Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiški vaikučiai

QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2010 01 26, 13:29)
kazkokis spec aparatas yra - burbuliukas, kuris is vandens padaro ir gyva, ir negyva vandeni (vienas rugstus, kitas sarminis).

http://www.burbuliuk...t/Ar/i/vaistine

Ne, šito nežinojau. Ne viską perskaičiau, gal žinot kokia kaina to daikčiuko?
Žinau, kad galima užšaldyt ir paskui atšildyt ir gerti tą vandenį, tik palikti šiek tiek (išpilti).

Papildyta:
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2010 01 26, 19:09)
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2010 01 26, 16:05)

Skaudi jusu patirtis... O gyd. tai nepatyrus pasitaike... unsure.gif

Gydytoja tai pagyvenusi ir atrodė kai pirmąją auginau, kad kompetentinga, bet ... arba ji apie alergijas nei bum bum arba ... paseno jau.
Bet gal būt ir aš per jautri blush2.gif , pvz. kai pasižiūrėjau AD temukėj kai mamos įkelia vaikučių nuotraukas, tai jos iš manęs tikriausiai juoktųsi ir sakytų, kad mano mažylė sveika smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiesiog mamytė: 26 sausio 2010 - 17:04
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2010 01 26, 17:03)
Ne, šito nežinojau. Ne viską perskaičiau, gal žinot kokia kaina to daikčiuko?
Žinau, kad galima užšaldyt ir paskui atšildyt ir gerti tą vandenį, tik palikti šiek tiek (išpilti).

500lt ir daugiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2010 01 26, 20:19)
500lt ir daugiau  verysad.gif

bigsmile.gif aha, norėtųsi, kad jau būtų kas nors išbandęs smile.gif .
P.s. truputį ne į temą blush2.gif , nužiūrėjau, kad du pipiriukus turit... neįsivaizduoju kaip suspėt abu prižiūrėt g.gif , gal gerietis labai vyresnėlis ar mažytis (o gal abu)? Mano mažė keliasi dar kokius 4 kart per naktį smile.gif , jūsų gal išmiega?
Atsakyti
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2010 01 26, 19:03)

Gydytoja tai pagyvenusi ir atrodė kai pirmąją auginau, kad kompetentinga, bet ... arba ji apie alergijas nei bum bum arba ... paseno jau.
Bet gal būt ir aš per jautri blush2.gif , pvz. kai pasižiūrėjau AD temukėj kai mamos įkelia vaikučių nuotraukas, tai jos iš manęs tikriausiai juoktųsi ir sakytų, kad mano mažylė sveika smile.gif

PAtikėkit, mano vaikiukas irgi labai labai alergizuotas-šašais veidukas nuėjęs verysad.gif . O mums nedaug laiko-7 mėnesiai. Liūdna ir tiek.
O kiek kelių numinta, kiek gydytojų išvažinėta, ir - nieko......
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2010 01 27, 16:39)
PAtikėkit, mano vaikiukas irgi labai labai alergizuotas-šašais veidukas nuėjęs  verysad.gif . O mums nedaug laiko-7 mėnesiai. Liūdna ir tiek.
O kiek kelių numinta, kiek gydytojų išvažinėta, ir - nieko......

Mes kai jau supratom, kad alergija, tai pirmiausiai namus pasistengėm antialerginiais paversti... bet ne tai schmoll.gif , tada maistą, mažylei ir buvo 7 mėn., aš iš savo raciono mėčiau produktus vieną po kito... kol liko vanduo ir virtos bulvės. Aprimus bėrimams prasidėjo mums tinkamų produktų paieška.
Sveika tai aš sakau apie dabartinę savo mažės būklę, bet dietos dar laikomės, jau ne tokios griežtos kaip anksčiau, bet palygint su sveiko vaiko racionu tai doh.gif . Jei būtum nesilaikę dietos tai nežinau iki kokios būklės būtumėm priėję, nes tik vienas žingsnis nuo gražios odelės iki baisios (užtenka netinkamo suvalgyti).
Tai labai individualu, bet ką duodi savo mažiui? Jei maitini ką pati valgai ir ką geri? Kai jau atrenki, tai labai lengva pamatyti kai kažkuris produktas netinka.
O dėl ko jūs retai maudot? Netinka jums vandenukas? Pilat ką nors į vandenį?
Atsakyti
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2010 01 27, 15:53)

Tai labai individualu, bet ką duodi savo mažiui? Jei maitini ką pati valgai ir ką geri? Kai jau atrenki, tai labai lengva pamatyti kai kažkuris produktas netinka.
O dėl ko jūs retai maudot? Netinka jums vandenukas? Pilat ką nors į vandenį?

Davėm mišinuką (jų buvo daugybė, daugybė bamdymų, kol prisikapstėm iki NEOCATE). Po truputį įvedžiau košytes - avižines, bet man nepatiko. PAsivaideno, kad pabėrė jį nuo to.
Tuomt viriau bulvę-daugiau nebėrė. Kai įdėjau morkų, irgi pasiavideno, kad pabėrė, tad neviriau daugiau su morkom. Dar įdedu kopūsto.
Valgo obuoliuką-tiek gryną, tiek iš tyrelės.
O rečiau maudau todė, kad kažkaip pasirodė, jog sausėja opdelė, kai dažniau maudau.
Pyliau ramunėlių, kai rekomendavo viena gyd. Bet kita labai užginčino ir net supykus pasakė, akd ramunėlių negalima pilt. Tad nustojau pilt. Prausiu SEBAMED prausikliu.
O kaip jūs maudot?
Atsakyti
MANO VAIKUI ATSIRADO ALERGIJA NEAIŠKU KAM, NES ŠIANDIEN BUVAU PAS ALERGOLOGĖ SANTARIŠKIŲ KONS. POLIKLINIKOJE,PADARĖ TYRIMŲ, BET ALERGIJOS JOKIAM PRODUKTUI NEPARODĖ.VAIKUI 4MEN,GYDYTOJA PATARĖ PAGERTI APTAMIL HA.KĄ MANOTE?
Atsakyti
QUOTE(Nadiushazukov @ 2010 01 27, 17:18)
MANO VAIKUI ATSIRADO ALERGIJA NEAIŠKU KAM, NES ŠIANDIEN BUVAU PAS ALERGOLOGĖ SANTARIŠKIŲ KONS. POLIKLINIKOJE,PADARĖ TYRIMŲ, BET ALERGIJOS JOKIAM PRODUKTUI NEPARODĖ.VAIKUI 4MEN,GYDYTOJA PATARĖ PAGERTI APTAMIL HA.KĄ MANOTE?

Labai mažutis 4u.gif , o ką dabar gerdavo? O kokį tyrimą darėte, kraujo?
Atsakyti
QUOTE(Nadiushazukov @ 2010 01 27, 16:18)

Mums nepadėjo. Sekantis variantis-APtamil Allergy CAre. Šitas yra geresnis. Yra, kam jis padėjo ir buvo geriau.
Mums nuo HA labai užkietėjo viduriukai.
Atsakyti
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2010 01 27, 08:47)
bigsmile.gif aha, norėtųsi, kad jau būtų kas nors išbandęs smile.gif .

P.s. truputį ne į temą blush2.gif , nužiūrėjau, kad du pipiriukus turit... neįsivaizduoju kaip suspėt abu prižiūrėt g.gif , gal gerietis labai vyresnėlis ar mažytis (o gal abu)? Mano mažė keliasi dar kokius 4 kart per naktį smile.gif , jūsų gal išmiega?

Tureciau penktadieni gaut ta "burbuliuka". Jei viskas tvarkoj, tai parasysiu ispudzius.

Abu gerieciai (jei demesio gauna), vyresnelis miega su teciu, o mazius su mama. Abu nakti budineja (viena uzciaupiu mp, o kita tetis nuramina savo plaukuosena ikisdamas i rankutes arba apversdamas ant kito sono). smile.gif
Dabar abu miega, tai mama ligu "iesko"...
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2010 01 27, 15:11)
Davėm mišinuką (jų buvo daugybė, daugybė bamdymų, kol prisikapstėm iki
Pyliau ramunėlių, kai rekomendavo viena gyd. Bet kita labai užginčino ir net supykus pasakė, akd ramunėlių negalima pilt. Tad nustojau pilt. Prausiu SEBAMED prausikliu.
O kaip jūs maudot?

sunelio oda irgi sausa, tai maudau su "Balmandol" thumbup.gif jau 2 buteli pradejom. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 01 27, 17:34)
sunelio oda irgi sausa, tai maudau su "Balmandol" thumbup.gif  jau 2 buteli pradejom. thumbup.gif

Pilat tiesiog į vonelę?Ar po numaudymo šiame aliejuke reikia perprausti tik vandenuku vaikelį?
Reikia nusiprikt ir pabandyt g.gif .

Dar klausimuką turiu-kai jūs pradėjot primaitinti vaikutį, aplamai pakeitėt vieną valgymą mišinuko/MP tik kažkokia košyte?
Kažkaip niekaip nepavyksta mums taip-vis tiek reikalauja po košytės mišinuko ir išgeria jo dar apie 100 ml. Jei neduodu, išvien verkia.
Niekaip nesugalvoju, kaip pripratint tik prie košytės. Juk užsigert duodu arbatėlės po jos.
Papildyta:
Dar pridursiu, kad jau mėnuo laiko, kai primaitinu.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singė: 27 sausio 2010 - 20:34