QUOTE(Lejute @ 2009 11 06, 14:21)
sveikos,merginos gal zinote vaikams vitaminu,kad butu be jokio skonio
vaistineje sake,kad vaikam visi buna su priedais ar tai apelsinu ar braskiu ar wel kokio velnio
Labas,
o kokio amžiaus vaikučiui vitaminų ieškai? Ar kam nors esat alergiški?
Aš tai labai prastos nuomonės apie sintetinius vitaminus, kiek ten visokių lipnumą reguliuojančių medžiagų ir panašiai
.
Aišku geriausia, kad valgytų įvairų maistą, bet alergiukams ne visada išeina
. O jūs galite žuvų taukus? Mano didžioji niekam nealergiška, tai aš jei perku vitaminą C ir kt. iš Amway firmos, dar apie Tiansi neblogi atsiliepimai (bet pati mažai ką esu vartojusi). O vat mažoji alergiška, bet kol kas ji mažutė, tai neduodu papildomai nieko, vėlia galvoju gal duosiu moliūgų aliejaus po pusė šaukštelio (dabar įpilu kai kepu sausainius ar duoną (nors žinau, kad šildyti nerekomenduojama, nes praranda naudingąsias savybes, bet pratinamės prie skonio
). Nu gražiai apie jį rašo
POVEIKIS:
priešuždegiminis, regeneruojamasis, skatina žaizdų gijimą, antialerginis, antiseptinis, antioksidacinis. Jame yra gausu vitaminų (B1, B2, C, K, PP, E), karotino, karotinoidų, organinių rūgščių (Omega-3 ir Omega-6 riebiųjų rūgščių, kurie suteikia energijos, gyvybingumo ir gerina bendrą organizmo sveikatą), mineralinių medžiagų tarp jų cinko ir magnio,kalcio, kalio, geležies ir kt.
Papildyta:
QUOTE(Aistuze @ 2009 11 03, 01:08)
Gal mamytes galetu parekomenduoti pas kuria alergologe KMUK registruotis? Maziukui itariam alergija sunims.
Paskaityk arba paklausk temukėj "Atopinis dermatitas" ten mamytės daug gali pasakyti. Aš, deja, negaliu nieko rekomenduoti, pas mus tik viena alergologė yra, taigi nėra iš ko rinktis, pas ją ir buvom. Padėtį pavyksta kontroliuoti, todėl nevežėm nei į Kauną nei į Vilnių, nors ir buvo minčių...
Papildyta:
QUOTE(Ž.J. @ 2009 11 02, 18:30)
Auginu ir as alergiskus vaikucius.. vienam prasideda pavasari, ir pasireiskia per kvepavimo takus, kitam beria odele.. tik nerandam nuo ko....
Papasakok plačiau
, ką sako gydytojai? Jau ne kūdikiai jūsų vaikučiai
, ar nepastebėjot, kad kažkoks maistas įtakos turi
. Ar tepat kuo nors? Tyrimus darėt?