Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiški vaikučiai

Cia jus apie misri palete??? ir kiek metu vaiku? Mes irgi galvojome daryti (1,3m) bet 2 daktarai pasake schmoll.gif , kad labai mazas.Ir cia merginos raso kad 50 ant 50. Gerai butu surasti ta mamyte, noreciau ir as suzinuoti kaip ir ka ax.gif
Atsakyti
vaikui 1.7m. as suprantu , kad jei but stipri alergija tai rodytu bet kaip elgtis jai nerodo o beria
Atsakyti
nueik ryt pas daktarus, (alergologas, dermatologas,gastro) bus ramiau. Viena ne pasakys tai kitas.
Yra nuo alergijos"Zyrtec" gali duoti pagerti.
Atsakyti
QUOTE(ikeja @ 2010 01 24, 15:28)
sveiki, ieskau mamyciu, kurios daresi ta branguji kraujo tyrima, ir jis neparode jokiu rezultatu, ka tada dare ............................... meginius ant nugaros, ?.....kas patikimiau
aciu aciu

Geriausiai daryti lopo mėginius ant nugarytės 4u.gif
Atsakyti
Pirmiau mėginius, o paskui vaistus. Tik ne atvirkščiai unsure.gif
Atsakyti
Sveikos , mamytės,
Buvau dėl vaikučio alergijos pas 5 skirtingus gydytojus. Galiu pasakyti tik tiek, kad jie menkina vienas kitą ir labai supainioja žmogų. Tarkim, ką viena gydytoja patarė daryt ir išrašė, kita būtinai sumenkina ir išpeikia, kad ojei, ojei, ką jūs čia gėrėt/darėt.
Buvau šią savaitę pas dar vieną. Kai pasakiau, kad vaikelį man liepė maudyti ramunėlių nuovire, susiėmė už galvos ir pasakė - SIAUBAS. Nors aš tame nematau nieko blogo.....
Jos gydymoi metodas-antibijotikai ir hormonai. Jai visa tai yra normalu. Bet mes kiekviena žinom antibijotikų poveikį kitiems organams.
Norėjau pasakyti tik tiek, kad ir kur beeitum, gydytojai gina savo tiesą ir užginčina kito gydytojo patarimus. O mamai vienintelei telieka apsispręst, kokį kelią rinktis....
Papildyta:
Tiesa, kraujo tyrimai mus neišgelbėjo nuo alergijos. Alergiški buvom tokiam dalykui, kurio jis absoliučiai negavo.
Atsakyti

Namuose zmones augina kazkoki kefyrini gryba. Man primygtinai siulo juo patept oda. Gal kas bandet?

ir dar... gal kas zaide su gyvu - negyvu vandeniu. giminaite kadais tuo issigyde (buvo kudikiskojo amziaus) nenustatytos kilmes dermatita...
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2010 01 26, 12:33)

ir dar... gal kas zaide su gyvu - negyvu vandeniu. giminaite kadais tuo issigyde (buvo kudikiskojo amziaus) nenustatytos kilmes dermatita...

Ar čia apie tą vandenį kalbi kur reikėjo sausio 19-osios naktį prisileisti? Ar kokį gyvą? Nebandžiau, bet žadėjau pamėgint, nors mums ir taip dabar nėra blogai, tai paskui bijau, kad nežinosiu nuo ko gerėja lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2010 01 26, 09:59)
Ar čia apie tą vandenį kalbi kur reikėjo sausio 19-osios naktį prisileisti? Ar kokį gyvą? Nebandžiau, bet žadėjau pamėgint, nors mums ir taip dabar nėra blogai, tai paskui bijau, kad nežinosiu nuo ko gerėja lotuliukas.gif .

kazkokis spec aparatas yra - burbuliukas, kuris is vandens padaro ir gyva, ir negyva vandeni (vienas rugstus, kitas sarminis).

http://www.burbuliuk...t/Ar/i/vaistine
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2010 01 21, 19:48)
Gal man neduoti pankolių arbatos tuomet g.gif ? NEs kai pradėjau primaitinti, labiau beria, bet nuo ko labiau-sunku atsekt. O kartu su primaitinimu ir pankolių duodu užsigėrimui.
Kaip verdi iš mėlynių arbatėlę? Ar dedi nors kiek cukraus? NEs lyg negalima, todėl ir klausiu?
Ačiū, kad atsakei į mano klausimus. 4u.gif

Nežinau kiek tavo vaikeliui laiko, atsiprašau jei rašei. Pas mus nėra daugiau giminėj sergančių alergija, o vat mažoji ją turi ir labai didelę (nors po truputį dabar....tfu tfu tfu), o prasidėjo kai pradėjau papildomą primaitinimą. Pirmiausiai įvedžiau bulvę, viskas buvo gerai tik, kad ji nenorėjo jos valgyti ir man (aišku su gydytojos pagalba) reikėjo jau žūt būt primaitinti, nes ji 6 mėn. svėrė 9,700 kg, įvedus morką jau po pirmo šaukštelio(nes pirmą dieną tiek ir daviau) pabėrė, bet nesuregavau, kitą dieną vėl daviau, o tada doh.gif jau pamačiau. Buvo kovo mėn. daržovių naminių daugiau jokių neturėjau, tada bandžiau moliūgą iš prekybos centro, savaitę nieko- paskui pradėjo berti, tada cukiniją - bėrė. Kiek bandžiau pirktinių visos bėrė. Tada gydytoja sako įveskit jau mėsą... niekada nepamiršiu kovo 23 d. kai daviau kalakutienos doh.gif doh.gif doh.gif , net negalėjau sulaikyti ašarų, tokios stiprios reakcijos dar niekam nebuvo. Tada gydytoja sako nu neturit ko valgyt - duokit kruopas, buvo tas pat... matyt organizmas jau buvo įsijautrinęs ir atrodė, kad viskas beria. Vėliau kai pagalvodavau, tai kažkoks siaubas, dabar nutraukčiau tą primaitinimą mėnesiui ir maitinčiau tik mp. Iki pusmečio valgė tik mp, o aš valgiau viską, kai prisimenu vieną savaitę valgiau dar kiaušinienę su pienu, o kitą liko tik virtos bulvės ir vanduo... Man tai buvo šokas, negalėjau nei valgyt nei miegot. Žinau, kad sako alergija per vieną dieną nesusergama, bet man taip atrodė, kad kaip per dieną doh.gif .
Dėl alergenų tikrai labai individualu, pvz. mums patys didžiausi alergenai: ryžiai, avižos, kalakutiena. Nors pvz. dar žuvies neragavę, nežinau kokia reakcija būtų. Tikriausiai bandysim jau už kokio mėnesiuko smile.gif .
O jums pradėjo berti ir kai tik pienuką gėrė?
Dėl cukraus tai mums jau galima smile.gif . Mėlynės pačios uogytės saldžios, galima fruktozės truputį įdėti. Iki metukų, tai duodavau tik vandenuką (ir pati tik gryną vandenį gėriau), kurio ji negėrė tai gerdavo tik mp, dabar dažniausiai taip pat. Pirktinės hipp arbatėlės netinka mums.
Tai pabandyk neduoti tos pankolių ir matysi ar ji kalta smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2010 01 26, 16:05)

Skaudi jusu patirtis... O gyd. tai nepatyrus pasitaike... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2010 01 25, 16:30)

Norėjau pasakyti tik tiek, kad ir kur beeitum, gydytojai gina savo tiesą ir užginčina kito gydytojo patarimus. O mamai vienintelei telieka apsispręst, kokį kelią rinktis....

Tikra tiesa drinks_cheers.gif
Atsakyti