QUOTE(kristinuv @ 2009 12 07, 19:04)
Blyneliai pobaisiai mano vaikas kai pamate, sako - ko tokie negrazus?
Ruginiai miltai, vanduo, cukrus, druska. tik is pradziu neuzmaisykit daug, gal Jums visai nepatiks. nepadarykit per skystu - nieko nesigaus, tik kose, bet ir pertirsti neskanus. as jau atsitaikiau proporcijas, tai gaunasi tokie traskus.
Ir pakepkit kol apskrus, neskubekit versti, nes irgi kose gausis, jei versit per anksti. Ai, bet jei nemegstat visokiu nesamoniu, tai gal geriau ir is vis nekepkit
na ka padarysi, jei nieko negaliu valgyt, o pilva taip norisi prikimsti
Ruginiai miltai, vanduo, cukrus, druska. tik is pradziu neuzmaisykit daug, gal Jums visai nepatiks. nepadarykit per skystu - nieko nesigaus, tik kose, bet ir pertirsti neskanus. as jau atsitaikiau proporcijas, tai gaunasi tokie traskus.
Ir pakepkit kol apskrus, neskubekit versti, nes irgi kose gausis, jei versit per anksti. Ai, bet jei nemegstat visokiu nesamoniu, tai gal geriau ir is vis nekepkit
na ka padarysi, jei nieko negaliu valgyt, o pilva taip norisi prikimsti
Labai aciu uz recepta. Mes tokius pat darom tik su ryziu miltais . Kai nera ko valgyti, tai ir tokios "nesamones" skanios.