Sveikos mamytes
Norejau pasiteirauti ar yra vaikiukai turintys problemu su vandeniu ir muilu
Mergnos, gal kas dare MISRI palete, kaip jus??? Ar pasake teisybe???Mums 1,3 norime pirmadieni daryti, namuosia turime triusiuko, tai gal parodys ka
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 01 15, 19:58)
Mergnos, gal kas dare MISRI palete, kaip jus??? Ar pasake teisybe???Mums 1,3 norime pirmadieni daryti, namuosia turime triusiuko, tai gal parodys ka
Mes darem 3,5m buvo vaikinui, nieko neparode , o kainavo daug... na bet bent ramu, as itariau is pradziu pelesi , bet jam jautrus nebuvo, tai mums liko - is pastebejimu - tik muilas ir vanduo
daktare siule chemikalams daryti testa, bet ten pleistrus klijoja dviem dienom, gal kas daret ar neatsiklijavo tie plaistrai vaikams
Dabar kaina misri palete 200 lt , bet kaip mamos cia raso kad maziukams ne labai ka ir rodo . Tai dabar galvoju ....kita savaite nueiti pas gastro ir paskuj ziureti.
Vyresneliui darem si kraujo tyrima tris kart,nuo 2,8m. viena kart darem maisto,kitus du kart misru.Tyrimas labai padejo man,bet jums dar ankstoka,nebus toks tikslus,nebent kitaip patartu jus gydsnti alergologe.Net ir dukrai,kuriai dabar 1,7m.,gydytoja alergologe siule palaukt iki 2m.(tada jai buvo 1,1m) ,tiesa,mums to tyrimo ir nebereikia,jau keli menesiai ,kai alergija pabego
Sako,kad berimas nuo maisto ir nuo gyvunu skiriasi,pati to tikrai nezinau,bet gal gydytoja patartu aiskiau
Mes darem,kai vaikui buvo 1metukai mums parode.
Norėjau paklausti, ar yra kas sergat šienlige/įkvepiamom alergijom ir jūsų vaikai paveldėjo? Ar alergenai panašūs?
Atrodo mano ir antrasis vaikas tą paveldėjo, šiandien LORas patvirtino, kad jai sloga neinfekcinė... tai dabar mąstau, ką namuose pertvarkyt, nors viskas jau ir pritaikyta prie mano ir vyresnėlio alergijų...
Papildyta:
mūsų vanduo labai minkštas ir švarus, tai viskas gerai, net padrėkina odelę, jei būtų iš vandentiekio, net neįsivaizduoju ką darytume, nes net ir man su vyru būt bėda
o muilą vartojame tik rankom plaut, bekvapį.
Atrodo mano ir antrasis vaikas tą paveldėjo, šiandien LORas patvirtino, kad jai sloga neinfekcinė... tai dabar mąstau, ką namuose pertvarkyt, nors viskas jau ir pritaikyta prie mano ir vyresnėlio alergijų...
Papildyta:
QUOTE(liseklis @ 2010 01 15, 16:42)
Sveikos mamytes
mūsų vanduo labai minkštas ir švarus, tai viskas gerai, net padrėkina odelę, jei būtų iš vandentiekio, net neįsivaizduoju ką darytume, nes net ir man su vyru būt bėda
Sveikos, mamytės,
Kokią arbatėlę duodat gerti alergiškiems vaikučiams? Ar tiktų ramunėlių arbata (maniškiui 7 mėn.). Ačiū už atsakymą.
Ir dar klausimėlis-kas kiek laiko maudot alergiškus vaikučius? Aš stebgiuosi kuo rečiau-kas savaitę, kas 10 dienų.
Kokią arbatėlę duodat gerti alergiškiems vaikučiams? Ar tiktų ramunėlių arbata (maniškiui 7 mėn.). Ačiū už atsakymą.
Ir dar klausimėlis-kas kiek laiko maudot alergiškus vaikučius? Aš stebgiuosi kuo rečiau-kas savaitę, kas 10 dienų.
QUOTE(Fedes @ 2010 01 19, 09:26)
Norėjau paklausti, ar yra kas sergat šienlige/įkvepiamom alergijom ir jūsų vaikai paveldėjo? Ar alergenai panašūs?
Papildyta:
Papildyta:
Mes su vyru esam alergiski. MB - katinams - iki siol , o as - dulkiu erkutem - peraugau, sunus - pasirode esas jautrus vandeniui ir muilams, tinka tik spec prausikliai.
Ziuresim kaip bus su dukryte pakolka tfu tfu viskas gerai, bet sunui alergija pasireiske ~2m.
Fedes o pas jus tipo vandens grezinis?
Nes pvz musu vanduo maziau alergizuoja vaika, nei mano mamos bute
QUOTE(liseklis @ 2010 01 19, 22:05)
Mes su vyru esam alergiski. MB - katinams - iki siol , o as - dulkiu erkutem - peraugau, sunus - pasirode esas jautrus vandeniui ir muilams, tinka tik spec prausikliai.
Ziuresim kaip bus su dukryte pakolka tfu tfu viskas gerai, bet sunui alergija pasireiske ~2m.
hm.. tai reiškia keičias alergenai...
mažei dar tik 7 mėn, pas alergologus belstis tirtis nėr prasmės manau, tai pradėjau generalinę tvarką namie, gal bent kiek padės... ir įtarimas yra kad po susitikimo su šunimis jai paūmėja, bet kažkodėl ne iš karto, o po kelių valandų. įdomu, ar taip gali būti
taip, pas mus labai gilaus grežinio vanduo, jis savaime minkštas ir švarus, tik geležį valom filtrais.
beje, kol bute gyvenom, vyras namie stengdavosi nesipraust o varydavo į sporto klubą... tai jei kelias dienas iš eilės tik ten prausdavosi, tai oda tiesiog akyse pradėdavo gyti. neturiu supratimo, kas ten tame vandenyje yra, kad taip veikia. gal čia minkštumas turi reikšmės, nežinau...
Papildyta:
QUOTE(Singė @ 2010 01 19, 21:46)
Sveikos, mamytės,
na, mes tik naminius kompotus ir vandenuką ragaujam. arbatyčių dar ne.
o dėl maudymo... yra dermatitų, kur kuo dažniau maudais, tuo geriau. aišku jei vanduo geras. yra, kad sausina, tai tenka retint... gal pasiteirauk ir pasiskaityk AD temelėj, ten dėl odos problemų daug info surinkta
Fedes - mano vyras vienoj patalpoj su katinu gali buti iki keliu valandu o po to pradeda dusti ir akis raudonos pasidaro