kad jis jums ir netinka - naturalias priemones taip pat reikia atsirinkti. Nepabandysit - nesuzinosit