Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiški vaikučiai

QUOTE(Singė @ 2010 01 19, 22:46)
Sveikos, mamytės,
    Kokią arbatėlę duodat gerti alergiškiems vaikučiams? Ar tiktų ramunėlių arbata (maniškiui 7 mėn.). Ačiū už atsakymą.
Ir dar klausimėlis-kas kiek laiko maudot alergiškus vaikučius? Aš stengiuosi kuo rečiau-kas savaitę, kas 10 dienų.

Gal kuri mamytė atsakys į šiuos mano klausimus???? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liseklis @ 2010 01 20, 11:48)
Fedes - mano vyras vienoj patalpoj su katinu gali buti iki keliu valandu o po to pradeda dusti ir akis raudonos pasidaro unsure.gif

g.gif vat nežinau , kažkodėl buvau įsitikinus, kad tokios alergijos iš karto pasireiškia, reiks vengt. eisim pas gyd, tai jaučiu jau prašysiu siuntimo pas alergologą, kol pateksim, tai gal kokį durio tyrimėlį galima bus įtariemiems alergenams ir padaryt... be vaičiul.. nieko nežinau, gal dar kas turi ką parekomenduot?
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2010 01 20, 13:50)

gal praleidot mano pasisakymą, manau jums labai aug padėtų mamytės AD temelėj, ten daugiau yra nagrinėjama klausimų susijusių su odos priežiūra.
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2010 01 20, 13:50)

Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2010 01 20, 15:18)
gal praleidot mano pasisakymą, manau jums labai aug padėtų mamytės AD temelėj, ten daugiau yra nagrinėjama klausimų susijusių su odos priežiūra.

Taip, iš tiesų nepastebėjau pasisakymo. Ačiū, kad atsiliepėt. AD temelė-Atopinis dermatitas, ane blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2010 01 20, 16:14)
Taip, iš tiesų nepastebėjau pasisakymo. Ačiū, kad atsiliepėt. AD temelė-Atopinis dermatitas, ane  blush2.gif ?

taip 4u.gif
Atsakyti
Gal kuriai mamytei reikia hipoalerginio misinuko Aptamill HA2. Dovanoju. Vienas pakelis atidarytas 2010 01 15 (galioja 4 men nuo atidarymo), kitas neatidarytas, galioja iki spalio. Kaunas.
Tikiuosi moderatore neuzpyks uz zinute, nes gaila ismesti, o alergiskus vaikucius auginti juk nera pigu.
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2010 01 19, 23:46)
Sveikos, mamytės,
    Kokią arbatėlę duodat gerti alergiškiems vaikučiams? Ar tiktų ramunėlių arbata (maniškiui 7 mėn.). Ačiū už atsakymą.
Ir dar klausimėlis-kas kiek laiko maudot alergiškus vaikučius? Aš stebgiuosi kuo rečiau-kas savaitę, kas 10 dienų.

labas,
arbatėlės mums netinka, todėl jokios neduodu. Mano mažylei geriausiai mp, vandens labai mažai geria. Dar retsykiais išverdu kompotėlio (spanguolių arba mėlynių), tai šiek tiek pageria, bet ne kasdien, kasdien siūlau vandenį.
Ramunėlės g.gif geros..., bet maniškę alergizuoja net jos, pabandykit, alergologė tai mums sakė, kad gerai ramunėlės.
Madau kaip kada, kada nori smile.gif , kartais kas antra diena, kartais rečiau.
Atsakyti
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2010 01 21, 18:07)
labas,
arbatėlės mums netinka, todėl jokios neduodu. Mano mažylei geriausiai mp, vandens labai mažai geria. Dar retsykiais išverdu kompotėlio (spanguolių arba mėlynių), tai šiek tiek pageria, bet ne kasdien, kasdien siūlau vandenį.
Ramunėlės g.gif geros..., bet maniškę alergizuoja net jos, pabandykit, alergologė tai mums sakė, kad gerai ramunėlės.
Madau kaip kada, kada nori smile.gif , kartais kas antra diena, kartais rečiau.

Gal man neduoti pankolių arbatos tuomet g.gif ? NEs kai pradėjau primaitinti, labiau beria, bet nuo ko labiau-sunku atsekt. O kartu su primaitinimu ir pankolių duodu užsigėrimui.
Kaip verdi iš mėlynių arbatėlę? Ar dedi nors kiek cukraus? NEs lyg negalima, todėl ir klausiu?
Ačiū, kad atsakei į mano klausimus. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singė: 21 sausio 2010 - 16:48
labas mamytes, mano berniukui yra 8men ji labai beria tik nezinau nuo ko, ant kojyciu yra sasu vietu ant rankyciu taip pat prie kaklo irgi yra sausu demeliu, zandukai daznai raudoni ir sausi yra ...gyditojai sako kad tai laikina bet ma gaila ziureti kaip vaikas kasosi, alergologas irgi nieko nepasake, pasake kad dideliu alergenu nera ka daryti man? ka naudoti? as maudau savo vaika lakisiu arbatoje, buvo padeje bet vel atsirado...patarkite ir pasakykite ka daryti
Atsakyti
QUOTE(fantazija0831 @ 2010 01 24, 15:24)
labas mamytes, mano berniukui yra 8men ji labai beria tik nezinau nuo ko, ant kojyciu yra sasu vietu ant rankyciu taip pat prie kaklo irgi yra sausu demeliu, zandukai daznai raudoni  ir sausi yra ...gyditojai sako kad tai laikina bet ma gaila ziureti kaip vaikas kasosi, alergologas irgi nieko nepasake, pasake kad dideliu alergenu nera ka daryti man? ka naudoti? as maudau savo vaika lakisiu arbatoje, buvo padeje bet vel atsirado...patarkite ir pasakykite ka daryti

sveiki,man dermatologe pasakekad Lakisiu arbata sausino oda ax.gif , taimessu Balmandolu alejumi. A odele reiketu su rebu kremuku tepti. A gal gyvuneliu namuosia yra? Gal ka davei pavalgyti nauja?
Atsakyti
sveiki, ieskau mamyciu, kurios daresi ta branguji kraujo tyrima, ir jis neparode jokiu rezultatu, ka tada dare ............................... meginius ant nugaros, ?.....kas patikimiau
aciu aciu
Atsakyti